L. Hodek 71.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 10:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina zaskočila Touškov a bere 3 body


Branky


71. L. Hodek - 36. J. Pěč , 57. D. Květoň
9

V 8. kole zavítala Dýšina na hřiště silného Touškova. Hosté soupeře zaskočili a v 36. minutě šli po zásluze do vedení, když skóroval Pěč. Po přestávce zvýšil za hosty Květoň. Touškov měl po celou dobu herní převahu, ale několik velmi dobrých příležitostí neproměnil, zatímco Dýšina výborně bránila a hrozila z brejků. Zápas se domácím podařilo zdramatizovat až v 71. minutě, když se prosadil Hodek. Domácí však vyrovnávající branku nevstřelili, a tak si Dýšina odvezla všechny tři body.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zvládli první poločas lépe

Touškov si od začátku zápasu udržoval herní převahu, ale jeho útočné pokusy buď končily vedle nebo si s nimi poradila pozorná obrana soupeře, Dýšina zvolila defenzivní taktiku a ta jí po celý první poločas vycházela, hráči hostů bránili ve více lidech a soupeři tak pronikání do šancí výrazně ztěžovali, zároveň byli velmi nebezpeční z brejků, z kterých si dokázali vytvořit několik tutovek. Jeden z protiútoků přetavila Dýšina ve vedoucí branku. Ve 36. minutě se po krásném samostatném úniku prosadil Pěč a přidal už svou osmou branku v sezóně. Touškov se ihned snažil odpovědět, nicméně své šance neproměnil. Ve 44. minutě zajel do soupeře hostující Muzika a za svůj zákrok viděl žlutou kartu. Střelecká převaha domácích ke gólu nevedla, a tak se šlo do šaten za stavu 1-0 pro hosty.

Domácí byli nadále neproduktivní

Touškov se nadále hnal za vyrovnáním, ale skórovat se mu stále nedařilo. Dýšina si počínala dobře v obranné fázi a hlídala si jednogólový náskok. V 57. minutě se navíc po dobře zahraném rohovém kopu objevil v dobré pozici hostující Květoň a hlavou zvýšil vedení svého týmu na 2-0. Domácí pokračovali v tlaku a viditelně se snažili se zápasem něco udělat. Své ovoce to přineslo v 71. minutě. Přesným centrem do pokutového území soupeře se prezentoval jeden z domácích hráčů, míč propadl až k Hodkovi, jenž hlavou snížil na 1-2. Poslední dvacetiminutovka byla ve znamení útočné snahy domácích, nicméně Dýšina hubený náskok ubránila a ještě sama dvě slibné příležitosti neproměnila. Hosté si připsali cenné tři body a posunuli se na 9. příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: Od úvodních minut jsme soupeře přitlačili před jejich branku. Ze spousty pološancí jsme však gól nevytěžili. Hosté hrozili z brejků a paradoxně jejich šance byly tutovější. Když se deset minut před přestávkou dostali Dýšinšťí po překopnutí naší obrany do třetí tutovky jejich ostrostřelec Pěč nezaváhal. Naše hra postrádala překvapení a soupeř, který se prakticky nenadřel vedl po poločasu překvapivě 1:0. I přes naši velkou snahu jsme soupeře nedokázali vylákat z jejich obranné ulity. Před 60. minutou se dostala Dýšina k rohovému kopu .Ten jsme bohužel podcenili a hosté vedli 2:0. Jejich obranu jsme dokázali překonat až po centru, kdy hlavou snižoval Lukáš Hodek. Protože jsme v posledních dvaceti minutách ani jednu šanci neproměnili odváží si Dýšina domů tři body.

FK Dýšina
Josef Aubrecht, trenér: Z mého pohledu jsme dnes vyhráli zcela zaslouženě. Hráči podali velmi dobrý soustředěný výkon a opět jsme přesně plnili všechno, co jsme si před zápasem řekli. V zápase jsme měli ještě tři další vyložené šance, které jsme bohužel neproměnili.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
F. Nedvěd [-] - J. Bělohlav [-] , J. Zahradník [-] , D. Trsek [-] , P. Havel [-] , O. Karbusický [-] , Z. Rolko [-] (46. O. Strnad [-] ) , F. Půta [-] , D. Fajer [-] , A. Šimice [-] (67. L. Hodek [-] ) , R. Voith [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - M. Juha [-] , V. Muzika [-] , P. Tesař [-] (79. P. Makovička [-] ) , J. Pěč [-] , J. Soroka [-] , V. Totzauer [-] , A. Paum [-] , V. Kudrik [-] , V. Nový [-] , J. Mužík [-] (29. D. Květoň [-] )

ŽK: 84. O. Karbusický - 44. V. Muzika , 60. V. Kudrik .
Hráči zápasu: A. Paum , J. Pěč .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FLESAR Václav - RUDA Daniel, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Matěj Polák
Tip experta: výhra domácích

Lídr soutěže v domácím prostředí nezaváhá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích