J. Pitel 75. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolešiny vybojovaly v úvodním zápase bod


Branky


75. J. Pitel (p.) - 10. R. Holeček
14

Hrádek se představil v prvním kole v Bolešinách. Hosté vstoupili aktivně do prvního poločasu a brzy se ujali vedení. Po změně stran se hra vyrovnala a Bolešiny si svou bojovností vysloužily vyrovnávací branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól hostů

První poločas zahájil lépe Hrádek, který se snažil hrát po zemi a dařila se mu kombinační hra. V 10. minutě se po centru do vápna dostal k míči Ryba, který chytře vrátil míč pod sebe na zcela volného Holečka a ten už neměl problém vsítit první gól zápasu, když se trefil přesně k tyči. Domácí po vstřelené brance působili nervózním dojmem a několikrát chybovali v rozehrávce, problém měli i směrem dopředu a v prvním poločase si nedokázali vytvořit žádnou vážnější šanci. Naopak hosté mohli v závěru poločasu udeřit znovu, když po pěkné akci nastřelili tyč. 

Domácí předvedli bojovnost

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, domácí urputně bojovali, nakopávali dlouhé balóny a hostům znemožnili kombinační hru. Fotbalisté Bolešin začali hrát více aktivně a vytvořili si několik nebezpečných šancí, k brance to však nevedlo. Bojovná hra na obou stranách vyústila v několik osobních soubojů a na hřišti to občas jiskřilo. V 75. minutě postupoval domácí hráč Šindelář sám na brankáře, kterému šikovně udělal kličku doleva, gólman hostů lehce zavadil o útočníka rukama a rozhodčí posoudil zákrok jako penaltu. Tu bezpečně proměnil Pitel. Hosté prostřídali několik hráčů a snažili se zápas zvrátit na svou stranu, do konce duelu si Hrádek vytvořil ještě několik nebezpečných šancí, ale branku se mu už nepodařilo vstřelit. Rovněž Bolešiny si dokázaly ke konci zápasu vypracovat pár nebezpečných šancí, ale ani ony gól nedaly. Utkání tak skončilo remízou 1-1.



Ohlasy k zápasu


SK Bolešiny
Václav Simbartl, brankář: Myslím si, že jsme se na začátek setkali s kvalitním a zkušeným soupeřem, který bude hrát v horní polovině tabulky. V určitých momentech hry jsme působili dost ospale a nedůrazně, soupeř nám svojí kombinační hrou znemožňoval více se rozehrát. V prvním poločase jsme neměli téměř žádnou šanci a Hrádek šel zaslouženě do vedení. V druhé půlce už jsme hru zlepšili a podařilo se nám vstřelil vyrovnávající branku. I tak si myslím, že můžeme být rádi za bod, protože soupeř měl několik nebezpečných šancí na to, aby zápas rozhodl.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Do Bolešin jsme jeli s tím, že domácí určitě budou celý zápas bojovat, což se potvrdilo. V prvním poločase jsme byli lepším týmem. Šli jsme brzo do vedení a na konci první půlky jsme nastřelili tyč. Je škoda, že jsme nepřidali branku na 2-0, to by nás uklidnilo. V druhém poločase se soupeři podařilo vyrovnat a brankou se vrátil do zápasu. Snažili jsme se vytvářet další šance, ale celý druhý poločas byl hlavně o bojovnosti, a tak odjíždíme pouze s bodem.



Sestavy


SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - J. Pitel [-] , D. Kuchárik [-] (64. D. Vraný [-] ) , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] (82. P. Bošek [-] ) , Z. Rückl [-] , J. Pitel [-] , P. Vizinger [-] (75. O. Kaiser [-] ) , T. Stupka [-] , J. Brtník [-] , D. Kaiser [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - L. Šoural [-] , Š. Fremund [-] , M. Jiřina [-] (62. F. Mareš [-] ) , A. Štěpán [-] , J. Brabec [-] , S. Ryba [-] , V. Skála [-] , T. Linhart [-] , R. Holeček [-] , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 35. J. Pitel , 85. P. Bošek - 47. R. Holeček , 60. T. Linhart .
Hráči zápasu: V. Simbartl - R. Holeček .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Doufáme , že budeme pokračovat s výkony z jara
Věřím , že můžeme obrat Hrádek minimálně o bod

Jan Keňo

Expert: Václav Stuchl
Tip experta: výhra domácích

Bolešiny na svém malém hřišti moc neztrácejí, těží hlavně z důrazu a rychlosti svých křídel.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích