3:1
(1:0)
76. O. Tic
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov doma za 3 body


Branky


14

Strážov šel do vedení v 15. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Chaluš. Losiná poté spálila několik vyložených šancí, při kterých se vyznamenal domácí gólman Pressl. Po přestávce se Strážov během dvou minut prosadil dvakrát a po brankách Šteinera a Hryhoraka vedl už 3-0. Hostům se podařilo v 76. minutě snížit, ale na konečné prohře to nic neměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půlce úspěšnější domácí

Strážov začal zápas aktivně a v úvodu zahrával několik standardních situací. Ve 13. minutě zajel do protihráče hostující Šindelář a za svůj zákrok viděl žlutou kartu. V 15. minutě se pěkným centrem z rohového kopu uvedl Šteiner, do vzduchu se nejvýše vyšvihl Chaluš a hlavou otevřel skóre utkání. Losiná se po inkasované brance rozjela a v útoku si počínala nebezpečně, k vyložené šanci to ale nevedlo. Postupem času se však hosté dostali do zápasu naplno a v druhé části poločasu měli dvě vyložené šance, kdy šel v obou případech útočník sám na gólmana domácích, ale ten svůj tým podržel a nepřipustil změnu skóre. 

Strážov rozhodl hned po přestávce

Strážov výborně vstoupil do druhé půle, nejdříve se ve 47. minutě krásně prosadil technickou střelou z 25 metrů Šteiner a zvýšil na 2-0. Hned za minutu se jeden z domácích hráčů prezentoval prudkým centrem do vápna soupeře, hostující brankář trochu zaváhal a míč se po skrumáži dostal až k Hryhorakovi, který ho uklidil do brány. Domácí si hlídali dvougólový náskok a nikam se zbytečně nehrnuli, zatímco Losiná se snažila útočit. V 76. minutě se v samostaném úniku ocitl Tic a tváří v tvář gólmanovi se nemýlil. Nicméně domácí tým už další změnu skóre nepřipustil a v domácím zápase vyhrál nad Losinou 3-1.



Ohlasy k zápasu


SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: Do zápasu jsme vstoupili výborně a v 15. minutě jsme šli do vedení po dobře rozehraném rohovém kopu. Soupeře jsme však díky našim chybám pustili do několika šancí, při kterých nás fantasticky podržel gólman. Začátek druhého poločasu byl v naší režii a během minuty jsme vstřelili další dva góly. Poté měl soupeř několik šancí a jednu z nich dokázal využít. Hosté dnes určitě nebyli horším týmem, ale my jsme byli více produktivní, a tak jsme za 3 body rádi.

TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: V úvodu utkání jsme inkasovali zbytečnou branku, ale poté jsme si počínali velmi dobře, dokázali jsme si vytvořit několik vyložených šancí, ale bohužel, jak je u nás zvykem, neproměnili jsme je. O přestávce jsme si řekli, jak chceme v druhém poločase hrát, nicméně hned v úvodu jsme dostali další dva góly a prakticky bylo po zápase. Domácí si už zbytek utkání zkušeně hlídali a nám se jen podařilo snížit na 3-1.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - D. Kološ [-] - R. Šteiner [-] (67. J. Franc [-] ) , L. Soušek [-] - B. Mayer [-] (81. J. Kalivoda [-] ) - O. Uruba [-] (45. I. Hryhorak [-] ) , J. Michel [-] , M. Chaluš [-] , L. Kalivoda [-] (90. T. Červený [-] ) , J. Flodr [-] (90. D. Bouberle [-] ) , J. Hosnedl [-]

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - P. Novotný [-] , T. Pech [-] , R. Spörl [-] (88. J. Kašpar [-] ) , D. Šlais [-] (57. O. Tic [-] ) , L. Šindelář [-] , V. Tobrman [-] , M. Bodanský [-] (67. D. Matulka [-] ) , M. Pešek [-] , M. Šindelář [-] (57. M. Bajer [-] ) , M. Gavora [-]

ŽK: 74. O. Pressl - 13. L. Šindelář , 50. P. Novotný , 61. M. Bodanský , 90. T. Pech .
Hráči zápasu: R. Šteiner , O. Pressl .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: DUDA Miroslav - HORSKÝ Michal, KAISER Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Václav Ryba
Tip experta: výhra domácích

Strážov by měl vyhrát, i když hosté budou "kousat".

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza