J. Pěč 12.
J. Soroka 77. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina si poradila doma s Kozolupy


Branky


12. J. Pěč , 77. J. Soroka (p.)
14

Dýšina vstoupila do utkání lépe, když jí ve 12. minutě zařídil vedení kanonýr Jakub Pěč. Domácí tým dlouho držel jednogólový náskok, ale v 77. minutě spáchal jeden z hostujících hráčů faul v pokutovém území a rozhodčí pískl penaltu pro Dýšinu. Tu bezpečně proměnil Jan Soroka a zajistil svému týmu tři body a premiérové vítězství v sezóně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení

Ve 12. minutě se krásnou přihrávkou uvedl kapitán Dýšiny Soroka, jenž svým přesným pasem našel Pěče. Ten obrovskou šancí nepohrdl a zajistil domácímu týmu vedení 1-0. Domácí byli od začátku zápasu velmi aktivní a v krátkém sledu si dokázali vypracovat další nebezpečné šance, druhou branku však nepřidali. Hosté se snažili na inkasovanou branku odpovědět, ale jejich akce postrádaly větší přesnost. Ve 28. minutě zfauloval protihráče domácí Paum a rozhodčí jeho zákrok ocenil žlutou kartou. Dýšina byla v prvním poločase jednoznačně lepším týmem a do kabin se šlo za stavu 1-0.

Pojistku přidal kapitán Soroka

Druhý poločas odstartovala žlutá karta pro domácího Totzauera, jenž se provinil nedovoleným zákrokem. Od začátku utkání nebyl terén v ideálním stavu a po přestávce se to projevilo ještě více. K vidění byla řada nepřesností na obou stranách, hráčům často míč odskakoval a kombinační hra byla velmi obtížná. Domácí tým se viditelně snažil přidat druhou branku, ale několik dobrých šancí zazdil. V 77. minutě se ocitl v samostatném úniku domácí Pěč a hráči soupeře nezbylo nic jiného než zatáhnout za záchrannou brzdu a zastavit ho zákrokem za hranicí pravidel. Možnost pokutového kopu využil Soroka a zajistil Dýšině dvougólové vedení. Domácí tým si tak připsal premiérové vítězství a odpoutal se z posledního místa.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Josef Aubrecht, trenér: Myslím si, že poprvé v sezóně jsme v zápase plnili všechno, co jsme si před ním řekli. Podali jsme velmi dobrý kolektivní výkon a po zásluze jsme vstřelili dvě branky, zároveň je škoda, že jsme nepřidali i další branky, protože šancí jsme si vytvořili dost.




Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - D. Květoň [-] (86. L. Hrdina [-] ) , J. Ranc [-] , V. Muzika [-] , P. Tesař [-] , J. Pěč [-] (90. J. Aubrecht [-] ) , J. Soroka [-] , V. Totzauer [-] , A. Paum [-] , V. Kudrik [-] , V. Nový [-]

TJ Sokol Kozolupy
M. Beneš [-] - P. Kollross [-] (58. M. Janko [-] ) , P. Pěchouček [-] , V. Kovář [-] , J. Brož [-] , J. Fikar [-] , J. Beran [-] , V. Sláma [-] , J. Čech [-] , J. Hucl [-] , J. Huleš [-]

ŽK: 28. A. Paum , 46. V. Totzauer - 71. J. Beran , 76. V. Kovář . ČK: 90. L. Hrdina .
Hráči zápasu: J. Fiala , J. Ranc .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - MUŽÍK Jiří (N), HUCL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Zdeněk Kasýk
Tip experta: remíza

Dýšina nebude chtít prohrát a naváže na body z Úněšova.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza