Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšovský Týn dostal na domácím hřišti pět gólů od Malesic


Branky


25

Malesice měly po prvních třech kolech 7 bodů. Poté ale přišla série tří proher a vyloučení Přeštic znamenající anulování výhry. Se čtyřmi body po pěti zápasech tedy nemohla v kabině panovat spokojenost. Nyní už v Horšovském Týnu zvítezily a nutno říct, že domácí přiliš nešetřili. Nastříleli 5 gólů, tedy větší počet gólů než za prvních 5 kol (4).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe začali hosté, kteří šli rychle do vedení. Jiří Svoboda rozehrál do strany, balón se dostal ke Karlu Schleisovi, který střelou na zadní tyč poslal hosty do vedení. Ve 20. minuty bylo vyrovnáno. Po závaru před bránou Radka Faltuse vyrovnal Tomáš Novák. Do poločasu si ale vzali hosté vedení zpět. Na levé straně se uvolnil Patrik Šmídl, který poslal cetnr do vápna. Na ten si naběhl pravý obránce Ondřej Žitek a Malesice podruhé v zápase vedly.

 

Také Horšovský Týn hrozil. Ve svých šancích ale pravidelně selhával na brankáři Faltusovi. Naopak Malesice postupně navyšovaly svůj náskok. Pár minut po začátku druhé půle našel Šmídl Tomáše Gitu, který si připravil střelu a z hranice vápna prostřelil Chrže.

Z křídelního prostoru pak střílel Alexei Boguševschi, jehož střela se odrazilaod obránce k Jiřímu Svobodvi, který zvyšil už na 1:4. O 2 minuty později vstřelil druhý gól v zápase Karel Schleis, a Malesice tak zvítezili 1:5.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, brankář: Do zápasu s Malesicemi jsme z důvodu absencí museli překopat sestavu, hlavně tedy v naší defenzivě. Od prvních minut nám dělal problém soupeřův rychlý přechod do útoku. V 7. minutě jsme inkasovali první gól, když Schleis tvrdou ranou uvnitř pokutového území prostřel bránícího hráče včetně brankáře. Poté jsme se marně u rozhodčího dožadovali penalty, naštestí jsme ve 20. minutě vyrovnali díky důrazu Nováka v malém vápně, jenže o 14. minut později šly Malesice opět do vedení, když se na straně uvolnil malesický fotbalista a přesným nástřelem před bránu našel Žitka, který měl z malého vápna jednoduchou práci. Ve druhém poločase jsme během 14 minut obdrželi tři góly a o vítězi bylo rozhodnuto. V několika šancích Malesice podržel jejich brankář Faltus. My jsme bohužel na domácím hřišti předvedli špatný výkon a to by se stávat nemělo. Je na každém z nás zvednout hlavu nahoru a začít na hřišti více bojovat.

TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Podali jsme dobrý kombinační výkon, ve vysokém tempu. Horšovský Týn nebyl úplně v plné sestavě, zmiňovali že nějací hráči chyběly. Vcelku si myslím, že ten zápas jednoznačně vyzněl pro nás a mohli dostat více než 5 gólů.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
O. Chrž [-] (75. M. Jandík [-] ) - D. Fischer [-] , J. Černík [-] , J. Čižikov [-] , M. Falout [-] , J. Malý [-] , T. Novák [-] , M. Mašek [-] , M. Steiner [-] , M. Šutek [-] , M. Nidl [-]

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - A. Boguševschi [-] , J. Svoboda [-] (75. L. Kružík [-] ) , K. Schleis [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , P. Šmídl [-] , J. Havelka [-] , M. Potoček [-] , T. Kepka [-] , O. Žitek [-]

ŽK: 24. M. Nidl , 41. D. Fischer - 39. O. Žitek , 42. A. Boguševschi , 50. P. Šmídl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Křen Jiří - CIMICKÝ Filip, FLESAR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Čapský
Tip experta: výhra domácích

Protože pocházím z Domažlicka a nemám rád Malesice, jakožto našeho rivala z B třídy, tak očekávám a přeji výhru Horšovskému Týnu.
Malesicím se nedaří, takže to ideálně vidím na 5:0, reálně 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích