O. Mareš 43.
L. Urs 49.
M. Janda 74. (p.)
L. Urs 87.
4:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2022 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy v závěru rozhodly utkání ve svůj prospěch


Branky


43. O. Mareš , 49. L. Urs , 74. M. Janda (p.) , 87. L. Urs - 38. V. Hryhorak , 39. M. Chaluš , 67. D. Kološ
14

Klatovy v posledním domácím zápase na podzim těsně vyhrály nad Strážovem. Velmi vyrovnané utkání dopadlo v prvním poločase lépe pro Strážov, který odcházel do kabiny za stavu 2-1. V druhé půlce diváci viděli branky na obou stranách a rovněž po jedné červené kartě pro každý tým. V 87. minutě vstřelil gól na 4-3 domácí Urs a definitivně rozhodl utkání pro domácí tým. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 45 minut zvládl lépe Strážov

Úvod utkání probíhal ve vyrovnaném duchu, hráči obou mužstev se snažili hrát hlavně kombinační fotbal, což ocenili všichni diváci, kteří na zápas zavítali. Ve 23. minutě zajel do protihráče hostující Vasyl Hryhorak a jeho počínání ocenil sudí žlutou kartou. Vyrovnanou hru přerušil rychlý gól hostů v 38. minutě, kdy se trefil V. Hryhorak a otevřel skóre zápasu. Strážov vzápětí udeřil podruhé, v dobré pozici se objevil Chaluš a zvýšil vedení Strážova na 2-0. Klatovy, očividně zaskočeny dvěma rychlýmy góly soupeře, se snažily okamžitě snížit, což se jim nakonec povedlo. Ve 43. minutě sehráli domácí rychlou akci, na jejímž konci stál Mareš a snížil na 1-2.

Klatovy utkání otočily

Klatovy vlétly do druhého poločasu a jejich úvodní aktivita byla odměněna vyrovnávací brankou. Ve 49. minutě obdržel přesnou přihrávku Urs a obrovskou šancí nepohrdl, 2-2. Poté se herní převaha přelévala z jedné strany na druhou a diváci si určitě přišli na své. Strážov se dokázal potřetí prosadit v 67. minutě, kdy se po pěkné akci prosadil Kološ, který tak vrátil vedení zpět na stranu hostů. V 72. minutě to přehnal s agresivitou domácí Barborka a od rozhodčího viděl rovnou červenou kartu. V 74. minutě zajel jeden z hostujících hráčů v pokutovém území do protihráče a domácí dostali výhodu pokutového kopu. K míči se postavil Janda a přesnou střelou vyrovnal na 3-3. Divokých 10 minut zakončil tvrdým zákrokem na protihráče hostující Franc a i on musel předčasně do sprch. Zápas by si možná zasloužil remízu, ale domácí fotbalisté byli proti. V 87. minutě rozhodl o vítězství Klatov svou druhou brankou v zápase Urs. Klatovy zakončily podzimní část na 7. příčce, kde jsou o skóre právě před osmým Strážovem. 



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl, hráč: V prvním poločase byla hra celkem vyrovnaná, soupeř dokázal udeřit dvěma rychlými góly v rozmezí tří minut, naštěstí jsme ještě před koncem první půlky snížili a těsně po začátku druhého poločasu dokázali vyrovnat. Utkání bylo i v druhém poločase velmi vyrovnané a diváci tak mohli shlédnout celkem kvalitní fotbal, který nakonec rozhodl Lukáš Urs v 87. minutě a zajistil tak našemu týmu tři cenné a řekl bych i zasloužené body.




Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - J. Fiala [-] (46. A. Hošek [-] ) , O. Mareš [-] (91. L. Korpa [-] ) , L. Urs [-] , J. Potužník [-] (46. J. Potužník [-] ) , T. Partyngl [-] , M. Janda [-] , J. Pretzelmayer [-] , M. Barborka [-] , J. Kolerus [-] , Z. Kotáb [-] (56. Š. Tomaka [-] )

SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - D. Kološ [-] - L. Soušek [-] - I. Hryhorak [-] (77. J. Kalivoda [-] ) , B. Mayer [-] (77. J. Vališ [-] ) - J. Franc [-] , L. Kalivoda [-] , O. Uruba [-] , V. Hryhorak [-] , M. Chaluš [-] , J. Michel [-]

ŽK: 53. J. Potužník - 25. V. Hryhorak , 59. I. Hryhorak , 92. L. Kalivoda . ČK: 72. M. Barborka - 77. J. Franc .
Hráči zápasu: J. Kolerus .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stach Vladislav - HORSKÝ Michal, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 10:10
Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: výhra domácích

Klatovy na domácím hřišti neprohrávají, umělá tráva bude hrát v jejich prospěch.

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 08:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 13:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:44

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích