T. Linhart 58. (p.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy zvítězily v Hrádku


Branky


58. T. Linhart (p.) - 7. D. Bálek , 62. D. Bálek , 67. V. Kaas
18

Měcholupy do utkání vstoupily lépe a v Hrádku šly již v 7. minutě do vedení. Domácím se po přestávce podařilo vyrovnat, ale o čtyři minuty si vzaly vedení zpátky Měcholupy. Hosté přidali ještě jednu branku a po zásluze vyhráli 3-1, čímž poskočili na druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hostů

Od prvních minut se hrálo vyrovnané utkání, hráči obou týmů se snažili neudělat chybu a situace řešili jednoduše. V 7. minutě se po pěkné akci hostů objevil v dobré šanci Bálek a příležitostí nepohrdl, 1-0 pro Měcholupy. Hrádek chtěl rychle vyrovnat, ale defenziva soupeře fungovala bezchybně a domácí tým k ničemu nepustila. Utkání rovněž nesvědčil těžký terén, na kterém se jen obtížně kombinovalo a míč hráčům často odskakoval od nohy. K vidění tak byla řada soubojů o balón a na obou stranách se hodně bojovalo. Měcholupy si hlídaly těsný náskok a nikam se nehrnuly, zatímco Hrádek se snažil narušit soupeřovu pevnou obranu.

Měcholupy proměnily šance i po přestávce

Druhý poločas začali lépe domácí, soupeře jasně přehrávali a odměnou jim bylo brzké vyrovnání. V 58. minutě se jeden z hostujících hráčů dopustil nedovoleného zákroku v pokutovém území a rozhodčí odpískal penaltu. Tu bezpečně proměnil Linhart. Hosty inkasovaný gól probral a začali hrát opět aktivně. Po jednom z protiútoků se v 62. minutě prosadil Bálek, který vstřelil svou druhou branku v zápase a zajistil Měcholupům vedení. Hrádek se snažil dobývat soupeřovu obranu, nicméně ta fungovala velmi dobře a domácí k moc šancím nepustila. Naopak, v 67. minutě vyšel hostům další protiútok a Kaas zvýšil náskok svého týmu na 3-1. Měcholupy už náskok udržely a po zásluze získaly 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Soupeř dnes zaslouženě vyhrál, my jsme si dokázali vytvořit asi jen dvě vyložené šance, zatímco hosté měli výborné brejky, z kterých vstřelili dvě branky a vedení mohli ještě navýšit.

TJ Měcholupy
Zdeněk Zadražil, trenér: Myslím si, že kromě prvních deseti minut v druhém poločase jsme byli po celé utkání lepším týmem. Odvedli jsme dobrý výkon v defenzivě a soupeře jsme do moc šancí nepustili. V druhé půlce nám vycházeli protiútoky, vstřelili jsme další dvě branky a po zásluze jsme získali tři body.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - L. Šoural [-] (57. M. Fabián [-] ) , Š. Fremund [-] , A. Štěpán [-] , J. Pojar [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] , J. Brabec [-] , T. Linhart [-] , F. Mareš [-] , F. Prokopius [-] (37. D. Hanula [-] )

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - S. Bečka [-] , T. Jandečka [-] , V. Čížek [-] , D. Bálek [-] , V. Kaas [-] , J. Duchek [-] (67. D. Novák [-] ) , O. Novotný [-] , J. Valečka [-] , F. Zelenka [-] (87. J. Kolář [-] ) , J. Kadlec ml. [-]

ŽK: 62. R. Kočí , 63. J. Brabec , 84. T. Linhart - 87. T. Jandečka .
Hráči zápasu: V. Kaas , D. Bálek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PAUR Roman - BÍBA Zbyněk, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Mareš
Tip experta: výhra domácích

Bude to těžké a vyrovnané utkání s dobrým koncem pro Hrádek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích