Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólman Švajdlenka vystřelil těsně před koncem Plasům bod


Branky


17

V prvním poločase diváci viděli po jedné brance na obou stranách, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu. Po přestávce si počínaly lépe Kozolupy, které šly po dvou brankách Brože do vedení 3-1. Domácí se nevzdali a v 84. minutě snížili na 2-3. Když už to vypadalo, že si 3 body odvezou hosté, tak Plasy skórovaly. Na rohový kop těsně před koncem přispěchal i domácí brankář Švajdlenka a byl to právě on, kdo se prosadil hlavou. Plasy zachránily zápas v úplném závěru a s Kozolupy remizovaly 3-3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

Domácí hýřili od začátku utkání aktivitou a v prvních 15 minutách byli lepším týmem. Jejich útočnou snahu zužitkoval v 18. minutě Beránek, který stál na konci pěkné akce a vstřelil první branku zápasu. Poté domácí tým vypadl ze hry a iniciativu převzali hosté, kteří zahrozili několika nebezpečnými akcemi, které však brankou neskončily. V 38. minutě už tomu bylo jinak, k míči se v dobré pozici dostal hostující Brož a přesným zakončením vyrovnal na 1-1. Ve stejné minutě ještě musel z důvodu zranění střídat domácí Netušil, kterého nahradil Fidler. První poločas tedy skončil nerozhodně 1-1.

Hosté přišli o 3 body v závěru

Po přestávce už byly Kozolupy jednoznačně lepší a soupeře dostaly pod tlak. V 58. minutě hosté sehráli rychlou akci, kterou přesně zakončil Brož a přidal svůj druhý gól v zápase. Aktivní hostující tým měl vzápětí další šanci, kterou ovšem neproměnil. V 72. minutě využil dobrého postavení znovu Brož a zkompletoval hattrick, čímž stvrdil skvělý individuální výkon. Domácí fotbalisté se nevzdali a bojovným výkonem usilovali o snížení. V 84. minutě to přineslo své ovoce, když se trefil Kroupa a snížil na 2-3. Když už to vypadalo, že hosté získají 3 body, tak nečekaně udeřili domácí. Pár sekund před koncem utkání zahrávaly Plasy rohový kop, do vápna soupeře přispěchal i domácí brankář Švajdlenka a hlavou vyrovnal na 3-3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: Prvních 15 minut jsme podávali výborný výkon, ale po vedoucí brance jsme úplně přestali hrát. Kozolupy šly zaslouženě do vedení, my jsme nakonec vyrovnali zásluhou našeho brankáře, který z posledního rohu zápasu vstřelil gól hlavou. Musím říct, že naše marodka je velká a chci poděkovat klukům za bojovnost.




Sestavy


TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - M. Netušil [-] (38. J. Fidler [-] ) , M. Beránek [-] , M. Sudík [-] , P. Ryšica [-] (46. N. Švarc [-] ) , J. Kala [-] , J. Babuška [-] (46. L. Černý [-] ) , D. Pochobradský [-] (60. M. Kroupa [-] ) , D. Koudele [-] , T. Hloušek [-] , F. Hořejší [-]

TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - P. Pancurák [-] , M. Maštalíř [-] , J. Brož [-] , T. Lemák [-] , V. Kovář [-] , J. Fikar [-] , V. Sláma [-] , J. Čech [-] (85. J. Roda [-] ) , J. Hucl [-] , J. Huleš [-]

Hráči zápasu: J. Brož .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Červený Václav - KADERKA Radek (N), JANEČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Miroslav Brýla
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají kvalitnější tým a v zápase to potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích