3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příkosice otočily zápas s Radnicemi


Branky


77. J. Kasl , 81. T. Pražák , 89. J. Kulišan (p.) - 12. J. Kesner
18

Hosté vstoupili lépe do zápasu a od 12. minuty vedli, v závěru druhého poločasu mohli přidat druhou branku, ale šanci neproměnili. Druhý poločas ovlivnily dvě vyloučení na straně Radnic. Nejdříve hosty oslabil po druhé žluté kartě Vratislav Melich a o devět minut později předvedl zkrat Vlastimil Kvasnička, který od rozhodčího viděl rovnou červenou kartu. Domácí využili přesilovky a během 12 minut vsítili tři branky, čímž otočili utkání a získali 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radnice zvládly lépe první poločas

Hosté vstoupili do zápase lépe a již v 12. minutě se ujali vedení. Po dobře rozehraném rohovém kopu míč nejdříve skončil na tyči a poté se k dorážce dostal Kesner, který už jen dorazil balón do odkryté branky domácích. Příkosice mohly ihned vyrovnat, ale jejich pěkná útočná akce skončila špatným zakončením. Hra se po první brance vyrovnala, hosté z Radnic se více zatáhli a spoléhali zejména na protiútoky, kdežto domácí spíše hráli na nakopávané balóny. Fotbalisté Příkosic předvedli několik pěkných akcí, ale k vyložené šanci to nevedlo. Naopak byli to hosté, kdo před koncem prvního poločasu mohl dát druhý gól, šanci však neproměnili. Ve 45. minutě si domácí ještě vytvořili dvě dobré příležitosti, nicméně hostující brankář obě dvě šance bravurně zlikvidoval. Do kabin se šlo za stavu 0-1.

2 červené karty a 3 góly domácích

Domácí tým začal druhou půlku aktivněji a dařila se mu kombinační hra. Hosté se trochu zatáhli a působili pasivně. Hra se trochu rozkouskovala a k vidění moc šancí nebylo. O výsledku zápasu rozhodla 65. a 74. minuta. V 65. minutě dostal za zbytečný faul na půlce druhou žlutou kartu hostující Melich a poslal svůj tým do oslabení. O devět minut později předvedl nepochopitelný zkrat Kvasnička, který strčil do protihráče a ten přepadl přes zábradlí. Rozhodčí pochopitelně vytáhl rovnou červenou kartu a hosté šli do devíti. Domácí početní převahu využili již za tři minuty, kdy se z přímáku krásně trefil Kasl. V 81. minutě chtěl centrovat do pokutového území Pražák, ale míč kopl tak šikovně, že jeho "nepovedený" centr skončil rovnou v bráně. Obrat Příkosic dokonal v 89. minutě Kulišan, který se trefil z penalty a zpečetil tak vítězství domácích. 



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Příkosice
Tomáš Pražák, hráč: První poločas přinesl vyrovnanou hru. Hosté bohužel využili svou šanci a po zásluze šli do vedení. Myslím si, že jsme do druhé půlky vstoupili lépe, ale dlouhou dobu se nám nedařilo vstřelit gól. Zápas samozřejmě výrazně ovlivnilo vyloučení dvou hostujících hráčů. Potom se už hrálo jenom na jednu bránu a velmi rychle jsme vstřelili tři góly.

TJ Sokol Radnice B
Roman Kokoška, trenér: Myslím si, že jsme na tom byli herně lépe a mohli jsme si z Příkosic odvézt tři body, bohužel naší nedisciplinovaností nemáme ani bod a ještě k tomu dva hráče v trestu. Mrzí mě i skutečnost, že máme široký kádr, hodně náhradníků, ale kluci se o místo v sestavě nepoperou a často jim chybí dravost, což je samozřejmě škoda.



Sestavy


TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - J. Čada [-] (64. O. Kapoun [-] ) , T. Pražák [-] , A. Rychlý [-] (53. J. Kasl [-] ) , A. Matoušek [-] , J. Kulišan [-] (90. O. Hanzlík [-] ) , Š. Komanec [-] , R. Krátký [-] , P. Gosza [-] , L. Forejt [-] , J. Burda [-]

TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - J. Smeták [-] (46. D. Jonák [-] ) , M. Habr [-] , J. Kesner [-] (70. M. Engl [-] ) , V. Kofroň [-] , P. Kabát [-] (88. P. Kalaš [-] ) , V. Melich [-] , M. Krč [-] , V. Kvasnička [-] , J. Draský [-] (88. J. Šauer [-] ) , P. Kočka [-]

ŽK: 39. R. Krátký , 67. Š. Komanec , 67. J. Kulišan - 41. V. Melich , 45. J. Draský , 76. P. Kabát , 88. Š. Körner . ČK: 65. V. Melich , 74. V. Kvasnička .
Hráči zápasu: J. Kulišan , Š. Komanec .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - KOSTELNÍK Lumír, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Roman Voith
Tip experta: výhra hostů

Příkosice jsou doma silné, ale na posílenou Radnickou rezervu to stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů