3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příkosice přetlačity Kozolupy


Branky


21. J. Burda , 71. L. Forejt , 80. A. Matoušek - 26. J. Šulan , 90. J. Čech
15

Vyrovnaný první poločas vítěze nepřinesl a rozhodující byla až poslední dvacetiminutovka, kdy se domácím podařilo vstřelit dva góly a připsali si druhé vítězství na svém hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Domácí vstoupili do zápasu lépe, ve 21. minutě domácí Matoušek vybojoval míč a po skrumáži v soupeřově pokutovém území se k míči dostal Burda a otevřel skóre zápasu. Hosté odpověděli rychle, ve 26. minutě se domácí obránce nedomluvil s brankářem a velké chyby využil Šulas, jenž vyrovnal na 1-1. Příkosice se po inkasovaném gólu snažily výsledek zvrátit na svou stranu a měly více ze hry, nicméně jejich nadějné pokusy našly buď rukavice připraveného brankáře nebo mířily vedle. Kozolupy spíše vyčkávaly, ale byly to právě ony, kdo mohl jít do vedení, to by ale nabídnutou tutovku musel proměnit jeden z hráčů, což se nestalo. Na konci poločasu zahrozili zase domácí, avšak ani jejich pokus nemířil do branky.

Domácí rozhodli až v poslední dvacetiminutovce

Domácí měli více ze hry i po přestávce, ale dlouhou dobu se nic nedělo. Až v 71. minutě se pěknou přihrávkou prezentoval domácí Pražák, chytře nalezl Forejta a ten zvýšil na 2-1. Příkosice byly při chuti a o několik minut později už to bylo 3-1. V dobré pozici se objevil Matoušek a přidal třetí branku domácích. Hosté byli dvěma rychlými brankami trochu zaskočení a nedařilo se jim adekvátně reagovat. O změnu skóre se postaral až hostující Čech, který v 92. minutě vstřelil kontaktní branku na 3-2. Druhá branka hostů přišla až v úplném závěru a na vítězství Příkosic nic nezměnila. Domácí vyhráli na svém hřišti i druhé utkání a připsali si tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Příkosice
Tomáš Pražák, hráč: Myslím si, že jsme dnes určitě měli po většinu zápasu herní převahu. Po zásluze jsme vstřelili 3 góly, ale vždy jsme nechali soupeře, aby se na nás dotáhl. I tak si myslím, že je vítězství naprosto zasloužené a po dobrém výkonu máme 3 body.




Sestavy


TJ Čechie Příkosice
P. Šmolík [-] - L. Forejt [-] , T. Forejt [-] , O. Kapoun [-] (66. T. Pražák [-] ) , J. Burda [-] , J. Čada [-] , M. Janák [-] , A. Matoušek [-] , J. Pour [-] , P. Gosza [-] (78. J. Novák [-] ) , J. Kasl [-] (87. M. Třeška [-] )

TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - T. Lemák [-] , J. Šulan [-] , V. Kovář [-] , J. Brož [-] , J. Fikar [-] , J. Beran [-] (50. J. Toman [-] ) , V. Sláma [-] , J. Čech [-] , J. Hucl [-] , J. Huleš [-]

ŽK: 51. A. Matoušek , 54. T. Forejt , 73. M. Janák - 29. J. Beran .
Hráči zápasu: T. Forejt .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - SMOLA Lukáš, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Daniel Vávra
Tip experta: remíza

Příkosice využijí domácího prostředí a minimálně bod se silnějším soupeřem uhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza