1:1
(1:0)
59. M. Brož
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Příkosicích nerozhodně


Branky


39. O. Kapoun - 59. M. Brož
17

V prvním poločas měl o něco více ze hry Zbiroh, ale domácí šli do vedení po chybě hostujícího brankáře, když se trefil Kapoun. Druhou půli Zbiroh domácí tlačil a jeho snaha byla odměněna vyrovnávací brankou, kterou vstřelil Brož. Poté hosté neproměnili několik výborných příležitostí ke skórování, takže se po 90 minutách museli spokojit pouze s bodem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Ondřej Kapoun

Úvodní minuty utkání nabídly vyrovnanou hru, převaha se přelévala z jedné strany na druhou. Zbiroh si postupem času vypracoval herní převahu a díky dobré kombinaci se dostal do několika vyložených šancí, branku ovšem nevstřelil. Domácí spíše vyčkávali a ve 39. minutě využili zaváhání soupeře. Hostující brankář nešikovně vyběhl z brány a domácí se dostali k míči, dobrého postavení poté využil Kapoun a vsítil gól na 1-0. Ve 44. minutě zajel do protihráče hostující Fair a za své počínání viděl žlutou kartu. I přes větší aktivitu a herní převahu Zbirohu se šlo do šaten za stavu 1-0 pro Příkosice. 

Zbiroh ve druhém poločase jasně lepším týmem

Hosté se zřejmě v kabině vyhecovali, protože do druhého poločasu na soupeře vlétli. V 59. minutě zahrával Zbiroh přímý volný kop z velké vzdálenosti. Míč doputoval až do pokutového území, kde si na něj šikovně naskočil Brož a hlavou ho usměrnil do branky. Hosté měli vzápětí další obrovskou šanci, ale v zakončení vyhořeli. Příkosice už v druhém poločase nebyly tak aktivní a hlavně se bránily. V 74. minutě se provinil faulem hostující Urx a sudí mu udělil žlutou kartu. V 78. minutě dostal zase žlutou kartu domácí Janák. Posledních 20 minut bylo ve znamení velké aktivity Zbirohu, jenž Příkosice držel na jejich půlce a dostal je pod tlak, nicméně ve finální fázi si stále počínal nepřesně a šance pálil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Příkosice
Tomáš Pražák, hráč: V první půlce byla hra vyrovnaná, my jsme využili chyby soupeře a po zásluze jsme šli do vedení. Bohužel v druhém poločase už jsme tak aktivní nebyli a soupeře jsme nechali hrát. Za stavu 1-1 jsme měli štěstí, že jsme neinkasovali další branky, takže s remízou nakonec můžeme být spokojeni.

TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: Dnes jsme byli v zápase lepším týmem, ale paradoxně to byl soupeř, kdo šel první do vedení po naší chybě v obraně. Do druhého poločasu jsme na domácí vlétli a odměnou nám byl gól po dobře zahrané standardce. Po vyrovnání jsme Příkosice tlačili, měli jsme několik vyložených šancí, ale bohužel jsme další branku nevstřelili. S konečným bodem jsme trochu zklamaní, protože dnes jsme si měli odvézt tři.



Sestavy


TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - J. Kasl [-] , T. Pražák [-] , O. Kapoun [-] (81. V. Nový [-] ) , J. Burda [-] , P. Gosza [-] , J. Čada [-] , T. Forejt [-] , M. Janák [-] , J. Pour [-] , L. Forejt [-]

TJ Město Zbiroh
V. Březina [-] - M. Švehla [-] (46. T. Pondělík [-] ) , M. Fair [-] (46. V. Ludvík [-] ) , J. Huňáček [-] , J. Sefzig [-] , V. Bystřický [-] , Z. Dubček [-] , D. Ivanič [-] , T. Urx [-] (79. F. Sůva [-] ) , P. Chvojka [-] , M. Brož [-]

ŽK: 78. M. Janák - 44. M. Fair , 74. T. Urx .
Hráči zápasu: P. Chvojka .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Velíšek Jiří - MARX Ivan, PECKA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Miroslav Brýla
Tip experta: remíza

Zbiroh je určitě kvalitní tým, ale Příkosice jsou doma silné.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů