Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbiroh jasně přehrál Mýto


Branky


11

Mýto se v 8. kole představilo na domácím hřišti proti Zbirohu. Hosté zvládli první poločas lépe a do kabin se šlo za stavu 2-1 pro Zbiroh. Po přestávce už byli hosté jasně lepším týmem a Mýtu nasázeli další tři góly. Zbiroh vyhrál vysoko 5-1 a po výhře se posunul na sedmé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase úřadoval Bystřický

Hosté na nic nečekali a na soupeře nastoupili sebevědomě. Úvodní převahu zúročil v 6. minutě hostující kanonýr Bystřický, který se trefil pěkně k tyči. Domácí po inkasované brance hru vyrovnali a sami si vytvořili několik zajímavých šancí, které ovšem neproměnili. Ve 22. minutě dostal do dobré pozice přihrávku Bystřický a opět se zachoval jako střelec, 2-0 pro Zbiroh. Mýto se dočkalo o minutu pozdeji. Přesným zakončením se v malém vápně uvedl Šmíd a snížil na 1-2. Domácí tým v prvním poločase rozhodně za soupeřem nezaostával, ale ve finální fázi si počínal nepřesně. Zbiroh jednogólový náskok udržel a do šaten se šlo za stavu 2-1 pro hosty.

Zbiroh přidal další tři branky

Do druhého poločasu jednoznačně vstoupili lépe domácí, kteří soupeře dostali rychle pod tlak. Několik výborných příležitostí ke skórování však neproměnili. Zbiroh později hru vyrovnal a začal úřadovat. V 66. minutě se objevil v dobré pozici Pondělík a pěknou střelou zvýšil na 3-1. O tři minuty později ho napodobil spoluhráč Urx a vstřelil čtvrtou branku hostů. Domácí dělali zbytečné individuální chyby, které Zbiroh okamžitě trestal. V 72. minutě se ocitl v obrovské šanci hostující Brož a zvýšil už na 5-1. Posledních 20 minut se zápas už dohrával, hosté se nikam nehrnuli a vyměňovali si krátké přihrávky. Zbiroh se výhrou posunul na sedmou příčku, zatímco Mýto kleslo na poslední místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Bohužel naše výkony se stále opakují. Od začátku utkání jsme se snažili hrát fotbal, ale v několikátém zápase po sobě jsme dostali velmi laciné góly po individuálních chybách. V prvním poločase byla hra poměrně vyrovnaná, ale i tak jsme šli do kabin stavu 2-1 pro Zbiroh. Začátek druhého poločasu jsme soupeře dostali pod tlak, ale gól jsme bohužel nevstřelili. Poté už úřadoval jen hostující tým a po našich zbytečných chybách přidal další góly, čímž utkání rozhodl.

TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: V prvním poločase se hrálo celkem vyrovnané utkání, ale my jsme proměnili své šance a do kabin se šlo za stavu 2-1 pro nás. V druhém poločase jsme zhruba od 65. minuty byli dominantnějším týmem a po zásluze jsme vstřelili další tři branky. Zejména v druhé půlce jsme měli utkání pod kontrolou a myslím si, že za předvedený výkon jsme zaslouženě získali 3 body.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] (79. K. Dongres [-] ) - V. Procházka [-] , P. Ulrich [-] , T. Vonášek [-] - J. Šmíd [-] , M. Lenk [-] (77. L. Laštovka [-] ) , J. Pelnas [-] (19. Š. Končal [-] ) , P. Bejček [-] (77. R. Lang [-] ) , J. Lenk [-] , P. Zbuzek [-] (79. A. Chowaniok [-] ) - J. Mašek [-]

TJ Město Zbiroh
V. Březina [-] (46. K. Kučera [-] ) - M. Švehla [-] (79. L. Lojek [-] ) , K. Kalaš [-] (62. V. Ludvík [-] ) , Z. Dubček [-] (62. T. Urx [-] ) , J. Sefzig [-] , M. Brož [-] , M. Fair [-] (62. T. Pondělík [-] ) , V. Bystřický [-] , P. Chvojka [-] , J. Huňáček [-] , D. Ivanič [-]

ŽK: 54. M. Fair .
Hráči zápasu: V. Bystřický , D. Ivanič .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - MOUTELÍK Václav (N), PLAČKO Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Matěj Polák
Tip experta: remíza

Něco mi říká, že zde dojde k dělbě bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů