Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná ve Štěnovicích rozhodla už v prvním poločase


Branky


17

Losiná vstoupila do zápasu výborně a po 39 minutách už vedla 4-1. V prvním poločase se o všechny 4 góly hostů postaral Spörl, který předvedl výtečný individuální výkon. Po přestávce hosté skórovali ještě jednou, když se ve 49. minutě trefil Tobrman. Losiná si připsala vysoké vítězství 5-1 a po čtyřech prohrách v řadě opět naplno bodovala. Štěnovicím se stále nedaří a zůstávají na posledním místě, kde ztrácejí jeden bod na Pačejov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4 góly Rudolfa Spörla

Losiná si od začátku utkání počínala aktivně a několikrát zahrozila. V 8. minutě zahrávali hosté rohový kop, po kterém se na zadní tyči k míči dostal Spörl a přesným zakončením otevřel skóre utkání. Štěnovice se ihned snažily o vyrovnání a během několika minut si vypracovaly dvě vyložené šance, které ovšem neproměnily. V 15. minutě už bylo na domácí straně veseleji, když se po pěkné samostatné akci prosadil Egermaier a vyrovnal na 1-1. V 17. minutě  hosté rozehrávali standardní situaci z levé strany, na malém vápně hlavičkoval na zadní tyč Spörl a vstřelil svůj druhý gól v zápase. O dvě minuty později to byl opět on, kdo vsítil třetí gól Losiné a zkompletoval tak hattrick. Losiné vycházely v zápase standardky a ve 39. minutě to hostující hráči potvrdili, když se po pěkném centru prosadil znovu Spörl a přidal už svůj čtvrtý gól, čímž potvrdil výborný individuální výkon.

Losiná přidala ještě jednu branku

Hned ve 49. minutě vyslal jeden z hráčů Losiné pěkný centr na malé vápno, kde byl úplně sám Tobrman, pro kterého už nebyl problém překonat brankáře domácích. Štěnovice se v druhém poločase vůbec nedostávaly do hry a nepodařilo se jim vytvořit žádné vyložené šance. Hosté prostřídali několik hráčů a utkání už dohrávali. Několik zajímavých momentů ještě přinesl závěr zápasu, ale Losiná si v klidu hlídala čtyřgólový náskok a nikam se zbytečně netlačila. Hosté přerušili sérii čtyř porážek v řadě a ve Štěnovicích naplno bodovali po vysokém vítězství 5-1. Štěnovice se nadále trápí a zůstávají na posledním místě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuchl, hráč: Za ideálního počasí na skvěle připraveném hřišti a před solidní diváckou navštěvou jsme v zápase propadli ve všech herních činnostech, malý důraz, spousta nepřesností a chyby v rozehrávce nás srazily na kolena. Chyběla nám i obvyklá bojovnost. Hosté nebyli zas o tolik fotbalovější, ale nechali jsme si dát hodně laciné branky. Bohužel se dnes nedařilo ani našemu brankáři (který je obvykle oporou), a tak bylo o poločase vlastně rozhodnuto. V druhém poločase jsme se už víceméně protrápili do konce. Z mého pohledu to byl jeden z nejhorších zápasů, co jsme na podzim sehráli. Bohužel herně na většinu soupeřů nestačíme a pokud se v zimě nestane zázrak, tak teď už nezadržitelně míříme do okresního přeboru.

TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Dnes jsme konečně proměnili všechny šance, které jsme si vytvořili. V prvním poločase nám vycházeli zejména standardní situace, z kterých jsme vstřelili 3 góly. Začátek druhého poločasu byl opět v naší režii a přidali jsme pátý gól, poté už hra ztratila tempo, my jsme spíše drželi balón, zápas dohrávali a soupeře už jsme do ničeho nepustili.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
Z. Vít [-] - M. Matoušek [-] , . Koželuh [-] , M. Fabián [-] , T. Belan [-] , J. Tomašek [-] , P. Kopecký [-] , J. Jůza [-] , M. Kokoška [-] , J. Uxa [-] (28. J. Šimek [-] ) , L. Egermaier [-] (65. T. Fink [-] )

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Pešek [-] , P. Novotný [-] , T. Pech [-] (46. P. Tančouz [-] ) , M. Šindelář [-] (77. T. Fořt [-] ) , M. Bodanský [-] (60. T. Albl [-] ) , O. Tic [-] , L. Šindelář [-] (60. D. Matulka [-] ) , V. Tobrman [-] , P. Tančouz [-] (46. M. Bajer [-] ) , R. Spörl [-]

ŽK: 80. J. Tomašek , 81. J. Jůza - 83. M. Pešek .
Hráči zápasu: V. Tobrman , R. Spörl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Velíšek Jiří - MINAŘÍK Zdeněk (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 08:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 08:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 08:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 16:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 12:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 20:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 12:12
Jan Keňo

Expert: Josef Polena
Tip experta: výhra hostů

Derby, ve kterém si myslím, že zvítězí Losiná, Štěnovicím to moc nejde.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 08:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 09:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 06:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 17:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 11:08

Tip: remíza