Zbiroh uspěl v Kozolupech


16

V 6. kole Kozolupy změřily síly se Zbirohem. Hosté využili herní převahu na konci prvního poločasu, kdy se jim během dvou minut podařilo vstřelit dvě branky. Po přestávce Zbiroh pokračoval v dobrém výkonu a přidal další dva góly. Domácí snížili v 76. minutě po brance Hucla. Hosté si po velmi dobrém výkonu odvezli 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili na konci prvního poločasu

Zbiroh začal aktivněji a od začátku dobře kombinoval, což vedlo k několika slibným šancím, které ovšem zůstaly neproměněny. Domácí odpověděli dvěma dobrými útoky, ale ani po jejich šancí diváci gól neviděli. V 34. minutě tvrdě fauloval protihráče domácí Beran a za svůj prohřešek viděl žlutou kartu. Zbiroh byl po celý první poločas lepším týmem, ale chybělo mu přesnější zakončení. To se změnilo ve 42. minutě, kdy se v dobré pozici objevil Bystřický a vstřelil první gól zápasu. Hned ve 43. minutě domácí rozehráli, jeden z hráčů přihrál balón brankáři, kterému míč odskočil, čehož okamžitě využil Bystřický a vstřelil svou druhou branku v utkání. Hosté tak výtečně zvládli závěr prvního poločasu.

Zbiroh začal tam, kde skončil

Do druhé půlky vstoupili opět lépe hosté. V 53. minutě sehrál Zbiroh krásnou kombinaci na jeden dotek, na jejímž konci stál opět Bystřický a pěkným zakončením zkompletoval hattrick. Domácí působili nervózně a na jejich straně byla k vidění řada nepřesných přihrávek a kombinací. V 59. minutě se po chybě domácí obrany prosadil z protiútoku Brož a bylo to už 4-0 pro hosty. Od té doby Zbiroh kontroloval zápas a držel si pohodlný náskok, nicméně na čisté konto nedosáhl. V 76. minutě se po pěkné akci dostal k míči domácí Hucl a vstřelil první branku Kozolup. 



Ohlasy k zápasu



TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: Myslím si, že dnes jsme zaslouženě vyhráli. Zatímco v jiných zápasech jsme na gól potřebovali několik vyložených šancí, dnes nám tam padlo vše, co mělo. Makali jsme jako tým a po celý zápas jsme byli lepším mužstvem.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
M. Beneš [-] - T. Lemák [-] , J. Šulan [-] (78. J. Kubát [-] ) , V. Kovář [-] (60. P. Pěchouček [-] ) , J. Brož [-] , J. Fikar [-] , J. Beran [-] , V. Sláma [-] , J. Čech [-] , J. Hucl [-] , J. Huleš [-]

TJ Město Zbiroh
V. Březina [-] - V. Bystřický [-] (68. T. Pondělík [-] ) , K. Kalaš [-] (46. J. Rada [-] ) , P. Chvojka [-] , J. Huňáček [-] , M. Švehla [-] (68. L. Lojek [-] ) , J. Sefzig [-] , D. Ivanič [-] (78. T. Urx [-] ) , M. Brož [-] , M. Fair [-] , Z. Dubček [-] (85. F. Sůva [-] )

ŽK: 34. J. Beran , 45. J. Fikar , 87. T. Lemák - 64. P. Chvojka .
Hráči zápasu: V. Bystřický , M. Brož .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - SOUKUP Jiří (N), HRABÁK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 9. 2022 18:07
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Miroslav Cigler
Tip experta: výhra hostů

Po neúspěchu v Příkosicích budou chtít domácí vyhrát, ale věřím, že Zbiroh svou urputností vyhraje o gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích