J. Kubaň 82.
J. Kubaň 89. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice v závěru urvaly tři body


Branky


82. J. Kubaň , 89. J. Kubaň (p.)
19

Do Chanovic přijel Strážov. I když měli domácí po většinu zápasu převahu, tak se jejich výhra nerodila lehce. Bezbrankový první poločas moc šancí nenabídl a v druhé půlce to také nevypadalo s góly růžově, i když domácí měli jasnou herní převahu a spálili několik tutovek. Smůlu prolomil až 8 minut před koncem domácí Kubaň, který vstřelil první branku utkání, v 89. minutě to byl znovu on, kdo přidal druhý gól z penalty. Domácí tak po zásluze vyhráli 2-0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc šancí nepřinesl

Domácí nastoupili k zápasu v nové formaci a od úvodních minut to bylo znát. Jejich krátké a přesné přihrávky platily na hostující tým, který spíše spoléhal na protiútoky a párkrát rovněž zahrozil ze standardních situacích. Byl to právě Strážov, jenž první vstřelil branku, ale vítěznou oslavu hráčů rychle vystřídalo zklamání, protože gól nemohl být uznán kvůli postavení mimo hru. Prakticky stejná situace se v zápětí odehrála na straně domácích, avšak ani jejich branka nebyla kvůli ofsajdu uznána. O pár minut později se ve vyložené šanci objevil Michal Polena, ale jeho dobrý pokus fantasticky pokryl hostující brankář. Diváci se bohužel v první půlce gólu nedočkali, a tak muštva odcházela do šatny za stavu 0-0.

Domácí udeřili až v závěru zápasu

Domácí měli větší převahu i v druhé půlce a Strážov se několik minut pouze bránil před svým pokutovým územím. Ve velké příležitosti se ocitl domácí Šabek, ale nezakončil ideálně. O chvilku později se po rohovém kopu v dobré pozici objevil Petřík, nicméně jeho zakončení hlavou šlo také mimo. Chanovice zvyšovaly svůj tlak a o několik minut později to byl znovu Petřík, po jehož střele se rozezvonělo břevno hostující branky. Další velkou šanci během pár minut spálil Šlehubr, který mířil přesně, ale hosty podržel skvěle chytající gólman Pressl. Hosté velký tlak soupeře ustáli a nakonec mohli sami vstřelit úvodní branku. Strážov využil závaru v pokutovém území Chanovic, avšak následný pokus domácí branku minul. Chanovice rozhodly zápas v poslední desetiminutovce. Kubaň se nejdříve prosadil v 82. minutě, kdy se pěkně trefil k tyči. V 89. minutě byl po samostatném úniku nedovoleně zastaven Jakub a rozhodčí odpískal penaltu. Tu proměnil opět Kubaň a pojistil vítězství domácího týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: Na začátku série domácích zápasů jsme si po dobrém výkonu poradili s houževnatým nováčkem ze Strážova. Výhra se nerodila lehce, ale vzhledem k průběhu zápasu a hlavně poměru šancí byla zasloužená. Po dlouhé době jsme se tak mohli radovat ze třech bodů a oslavit tak vstup Honzy Šebka do stavu manželského.




Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - D. Pavlovský [-] , J. Petřík [-] , J. Polena [-] - L. Černohorský [-] , V. Zoubek [-] , M. Šlehubr [-] , M. Šabek [-] , J. Šebek [-] - J. Kubaň [-] (90. Y. Kozhukha [-] ) , M. Polena [-] (77. M. Jakub [-] )

SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - J. Michel [-] , J. Vališ [-] , D. Kološ [-] - R. Šteiner [-] (87. M. Plíhal [-] ) , L. Soušek [-] (74. M. Kalivoda [-] ) , M. Denk [-] , M. Chaluš [-] - B. Mayer [-] - O. Uruba [-] , J. Flodr [-]

ŽK: 90. M. Plíhal .
Hráči zápasu: J. Kubaň .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MOLNÁR Ludovít - STACH Vladislav, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: remíza

Velice zajímavý zapas, který může dopadnout jakkoliv, zápas se bude odvíjet podle toho, kdo vstřelí první branku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza