4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov doma zvítězil


Branky


7. D. Kološ , 28. J. Michel , 52. L. Soušek , 62. J. Vališ - 37. J. Kutil , 76. R. Kočí
20

Strážov se ujal vedení již v 7. minutě, kdy se trefil Kološ. Druhou branku přidal ve 28. minutě Michel. Hosté snížili v 37. minutě po brance Kutila. Strážovu vyšel úvod do druhé půlky a po gólech Souška a Vališe zvýšil vedení na 4-1. Hrádek snížil po brance Kočího. Strážov už dvoubrankový náskok udržel a po zásluze vyhrál 4-2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí první poločas zvládli

Úvod utkání nabídl vyrovnanou hru, domácí však vstoupili do zápasu lépe. V 7. minutě obdržel od Bronislava Mayera pěknou přihrávku Kološ a přesnou střelou otevřel skóre utkání. Hrádek se hned po inkasované brance snažil vyrovnat, dobře kombinoval, ale s jeho útočnými pokusy si poradila pozorná obrana domácích. Ve 28. minutě zahrával Strážov rohový kop, dobře kopnutý míč prodloužil na přední tyči jeden z domácích hráčů, poté si balón na zadní tyči našel Michel a zvýšil na 2-0. Hrádek se prosadil v 37. minutě, když se v dobré pozici objevil Kutil a snížil na 2-1. V prvním poločase hosté rozhodně nebyli horším týmem, avšak domácí své šance proměnili, kdežto Hrádek ne. 

Dva rychlé góly Strážova

Strážov vstoupil lépe i do druhého poločasu. V 52. minutě se po standardní situaci dostal k míči Vališ, který poslal míč na hranici velkého vápna, balón převzal Soušek a pěkným zakončením vstřelil třetí gól domácích. O deset minut později se domácí prezentovali pěknou útočnou akcí, po které se prosadil Vališ a brankou potvrdil výborný individuální výkon. Hrádek se nevzdal a na nepříznivý vývoj utkání reagoval tlakem na soupeře. To se hostům vyplatilo v 76. minutě, kdy se k balónu dostal Kočí a snížil na rozdíl dvou branek. Hosté měli v závěru ještě několik nebezpečných šancí, další branku ovšem nepřidali. Strážov si zbytek zápasu pohlídal a vyhrál 4-2, čímž se posunul na 8. příčku.



Ohlasy k zápasu


SK Kovodružstvo Strážov
Milan Chaluš, hráč: První poločas byl poměrně vyrovnaný, ale nám se podařilo využít šance a po zásluze jsme vedli 2-1. Po přestávce nám vyšel zejména úvod druhého poločasu, kdy jsme vstřelili dva rychlé góly. Hrádek poté snížil a měl další šance na vstřelení gólu, nicméně my jsme si už utkání pohlídali a zaslouženě zvítězili 4-2.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Dnes jsme dělali úplně zbytečné chyby v obraně, které soupeř ihned trestal. Chyběl nám větší důraz, nasazení a špatně jsme obsazovali hráče. Měli jsme pár momentů, kdy jsme byli lepší týmem, ale myslím si, že domácí dnes vyhráli zcela zaslouženě.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - J. Michel [-] , J. Hosnedl [-] , D. Kološ [-] , J. Vališ [-] - R. Šteiner [-] , L. Soušek [-] - B. Mayer [-] (65. J. Kalivoda [-] ) - L. Kalivoda [-] , O. Uruba [-] , M. Chaluš [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - D. Hanula [-] , A. Štěpán [-] , J. Sekyra [-] (46. Š. Fremund [-] ) , J. Pojar [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] (68. F. Mareš [-] ) , J. Brabec [-] , T. Linhart [-] , F. Prokopius [-] , Š. Gajdečka [-]

Hráči zápasu: J. Michel , J. Vališ .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Červený Václav - KREIBICH Josef (N), ŠINDELA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Vítek Panuška
Tip experta: remíza

Strážov jsem ještě neviděl, ale podle výsledků si i s favority nevedou špatně, navíc hrají doma. Takže tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů