2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Touškov opět vyhrál a posunul se na první místo


Branky


15

V rámci 6. kola přijely Příkosice do Touškova. Domácí šli v 16. minutě do vedení, když se trefil Ondřej Karbusický. V druhém poločase navýšil stejný hráč vedení Touškova a stav 2-0 vydržel až do konce utkání. Touškov se výhrou posunul na první pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Touškov spálil několik tutovek

Domácí si od začátku utkání vytvářeli nebezpečné šance. V 16. minutě pěkně vystřelil domácí Šiml, jeho pokus se odrazil od tyče k volnému Karbusickému a ten míč uklidil do prázdné branky. Příkosice se první poločas pouze bránily a několikrát měly štěstí, že neinkasovaly znovu. Ve 22. minutě obdržel za tvrdý zákrok na protihráče žlutou kartu hostujícící Forejt. Touškov situace řešil jednoduše a párkrát si pomohl dlouhými balóny za obranu, kde se pohybovali útočníci. Domácí tým si vytvořil spoustu tutovek, ale další gól se mu nepodařilo vstřelit. I přes velký tlak a dominanci v první půlce se šlo do kabin pouze za stavu 1-0.

Uklidnění přinesl opět Karbusický

V 55. minutě zajel do protihráče domácí záložník Rolko a po zásluze viděl žlutý kartónek. Na druhé straně přitvrdil v 63. minutě Pražák a ani on neunikl žlutému varování. V 64. minutě si po rychlém protiútoku Touškova našel dobrou pozici Karbusický a svým druhým gólem v utkání zajistil domácímu týmu klid. Touškov si hlídal dvougólový náskok a soupeře nepouštěl do nebezpečných šancí. Několik dalších zajímavých příležitostí domácích fotbalistů zastavila pozorná obrana Příkosic a když už slibné šance nezachytila, tak jí vypomohl brankář. Touškov se po další výhře vyšvihl na první místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: Do zápasu jsme šli v roli favorita. Od začátku se čekalo, kdy proměníme některou z šancí. To se podařilo ,,až" v šestnácté minutě, kdy skóroval Ondra Karbusický. I přes obrovské množství šancí jsme druhý gól do půle nepřidali. Uklidnění nám dal opět Ondra, který přidal v 65. minutě svůj druhý gól. Zápas s Příkosicemi jsme měli pevně ve svých rukou. Mrzet nás může jen naše nízká produktivita.

TJ Čechie Příkosice
Tomáš Pražák, hráč: Soupeř měl po celý zápas převahu, my jsme se bohužel jen těžko dostávali do šancí a nedokázali jsme vstřelit gól. Touškov po zásluze vyhrál a to neproměnil ještě několik dalších vyložených šancí.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
F. Nedvěd [-] - R. Voith [-] , M. Šiml [-] (46. P. Vyšata [-] ) , A. Šimice [-] , D. Fajer [-] - L. Hodek [-] (46. D. Trsek [-] ) , F. Půta [-] , Z. Rolko [-] - J. Bělohlav [-] (75. J. Zahradník [-] ) , O. Karbusický [-] (75. O. Strnad [-] ) - P. Havel [-]

TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - T. Pražák [-] (73. M. Bajanaru [-] ) , T. Forejt [-] (84. R. Krátký [-] ) , O. Kapoun [-] , J. Kasl [-] , J. Čada [-] (73. A. Rychlý [-] ) , M. Janák [-] (65. F. Bouda [-] ) , J. Pour [-] , P. Gosza [-] , L. Forejt [-] , J. Burda [-]

ŽK: 55. Z. Rolko - 22. T. Forejt , 63. T. Pražák .
Hráči zápasu: F. Nedvěd , O. Karbusický , Z. Rolko .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BUCHTELÍK Lukáš - NOVÁK Michal (N), ŠMÍD Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Miroslav Cigler
Tip experta: výhra domácích

Touškov má fazónu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích