Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd slaví první výhru v 1.A třídě


Branky


17

V sobotu zavítal Mochtín do Dlouhého Újezda, který v prvním zápase podlehl v přestřelce Horšovskému Týnu. Naopak Mochtín si v derby poradil s Luby vysoko 6:2. Domácí ale hlavně díky povedenému prvnímu poločasu berou 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vůbec nezastihli začátek utkání a už ve 2. Minutě poprvé inkasovali. Matěj Zeman svou střelou trefil břevno, od kterého se míč odrazil do zad hostujícího gólmana a od něj do brány. Zanedloho mohlo být vyrovnáno, jenže mochtínský Žiak ve velké šanci selhal. Postupem času se hra začala vyrovnávat, ale byl to znovu Dlouhý Újezd, kdo vstřelil další gól. Centr z levé strany hřiště našel Lukáše Čížka, který se v těchto situacích nemýlí a hlavou zvýšil už na 2:0 pro domácí. Domácí pak ještě přidali gól do šatny. Po druhé v zápase se trefil Lukáš Čížek.

Do druhé půle šli hosté s tím, že potřebují dát kontaktní branku. Kvůli tomu otevřeli hru a snažili se dostávat do šancí. Mělo to ale opačný účinek. Sedm minut po půli se přesně trefil Petr Földesi a situace Mochtína už začala být kritická. Čisté konto brankáři Hlůžkovi v 90. minutě sebral gólem David Gajdušek, který se z úhlu trefil přesně do šibenice domácí brány. Nováček soutěže tedy bere první tři body po vysoké výhře 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Václav Zeman, trenér: Za mě to byl dobrý zápas. Jsem spokojený jak s průběhem, tak s konečným výsledkem. Konečně jsme hráli v plné sestavě. Škoda ještě neproměněných šancí. Z hostů hrál dobře Jan Žiak. Z domácích Václav Pešek, který měl včera skvělý zápas.

TJ Sokol Mochtín
David Gajdušek, hráč: V oslabené sestavě jsme od začátku propadali v osobních soubojích a nasazení domácích, jejich vítězství bylo naprosto zaslouženě. V druhém poločase zápasu jsme se herně zlepšili, ale spoustu akcí jsme nedotáhli a domácí hrozili z brejkových situací, které jsme kolikrát zastavovali na poslední chvíli.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
P. Hlůžek [-] - V. Kulíř [-] , L. Havel [-] (53. M. Havel [-] ) , P. Földeši [-] (61. T. Janků [-] ) , P. Hána [-] , L. Čížek [-] (79. J. Synek [-] ) , R. Blatnický [-] (53. D. Čoka [-] ) , V. Pešek [-] , F. Pták [-] , M. Zeman [-] , M. Dvořák [-]

TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - M. Škoch [-] (81. R. Smolík [-] ) , J. Osvald [-] , J. Lysek [-] , M. Kutka [-] , J. Bejvl [-] , J. Žiak [-] , J. Čeleda [-] , J. Dolejš [-] , P. Blažek [-] , D. Gajdušek [-]

ŽK: 77. P. Hána - 58. M. Škoch , 64. J. Čeleda .
Hráči zápasu: V. Pešek - J. Žiak .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NESVADBA Karel - LIŠKUTÍN Antonín, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra hostů

Další souboj nováčka s pravidelným účastníkem soutěže. Myslím si, že zápas nabídne spoustu branek s vítězným koncem pro hosty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích