Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice deklasovaly Chrást


Branky


11

Mladotice nastoupily v domácím zápase proti Chrástu a od úvodních minut se diváci určitě nenudili. Domácí tým vstřelil během 20 minut čtyři góly a prakticky rozhodl o zápase. Po přestávce se v nastoleném trendu pokračovalo a Mladotice vstřelily další čtyři branky. Domácí tým deklasoval Chrást 8-1 a po výhře se posunul na první místo, kde je o skóre před Touškovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly za 21 minut

Domácí vstoupili do zápasu svižně a skóre se měnilo ve 12. minutě. Po pěkné akci se dostal k dorážce Kolář a poslal domácí do vedení. O dvě minuty později se na hranici vápna objevil O. Šiml a přesnou střelou zvýšil na 2-0. Ve 20. minutě O. Šiml našel přihrávkou Koláře a ten vstřelil svou druhou branku v utkání. Ve 21. minutě už to bylo 4-0. Obránce Tauchen si krásně naběhl za obranu soupeře a ve velké šanci se nemýlil. Chrást nebyl v prvním poločase o tolik horším týmem, ale jeho výkon srazily rychlé góly domácích, na které nedokázal adekvátně zareagovat. Mladotice si v klidu hlídaly pohodlný náskok a první poločas dohrály bez inkasovaného gólu. 

Domácí nepolevili ani po přestávce

Domácím vyšel opět úvod poločasu. Hned ve 46. minutě skóroval O. Šiml, když povedenou střelou obstřelil brankáře a přidal svůj druhý gól v zápase. O minutu později stejný hráč zkompletoval hattrick a potvrdil výborný individuální výkon. Mladotice poté zvolnily, čehož využili hosté. V 68. minutě šel po pěkné akci Švajcr sám na gólmana a obrovskou příležitostí nepohrdl. Mladotice potvrdily neskutečnou produktivitu v 79. minutě, kdy vstřelil sedmý gól F. Buchtelík. V 89. minutě uzavřel skóre utkání Kolář a přidal osmý gól Mladotic. Domácí tým rozstřílel Chrást 8-1 a díky vysoké výhře přeskočil Touškov v souboji o první místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: Dnes jsme konečně proměnili všechny vyložené šance, které jsme si vytvořili a to se promítlo do výsledného skóre. Povedly se nám zejména vstupy do obou poločasů a soupeři jsme vůbec nedali šanci. Za stavu 6-0 jsme trochu přestali hrát, což vedlo ve snižující gól soupeře, ale nám se podařilo přidat ještě další dva góly a zápas jsme měli celou dobu pod kontrolou.

FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: Dnes musím pochválit soupeře. Mladotice mají výborný kádr a velkou měrou se na tom podílí O. Šiml. My jsme po celé utkání velmi špatně bránili, čehož samozřejmě soupeř několikrát využil. Sami jsme si vytvořili pár velmi dobrých příležitostí ke vstřelení gólu, ale ty jsme neproměnili. Druhý poločas byl už náš výkon o trochu lepší, ale Mladotice dnes byly velmi produktivní a prakticky proměnily všechny šance, které si vypracovaly.



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] (57. M. Sebránek [-] ) - J. Kolář [-] , D. Urban [-] (46. L. Šiml [-] ) , Š. Kůsa [-] (61. M. Soukup [-] ) , D. Janský [-] , O. Šiml [-] , A. Kůsa [-] (46. J. Krejčí [-] ) , V. Frank [-] , A. Tauchen [-] (61. F. Buchtelík [-] ) , O. Buchtelík [-] , V. Šiml [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] (46. V. Černý [-] ) - M. Brýla [-] , J. Šuster [-] , J. Špánek [-] (46. P. Baloun [-] ) , J. Vitouš [-] , D. Tupý [-] , J. Kostifál [-] (70. M. Nový [-] ) , T. Rada [-] , M. Bórik [-] (61. P. Franta [-] ) , P. Švajcr [-] , A. Brýla [-]

ŽK: 37. V. Frank - 34. M. Bórik , 56. M. Brýla .
Hráči zápasu: J. Kolář , V. Šiml , O. Šiml .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLABÝ Otto - HAUZNER Jiří (N), JEŽEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Matěj Polák
Tip experta: výhra domácích

Atraktivní utkání, jestli budou mít domácí k dispozici Ondru Šimla, tak zůstanou všechny body v Mladoticích.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích