3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 14:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy doma pouze remizovaly


Branky


7. P. Pancurák , 46. V. Sláma (p.) , 76. T. Lemák - 30. D. Rieger , 58. V. Žák , 83. M. Vávra
10

Domácí tým začal utkání lépe a po prvním poločase vedl 2-1. Hostům se podařilo v 56. minutě vyrovnat, ale domácí si vedení vzali zpět v 76. minutě. Za Volduchy se prosadil v 83. minutě Vávra a zajistil tak svému týmu bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Domácí začali utkání svižně a v 7. minutě se po pěkné akci prosadil Pancurák, 1-0 pro Kozolupy. Převaha Kozolup pokračovala a v následujících minutách se domácí tým dostal do dalších šancí, které ovšem neproměnil. Hostům se vůbec nedařila kombinace a jejich útočně pokusy zastavila dobře fungující obrana domácích. Volduchy nečekaně udeřily v 30. minutě. K míči se dostal Rieger a svým přesným zakončením vyrovnal na 1-1. V 39. minutě zajel do protihráče hostující L. Straka a po právu viděl od rozhodčího žlutou kartu. Závěr poločasu vyšel lépe domácím. Jeden z hostujících hráčů se provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a sudí neváhal zapískat penaltu. Tu bezpečně proměnil Sláma a poslal Kozolupy do vedení 2-1.

Vávra zajistil hostům bod

Hosté do druhé půlky poslali hned tři čerstvé hráče a od začátku to bylo znát. V 58. minutě se objevil v dobré pozici hostující Žák a šancí nepohrdl, 2-2. Domácí už neměli převahu jako v prvním poločase a hra byla hodně vyrovnaná s šancemi na obou stranách. V 63. minutě zfauloval protihráče Žák a za svůj zákrok viděl žlutou kartu. V 72. minutě to zase s agresivitou přehnal hostující Melka a rovněž dostal žlutou kartu. V 76. minutě se domácím povedla pěkná akce, na jejímž konci stál Lemák, který vrátil vedení zpět Kozolupům. Hosté se nevzdali a v 83. minutě vyrovnal na 3-3 Vávra, který povedeným zakončením nedal domácímu brankáři šanci. Závěr zápasu byl ještě ve znamení žlutých karet na obou stranách, ale na výsledku už to nic nezměnilo. 



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - T. Lemák [-] , P. Pancurák [-] , V. Kovář [-] , J. Pajer [-] (73. M. Janko [-] ) , J. Fikar [-] , J. Beran [-] , V. Sláma [-] , J. Čech [-] , J. Hucl [-] , J. Huleš [-]

TJ Volduchy
M. Černý [-] - J. Nedorost [-] (46. J. Černý [-] ) , M. Pašek [-] (46. J. Bezděk [-] ) , L. Straka [-] (46. V. Žák [-] ) , F. Melka [-] , M. Ernest [-] (77. L. Pokorný [-] ) , J. Přibík [-] , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , D. Rieger [-] (75. M. Vávra [-] ) , J. Brych [-]

ŽK: 56. J. Čech , 92. V. Kovář - 39. L. Straka , 45. J. Nedorost , 63. V. Žák , 72. F. Melka , 92. J. Černý .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: STREJCOVÁ Tereza - LIŠKUTÍN Antonín, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Matěj Polák
Tip experta: remíza

Volduchy budou chtít navázat na střelecké hody z minulého kola, ale všechny body si z Kozolup neodvezou.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza