3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice rozhodly zápas již v prvním poločase


Branky


14

V úvodním kole se představili fotbalisté Sokolu Mladotice proti Radnicím. Domácí tým rozhodl zápas již v prvním poločase, když potrestal individuální chyby soupeře. Po změně stran hosté přišli s jiným rozestavením a domácím to dělalo problém. Radničtí si dokázali vytvořit několik zajímavých příležitostí a byli aktivnějším mužstvem, ale vstřelil gól se jim nepodařilo. Mladotice vyhrály 3-0 a získaly první tři body v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jednoznačně pro domácí

Mladotice byly od začátku zápasu aktivní a poprvé zahrozily už ve druhé minutě, obrovskou šanci však tým neproměnil. O sedm minut později už bylo veseleji. V 9. minutě propadl centr po zemi až ke Kolářovi a ten z dobré pozice dorazil míč do odkryté branky. Za další tři minuty se domácím povedla pěkná akce po levé straně, kdy si centrovaný míč přebral Kůsa a vstřelil branku na 2-0. Hosté působili v prvním poločase zakřiknutě a dělali individuální chyby. Ve 43. minutě si neporozuměl hostující obránce s brankářem, čehož využil Urban a míč uklidil do brány. Fotbalisté Radnic se do konce poločasu snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale jejich brejky neslavily úspěch.

Po změně stran změnili hosté rozestavení

Do druhého poločasu fotbalisté Radnic nastoupili v jiném rozestavení a na výkonu to bylo znát. Domácí už neměli tak jasnou převahu jako v první půlce a soupeř se dostal do několika zajímavých šancí. Zápas se vyrovnal a s ubíhajícím časem měli více ze hry hosté, avšak když už se jim podařilo vytvořit nebezpečné šance, tak selhali v koncovce. Několik nadějných pokusů mířilo vedle nebo byly střely zablokovány. Domácí za celý druhý poločas vyprodukovali jednu vážnější příležitost, ale brankou neskončila. Ani jednomu z týmů se už nepodařilo vstřelit branku, a tak skončil zápas výsledkem 3-0. V druhém kole zavítají Mladotice do Úněšova, Radnice doma přivítají Chrást.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: V první půlce jsme byli velmi aktivní, vstřelili jsme krásné góly a do šaten jsme odcházeli s pohodlným náskokem. Po změně stran se hra změnila, soupeř se nám vyrovnal a dokázal si vytvořit pár nebezpečných šancí. Možná jsme se zbytečně nechali unést náskokem 3-0, což by se nám příště nemuselo vyplatit. Každopádně jsme rádi, že jsme do nové sezóny vstoupili vítězně a máme první 3 body.

TJ Sokol Radnice B
Roman Kokoška, trenér: V prvním poločase jsme byli velmi naivní, dělali jsme absolutně zbytečné individuální chyby a soupeř to dokázal potrestat. Druhý poločas jsme začali v jiné formaci a bylo to znát. Soupeř už neměl převahu, začali jsme si vytvářet šance a myslím si, že jsme v druhé půlce byli lepším týmem. Je škoda, že se nám nepodařilo vstřelit aspoň gól, protože šance jsme na to měli, bohužel jsem naprosto selhali v zakončení. Musíme pochopit, že soutěž je na vyšší úrovni. Je to hlavně o rychlosti, fyzičce a také o proměňování šancí.



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
M. Sebránek [-] - V. Šiml [-] , O. Buchtelík [-] , V. Frank [-] (81. M. Soukup [-] ) , A. Tauchen [-] - J. Krejčí [-] , O. Šiml [-] , D. Janský [-] , A. Kůsa [-] (85. T. Taut [-] ) - J. Kolář [-] , D. Urban [-] (75. L. Šiml [-] )

TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - J. Kesner [-] (46. J. Cozl [-] ) , V. Kofroň [-] , P. Kabát [-] , V. Melich [-] (83. P. Kalaš [-] ) , M. Svoboda [-] (83. J. Smeták [-] ) , P. Spěváček [-] , M. Krč [-] , M. Engl [-] (79. J. Štrunc [-] ) , J. Draský [-] , P. Kočka [-]

ŽK: 37. D. Janský - 40. P. Spěváček , 57. J. Draský , 84. J. Štrunc , 86. J. Cozl .
Hráči zápasu: M. Sebránek , V. Šiml - P. Spěváček .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BUCHTELÍK Lukáš - REIPRICH Václav, KLIK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Tomáš Pražák
Tip experta: výhra domácích

I Mladotice budou hrát nahoře, tak i tady jasná jedna.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích