Zbiroh doma nezaváhal


Branky


8. J. Huňáček , 46. V. Bystřický (p.) , 75. M. Švehla - 49. M. Hakr , 82. M. Hakr
14

Zbiroh přivítal na domácím hřišti Zruč a domácí šli brzo do vedení, když se v 8. minutě prosadil Huňáček. Domácí tým měl v prvním poločase více ze hry a velmi dobrý výkon korunoval druhou branku z 46. minuty, kdy proměnil penaltu kanonýr Bystřický. Do druhé půle nastoupili hosté daleko lépe a odměnou jim byl snižující gól na 2-1 po krásném průniku Hakra. V 75. minutě Zbiroh reagoval brankou na 3-1, když skóroval Švehla, nicméně o několik minut později hosté opět snížili po druhé brance Hakra. Domácí si už jednogólový náskok pohlídali a Zruč porazili 3-2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbiroh v první půli lepším týmem

Úvod utkání byl vyšel lépe Zbirohu, po pěkné akci z pravé strany se dostal do dobré pozice Huňáček a otevřel skóre utkání. Zbiroh si po prvním gólu udržoval herní převahu a soupeře zatlačil na jeho vlastní polovinu, další slibné příležitosti ovšem neproměnil. Na straně Zruče byla v prvním poločase k vidění řada nepřesností, což způsoboval i náročný a podmáčený terén. Domácí si postupem času vypracovali několik dalších gólových šancí, ale druhý gól stále nepřicházel. To se změnilo v úplném závěru poločasu. Po pěkné akci domácích byl faulován v pokutovém území jeden z hráčů Zbirohu a rozhodčí neváhal odpískat penaltu. Pokutového kopu se ujal útočník Bystřický a gólmanovi nedal šanci, 2-0 pro domácí.

Zruč svůj výkon zlepšila, na body to ale nestačilo

Hosté si zřejmě pár věcí v šatně vyříkali a do druhého poločasu vstoupil zcela jiný tým. První nebezpečná akce Zruče skončila gólem. Ve 49. minutě se individuální akcí uvedl kapitán Hakr a nechytatelnou střelou snížil na 2-1. Zbiroh už nebyl tak aktivní jako v první půli, a tak si hosté vypracovali další šance ke skórování, v další dobré příležitosti se objevil znovu Hakr, nicméně tentokrát branku nevstřelil. Zruč postupem času otevřela obranu a toho domácí využili. Po centru z pravé strany si volný prostor našel Švehla a hlavičkou zvýšil na 3-1. Zruč se nevzdala a dál útočila, což vedlo k druhému gólu, když se po téměř identické akci prosadil znovu Hakr. Ve zbytku zápasu se hosté snažili vyrovnat, po jedné akci dokonce nastřelili břevno, ale Zbiroh si už jednogólový náskok pohlídal a zvítězil 3-2.



Ohlasy k zápasu


TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: V prvním poločase jsme na soupeře vlétli a po zásluze jsme vstřelili první gól utkání. V závěru poločasu se nám podařilo přidat druhou branku z penalty. Po přestávce jsme bohužel v nastaveném výkonu nepokračovali a soupeř nás dost tlačil, z čehož vyplynulo snížení na 2-1. Poté jsme opět zapnuli a dokázali jsme vstřelit třetí gól, nicméně opět jsme hostům darovali druhou branku. Zbytek zápasu už se naštěstí dohrával spíše ve středu hřiště, a tak jsme si těsný náskok uhlídali.

TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: K dnešnímu utkání, které se nezvykle hrálo od 10:00 jsme vyrazili s cílem potvrdit domácí vítězství nad Příkosicemi. Bohužel jsme do utkání nevstoupili dobře a hned v úvodu obdrželi lacinou branku. Celý první poločas jsme hráli bojácně a nedůrazně. Bohužel naší druhé obdržené brance předcházelo několik nešťastných situací. Uprostřed hřiště byl jasně faulovaný náš kapitán, rozhodčí se ale rozhodl udělit našemu hráči žlutou za protesty, místo toho aby odpískal jasný faul. Z následné akce ještě rozhodčí odpískal penaltu, to už nechám úplně bez komentáře. Druhý poločas jsme odehráli dle našich představ. Velké nasazení, bojovný výkon a nebáli jsme se hrát. Terén nebyl příznivý k pohledné kombinaci, ale pár akcí se nám vydařilo a vstřelili jsme dvě krásné branky. Bohužel fotbal se hraje 90. minut a ne jen 45. Dnešní zápas jsme si prohráli hlavně v prvním poločase. Jsem zastánce názoru, že rozhodčí by měl být na hřišti vidět co nejmíň, nejlépe vůbec. Ten dnešní byl bohužel díky svým chybným verdiktům (nutno podotknout, že na obě strany) vidět na míle daleko. Chápu, že je rozhodčích málo, nemají to lehké, ale některé výroky mi přijdou naprosto neuvěřitelné. Ale určitě naší prohru nesvalujeme na rozhodčího, jak jsem napsal výše, zápas jsme si prohráli sami. Zbirohu gratulujeme a my musíme navázat na náš výkon z druhého poločasu.



Sestavy


TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - M. Švehla [-] , M. Fair [-] (68. V. Ludvík [-] ) , K. Kalaš [-] , Z. Dubček [-] , J. Sefzig [-] , T. Urx [-] (82. L. Lojek [-] ) , V. Bystřický [-] (87. D. Švarc [-] ) , P. Chvojka [-] , J. Huňáček [-] , D. Ivanič [-]

TJ Zruč B
T. Würfl [-] - F. Korelus [-] (80. V. Trnka [-] ) , A. Penven [-] , T. Roubal [-] (33. J. Motyčák [-] ) , M. Hakr [-] , M. Kraus [-] (76. V. Mašek [-] ) , J. Kučera [-] (46. J. Šnajdr [-] ) , M. Hájek [-] , R. Karpíšek [-] , M. Špicl [-] , P. Mancl [-] (46. O. Vaňourek [-] )

ŽK: 55. M. Fair , 57. T. Urx , 84. D. Ivanič , 84. Z. Dubček - 43. M. Hakr , 57. R. Karpíšek , 62. M. Špicl .
Hráči zápasu: M. Švehla .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FABIÁN Michal - FRGAL Lukáš, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 10. 2022 07:39
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 13:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 12:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 17:52

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 13:50
Jan Keňo

Expert: Jakub Huňáček
Tip experta: výhra domácích

Tady samozřejmě jasná jednička. Pokud proměníme vytvořené šance, tak bychom doma měli zvítězit.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 10:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 18:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 09:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 19:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 15:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 12:05

Tip: remíza