Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Mýta s Kozolupy přinesl 6 branek


Branky


14

Mýto se v prvním kole střetlo s Kozolupy. Domácí měli v prvním poločase více ze hry a čtyři minuty před koncem vstřelili zaslouženou branku. Po přestávce se hra o dost zrychlila, přelévala se z jedné strany na druhou a k vidění bylo celkem 5 branek. Kozolupy dokázaly dvakrát snížit na rozdíl jediné branky, ale v 80. minutě zvýšil na 4-2 domácí Mašek. Mýto už výsledek udrželo a z prvního zápasu získalo 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí lepším týmem

Domácí vstoupili do prvního poločasu sebevědoměji a snažili se hrát s balónem na zemi. Mýto se dostávalo do nebezpečných situacích a po jedné z nich nastřelil Hatina tyč. Kozolupy se snažily soupeře napadat, nakopávaly dlouhé míče a několikrát se jim povedlo narušit soupeřovu kombinaci. Domácí si vypracovali další dvě velké šance, ale v obou případech selhali v zakončení. Ve 41. minutě obdržel krásnou přihrávku do úniku Hatina a tváří v tvář brankáři vstřelil gól na 1-0. První poločas tak patřil domácímu týmu.

V druhém poločase padlo 5 branek

Již v 48. minutě se ve skvělé šanci objevil Hatina a podruhé v zápase nastřelil tyč. Jeho odraženou střelu převzal z druhé vlny Končal, míč si zpracoval na prsa a přesnou střelou zvýšil na 2-0. Poté se začalo hrát stylem nahoru dolů. V 61. minutě se ozvali i hosté, když po ztrátě soupeře snížil Čech na 2-1. Hra se zrychlila a o minutu později se skóre měnilo znovu. Domácí Chvála převzal balón a svým centrem se snažil najít spoluhráče, míč ovšem kopl tak přesně, že skončil rovnou v bráně. Hosté dokázali opět rychle zareagovat. V 68. minutě se prosadil Lemák a bylo to 3-2. Definitivní tečku za zápasem udělal v 80. minutě Mašek, jehož branka padla dost podobně jako v případě Chvály. Do konce zápasu už další branka nepadla a Mýto tak mohlo slavit první vítězství v novém ročníku.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Myslím si, že jsme byli určitě fotbalovějším týmem. Kluky jsem nabádal, aby drželi balón na zemi a nepouštěli se do nakopávaných míčů. Když jsme začali hrát vzduchem, tak se nám soupeř vyrovnal. Po brance na 2-0 jsme začali trochu bláznit a ztráceli jsme ve středu pole balóny, zápas jsme si tím zbytečně zkomplikovali a dostali jsme dva góly. Po inkasovaných brankách jsme se vrátili k naší hře, dobře kombinovali a drželi rozestavení. V 80. minutě jsme zápas definitivně rozhodli.




Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - M. Lupáč [-] , M. Lenk [-] , P. Ulrich [-] , T. Vonášek [-] - J. Pelnas [-] (22. Š. Končal [-] ) , J. Mašek [-] , J. Lenk [-] , R. Chvála [-] (62. K. Dongres [-] ) , T. Hatina [-] (62. D. Kocna [-] ) - J. Šmíd [-] (85. L. Laštovka [-] )

TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - - J. Huleš [-] , V. Sláma [-] , J. Čech [-] , J. Pajer [-] , T. Lemák [-] , J. Toman [-] , V. Kovář [-] , J. Hucl [-] , J. Bozděch [-] , M. Maštalíř [-] (75. J. Martínek [-] )

ŽK: 51. J. Šmíd , 78. J. Mašek - 89. V. Sláma .
Hráči zápasu: M. Lupáč , M. Lenk - T. Lemák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAUR Roman - BÍBA Zbyněk, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Tomáš Pražák
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že domácí to budou mít v soutěži těžké, o gól vyhrajou hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích