Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2022 16:30

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov uspěl v Bolešinách


Branky


18

V 7. kole se Strážov představil v Bolešinách. Skóre zápasu otevřel ve 24. minutě hostující Kalivoda. Hosté byli i po přestávce lepším týmem a v poslední dvacetiminutovce přidali další tři góly. Domácímu týmu se podařilo alespoň snížit, když se v 76. minutě prosadil Pltel. Strážov podal velmi dobrý výkon a po zásluze vyhrál 4-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl jedinou branku

Strážov v úvodu dobře kombinoval, jeho hráči si vyměňovali krátké přesné přihrávky a tím pomalu pronikali do obrany soupeře. V 18. minutě se prezentoval nedovoleným zákrokem domácí Kolář a posléze viděl žlutou kartu. Hosté udeřili ve 24. minutě. Po pěkné akci se dostal k balónu Kalivoda a zachoval se jako kanonýr, 1-0 pro Strážov. Vzápětí mohly Bolešiny vyrovnat, ale jejich velkou šanci zlikvidovala pozorná obrana soupeře. Domácí hru postupně vyrovnali, ale svoje nadějné pokusy neproměnili. Strážov si zkušeně hlídal jednogólový náskok a do šaten se šlo za stavu 1-0 pro hosty. 

V poslední dvacetiminutovce padly 4 góly

Po přestávce byla hra poměrně vyrovnaná, Strážov si udržoval převahu v poli a víc držel míč na svých kopačkách, zatímco domácí se snažili o dlouhé balóny za obranu a protiútoky. Stěžejní pro výsledek zápasu byla až poslední dvacetiminutovka. V 71. minutě si nejdříve našel dobrou pozici hostující Soušek a svým přesným zakončením zvýšil vedení Strážova na 2-0. V 75. minutě se po velké chybě domácí obrany dostal k míči Červený a zajistil hostům pohodlný náskok o tři branky. O minutu později se ozval i domácí tým. Pltel po pěkné akci snížil na 1-3. V 80. minutě se provinil faulem domácí Hodl a dostal žlutou kartu. V 82. minutě ho napodobil Brtník a i on viděl žlutý kartónek. V 90. minutě definitivně potvrdil vítězství Strážova Chaluš, který upravil skóre zápasu na 4-1. 



Ohlasy k zápasu


SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Bohužel jsme opět obdrželi poměrně rychlý gól a nedokázali jsme na to adekvátně zareagovat. Děláme zbytečné individuální chyby a soupeři nás po nich trestají. Po inkasované brance jsme hru sice vyrovnali, ale příležitosti ke skórování jsme nevyužili. V druhém poločase dokázal soupeř vstřelit další tři branky a v zápase zaslouženě zvítězil.




Sestavy


SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - J. Šmolc [-] , J. Pitel [-] , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] (80. D. Vraný [-] ) , P. Bošek [-] , K. Šilhavý [-] (70. J. Pitel [-] ) , T. Stupka [-] , P. Vizinger [-] (46. D. Kuchárik [-] ) , J. Brtník [-] , P. Hodl [-]

SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - J. Michel [-] , J. Hosnedl [-] , D. Kološ [-] , J. Vališ [-] (80. J. Kalivoda [-] ) - R. Šteiner [-] (70. T. Červený [-] ) , L. Soušek [-] - B. Mayer [-] (80. M. Kalivoda [-] ) - O. Uruba [-] , M. Chaluš [-] , L. Kalivoda [-]

ŽK: 18. D. Kolář , 80. P. Hodl , 82. J. Brtník .
Hráči zápasu: M. Chaluš .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Bína Roman - PRESSL Václav, MOLNÁR Ludovít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Veselka
Tip experta: remíza

Podobný styly obou týmů, nevidím favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích