Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov v derby deklasoval Kozolupy


Branky


61. P. Havel (vl.) - 1. P. Vyšata , 2. Z. Rolko , 50. L. Hodek , 57. Z. Rolko , 66. O. Karbusický , 80. O. Karbusický , 89. O. Sládek
13

Derby v Kozolupech dopadlo jednoznačně pro hostující tým, který si připsal vysoké vítězství 7-1. Touškovu vyšly zejména začátky obou poločasů a svému rivalovi nedal vůbec šanci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ve 2. minutě vedli už 2-0

Kdo čekal, že derby začne opatrným fotbalem, tak byl na velkém omylu. Touškov zažil vstup do zápasu z říše snů a po dvou minutách vedl už 2-0. Nejdříve se v 1. minutě prosadil Vyšata a o minutu později na něj gólově navázal Rolko. Domácí úvod utkání prospali a po dvou inkasovaných brankách se hnali za snížením. Touškov však nadále kontroloval hru a v obranné fázi si počínal velmi svědomitě. Ve 37. minutě zajel do protihráče domácí Hucl a za svůj prohřešek viděl žlutou kartu. Domácí si nakonec vypracovali vyloženou šanci, když jeden z hráčů nebezpečně hlavičkoval, ale jeho pěkný pokus trefil pouze tyč. Ve 43. minutě zfauloval protihráče hostující Karbusický, za což si vysloužil žlutou kartu.

Po přestávce pokračovala kanonáda

V druhém poločase se gólostroj hostujícího týmu rozjel naplno. V 50. minutě přidal třetí gól Touškova Hodek. V 57. minutě vstřelil svou druhou branku v utkání Rolko a zvýšil už na 4-0. Kozolupy tentokrát aspoň snížily, když si srazil míč do vlastní brány Havel. V 66. minutě ovšem hosté sehráli pěknou akci, na jejímž konci stál Karbusický, který upravil skóre na 5-1. Gólové hody hostů rozšířil v 80. minutě opět Karbusický, jenž vsítil svůj druhý gól v zápase. Skóre uzavřel v 89. minutě hostující Sládek. Touškov zakončil podzim na třetím místě, zatímco Kozolupy jsou dvanácté. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: Zápas pro nás začal famózně a dokonale. Po dvou minutách vedení v derby o dvě branky nečekal nikdo. Přestože jsme kontrolovali hru, nepodařilo se nám do poločasu přidat třetí gól. Domácí mohli snížit po standardní situaci, když nastřelili tyč. Nástup do druhé půle opět patřil nám. Odměnou za práci v celém podzimu přišly další branky. Kozolupům se podařilo zapsat do statistik, když po standardní situaci snížily na 1:4 díky naší vlastní brance. Do konce zápasu ještě zbývalo 30 minut a my jsme postupně prostřídali všech pět připravených náhradníků a přidali i další tři branky. Konečná výhra 7:1 v největším zápase podzimu byla předzvěstí bujarých oslav a dlouhé noci Touškovské závěrečné. O derby s Kozolupy jsem poslouchal od prvního tréninku, co jsem v Touškově. Jak kluci, tak fanoušci to tady dost prožívají. Načasování tohoto zápasu tedy bylo naplánováno na poslední závěrečné kolo dokonale. Plusem pro náš úspěch byl návrat pohody, dvě předchozí výhry, výběr z kompletního kádru hráčů a důležité bylo, že jsme poslední tři týdny dobře potrénovali. Je velká škoda, že podzim nepokračuje dál a čeká nás pauza.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - J. Šulan [-] (58. L. Řezáč [-] ) , M. Maštalíř [-] (71. P. Pěchouček [-] ) , J. Brož [-] , T. Lemák [-] (58. M. Janko [-] ) , V. Kovář [-] , J. Fikar [-] , V. Sláma [-] , J. Čech [-] , J. Hucl [-] , J. Huleš [-]

TJ Sokol Město Touškov
F. Nedvěd [-] - F. Půta [-] , D. Trsek [-] (71. J. Bělohlav [-] ) , O. Karbusický [-] (85. P. Foltýn [-] ) , J. Zahradník [-] (80. O. Strnad [-] ) , L. Hodek [-] , P. Havel [-] (85. O. Sládek [-] ) , Z. Rolko [-] , P. Vyšata [-] (71. R. Voith [-] ) , D. Fajer [-] , A. Šimice [-]

ŽK: 37. J. Hucl , 73. J. Fikar , 81. V. Sláma - 42. O. Karbusický , 59. D. Fajer .
Hráči zápasu: A. Šimice , O. Karbusický .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jílovec Lukáš - SMOLA Lukáš, PAPIERNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 13:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 04:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:14
Jan Keňo

Expert: Jiří Lauko
Tip experta: výhra hostů

Kozolupy na jejich ne moc kvalitním hřišti budou kousat, ale Touškov asi vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 07:23

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů