0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 18:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná si veze 3 body z Bolešin


Branky


19

Hosté napravili vysokou prohru z minulého kola a k zápasu od začátku přistoupili velmi zodpovědně. Pasivní výkon domácích vedl k tomu, že po prvním poločase prohrávali 0-2. I přes zlepšenou hru v druhém poločasu, se Bolešinám nepodařilo vstřelit kontaktní branku a hosté si po zásluze odvezli všechny 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlka jednoznačně pro hosty

V úvodu prvního poločasu byl jasně lepší hostující tým. Bolešiny působily pasivně, soupeře vůbec nenapadaly a jen těžko se dostávaly do hry. Aktivitu Losiné zúročil ve 23. minutě Hajšman, který dostal velmi dobrý balón za obranu a velkou šancí nepohrdl. Hostům se dařila kombinace, rozdávali si krátké přihrávky a v několika minutách si vypracovali řadu šancí. Domácí se pokusili o pár protiútoků, ale s jejich útočnými akcemi si obrana soupeře poradila. Ve 44. minutě rozehráli hosté rohový kop, balón doputoval na hranici vápna k dobře postavenému Tobrmanovi a ten přesnou střelou zvýšil vedení svého týmu na 2-0. Více už se v prvním poločase nestalo.

Druhá půle už byla vyrovnanější

Bolešiny se po přestávce probraly a na soupeře nastoupily s velkou aktivitou. Hosté se ocitli pod tlakem a několik nebezpečných šancí soupeře museli hasit až na poslední chvíli. Po 15 minutách se hra vyrovnala a ke slovu se opět dostali hosté. Jejich útočné akce dělaly domácímu týmu velké problémy a Bolešiny několikrát podržel dobrými zákroky brankář. Losiná mohla přidat další branky, ale vyhořela v zakončení. Posledních 10 minut se zápas spíše dohrával a hosté si zkušeně hlídali dvougólové vedení. Losiná si po dobrém výkonu odvezla 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Bez pěti členů základní sestavy jsme byli skoro celý zápas tím horším týmem a směrem dopředu jsme bohužel nedokázali vymyslet skoro nic. K zápasu jsme přistupovali s tím, že začneme hrát poctivě odzadu, ale to jsme hned v prvním poločase nesplnili. Druhý poločas jsme začali více agresivně, ale soupeř si už zápas pohlídal a mohl přidat ještě další branky.

TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: V první půli jsme byli lepším týmem a podařilo se nám vstřelit dvě branky. V druhém poločasu na nás soupeř vlétl, začal nás hodně napadat a na 15 minut jsme se ocitli pod velkým tlakem. Nicméně postupem času jsme opět začali mít herní převahu a několik vyložených šancí jsme neproměnili, což je škoda, protože výsledek mohl být daleko jednoznačnější.



Sestavy


SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - D. Kuchárik [-] (46. D. Vraný [-] ) , R. Šindelář [-] , Z. Rückl [-] , K. Šilhavý [-] , J. Pitel [-] , T. Stupka [-] , P. Vizinger [-] (61. M. Ceplecha [-] ) , J. Brtník [-] (76. P. Bošek [-] ) , D. Kaiser [-] , O. Kaiser [-]

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - P. Novotný [-] , M. Gavora [-] , T. Pech [-] (65. T. Albl [-] ) , R. Spörl [-] , O. Tic [-] (56. T. Hrach [-] ) , M. Bajer [-] , D. Matulka [-] , L. Šindelář [-] , V. Tobrman [-] (75. T. Fořt [-] ) , V. Hajšman [-]

ŽK: 40. J. Pitel , 53. D. Vraný , 83. P. Bošek - 61. V. Hajšman , 84. M. Bajer .
Hráči zápasu: P. Novotný , M. Albl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Stach Vladislav - BRŮHA Radek, MOLNÁR Ludovít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: výhra domácích

Bolešiny zatím působí velice dobrým dojmem a myslím, že by 3 body měli získat právě domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích