Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:00

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov si veze výhru ze Zbirohu


Branky


14

Úněšov zavítal do Zbirohu a už v 7. minutě šel do vedení. Hosté vedli v 16. minutě již o dvě branky, kdy zvyšoval Zdeněk Kasýk. Poté měli více ze hry spíše domácí, ale vypracované šance neproměnili. V 90. minutě Zbiroh aspoň snížil, když se trefil Václav Bystřický, ale na výsledku to už nic nezměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly hostů

Hosté vstoupili do zápasu výborně a již v 16. minutě to bylo o dvě branky. Nejdříve se v 7. minutě dostal k míči Nechutný a pěkným zakončením poslal Úněšov do vedení. Domácí, zaskočeni soupeřovou rychlou brankou, působili trochu nervózně a nedařilo se jim dostat do zápasu. V 16. minutě se za hosty prosadil Kasýk a bylo to už 2-0 pro Úněšov. Oba týmy se poté prezentovaly několika neúspěšnými nebo nepřesnými akcemi, jelikož utkání značně ovlivnil špatný terén, který znemožňoval přesnější hru. Zbiroh se snažil o snížení, ale jeho akce končily již v počátku nebo na připravené obraně hostů. Do šaten se šlo za stavu 2-0 pro hosty. 

Domácí měli převahu

Do druhé půlky vstoupili hráči Zbirohu velmi aktivně a od úvodních minut soupeře přehrávali. Hosté se urputně bránili a když balóny soupeře nezachytila pozorná obrana, tak jí ještě vypomohl brankář. Domácí diváci hnali Zbiroh za snížením, ale efekt to nepřineslo. Několik slibných příležitostí domácí hráči neproměnili. V 80. minutě obdržel za nešetrný faul žlutou kartu hostující Hanzlíček ml. a o pět minut později viděl kartu stejné barvy jeho spoluhráč Škopek. Zbiroh se vytoužené branky dočkal až v úplném závěru. Bystřický se objevil v dobré pozici a vsítil branku na 1-2. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavia Úněšov
Jakub Mižár, trenér: Utkání se hrálo na těžkém terénu, tudíž hra byla z obou stran hodně nepřesná. Nám se podařilo vstřelit dva rychlé góly, což nám velmi pomohlo v dalším průběhu zápasu. V druhém poločase nás domácí tlačili, zejména měli převahu po krajích hřiště, ale naštěstí pro nás jsme zápas ubránili a získali 3 body. Velmi ubojované vítězství.



Sestavy


TJ Město Zbiroh
V. Březina [-] - T. Pondělík [-] , L. Lojek [-] , M. Fair [-] (75. T. Urx [-] ) , V. Bystřický [-] , Z. Dubček [-] , K. Kalaš [-] , P. Chvojka [-] , J. Huňáček [-] , M. Švehla [-] , J. Sefzig [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Mižár [-] - R. Šváb [-] , J. Riant [-] , Z. Škopek [-] , Z. Kasýk [-] , M. Mižár [-] (10. P. Hanzlíček ml. [-] ) , P. Nechutný [-] , D. Randa [-] , M. Hlous [-] , D. Vávra [-] , Z. Hlous [-]

ŽK: 80. P. Hanzlíček ml. , 85. Z. Škopek .
Hráči zápasu: R. Šváb , P. Hanzlíček ml. .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Červený Václav - HRABÁK Jan (N), MIŽÁR Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Daniel Vávra
Tip experta: výhra hostů

Zbiroh dostává málo gólů, se Slovanem doma prohráli jen 0:1, věřím ale, že když chytíme začátek zápasu, odvezeme všechny 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů