2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2022 17:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany domácí zápas zvládly


Branky


16

Dobřany v minulém kole nečekaně prohrály v Chanovicích a proti Strážovu si chtěly spravit chuť. Domácí měli v prvním poločase jasnou převahu, z které vytěžili dva góly. I po změně stran měly více ze hry Dobřany, ale diváci už se dalšího gólu v zápase nedočkali. Domácí si vítězstvím upevnili první příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli herní převahu

Již od prvních minut se domácí tým hnal za góly a soupeře přehrával chytrou kombinační hrou. V 18. minutě dostal za nešetrný zákrok na protihráče žlutou kartu dobřanský Šimon Mertl. Strážov se spíše bránil a bylo vidět, že nechce udělat chybu. To se mu však nepodařilo. Ve 20. minutě si dobrou pozici našel domácí Brabec a pěkným zakončením otevřel skóre utkání. V 30. minutě zfauloval protihráče hostující Michel a jeho zákrok ocenil sudí žlutou kartou. Domácí pokračovali v tlaku a během chvíle zahrozili z několika šancí, gól se jim však vstřelit nepodařilo. V 34. minutě už tomu bylo jinak, když se k míči dostal Š. Mertl a prostřelil gólmana hostů. Dobřany měly zápas pod kontrolou a soupeře pustily do minima šancí, i když nutno uznat, že Strážov po celý první poločas srdnatě bojoval a dokázal být hodně nepříjemný. Do šaten se šlo za stavu 2-0. 

I po změně stran domácí lepší

I v druhém poločase to byl domácí tým, který měl více ze hry, nicméně zápas se už nehrál v takovém tempu jako první půlka a oba týmy nebyly tak aktivní. V 58. minutě viděl za tvrdý faul žlutou kartu hostující Hryhorak. Na hřišti bylo k vidění několik ostřejších soubojů a rozhodčí neváhal udělovat karty. V 69. minutě viděl žlutý kartónek domácí Hájek. O dvě minuty později to byl hostující Hosnedl, jenž v souboji přitvrdil a rozhodčí to rovněž ocenil žlutou kartou. Domácí si ještě dokázali vypracovat několik nebezpečných příležitostí, ale branku z nich nevstřelili. Obrana Dobřan výborně fungovala a Strážovu se nepodařilo vstřelit snižující branku. Utkání skončilo výsledkem 2-0.



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Karel Kripner, asistent trenéra: Utkání jsme mimořádně odehráli už v pátek. Na to jaké bylo počasí, bylo hřiště v perfektním stavu a přišlo i dost diváků. Strážov byl nepříjemný soupeř, ale my jsme hlavně první poločas hráli opět naši hru a vstřelili jsme dvě branky. Měli jsme i další šance, které jsme bohužel nevyužili. Druhá půle už neměla takové tempo, a tak nakonec utkání skončilo výsledkem 2:0.




Sestavy


TJ Dobřany
O. Bouček [-] - J. Ebelender [-] , P. Smetana [-] , T. Mertl [-] , J. Rajt [-] , V. Bouček [-] - Š. Mertl [-] , L. Radič [-] (56. J. Roubíček [-] ) , P. Brabec [-] (56. M. Fabián [-] ) , M. Hohlberger [-] (60. M. Hájek [-] ) - O. Havlíček [-] (89. T. Klír [-] )

SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - J. Vališ [-] (82. R. Šteiner [-] ) , O. Uruba [-] , D. Kološ [-] , J. Hosnedl [-] (82. J. Kalivoda [-] ) , J. Franc [-] , J. Michel [-] - M. Chaluš [-] (46. L. Kalivoda [-] ) , L. Soušek [-] (87. M. Kalivoda [-] ) , M. Denk [-] - B. Mayer [-] (46. I. Hryhorak [-] ) -

ŽK: 18. Š. Mertl , 69. M. Hájek , 75. J. Rajt - 30. J. Michel , 58. I. Hryhorak , 71. J. Hosnedl , 86. L. Soušek .
Hráči zápasu: O. Bouček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠNAJDR David - ADÁMEK Filip, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Radim Šiška
Tip experta: výhra domácích

Pokud se Michal Fabián stihne vrátit z dovolené, tak domácí vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích