2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy přetlačily Chrást


Branky


17

Kozolupy se ve 4. kole představily doma proti Chrástu. Domácí vstoupili do prvního poločasu lépe a dvěma brankami se ujali vedení. Po přestávce převzali iniciativu v zápase hosté a domácí se spíše bránili. Chrást snížil v 56. minutě, kdy se prosadil Mašek. Domácí však podali velmi dobrý defenzivní výkon a jednogólový náskok už ubránili do konce zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli domácí

Od prvních minut bylo vidět, že jsou domácí na soupeře velmi dobře připraveni. Soupeře téměř nepouštěli do šancí a sami si vytvářeli zajímavé příležitosti zejména z brejkových situací. V 30. minutě se po rychlém protiútoku objevil v dobré pozici domácí Pancurák a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. Hosté se snažili hrát po zemi a kombinovat, ale domácí skvěle bránili a do ničeho Chrást nepustili. Naopak ve 40. minutě se po krásné individuální akci prosadil domácí útočník Čech a navýšil vedení Kozolup na 2-0. Domácí tým si dvoubrankové vedení pohlídal do konce první poločasu. 

Po přestávce hosté jasně lepší

Chrást se po přestávce zvednul a na soupeře nastoupil s velkou aktivitou. V 56. minutě domácí obrana nedůrazně odkopla balón z vlastního pokutového území, k míči se za vápnem dostal Mašek a přesnou střelou snížil na 1-2. Domácí se v druhé půlce jen těžko dostávali do útočné fáze a většinu času strávili na své polovině hřiště. Hosté hráli aktivně, dobře kombinovali a vypracovali si několik slibných šancí, nicméně jejich akcím chybělo přesnější zakončení. Fotbalisté Kozolup si v obraně počínali výborně, nechybělo jim nasazení a výsledek 2-1 hodlali ubojovat. Chrást i přes zlepšený výkon v druhé půli další branku nevstřelil, a tak si domácí připsali tři body.



Ohlasy k zápasu



FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: Musím říct, že soupeř na nás byl dnes velmi dobře připraven. V prvním poločase nás do ničeho nepustil a sám hrozil z brejkových situací, po kterých šel i zaslouženě do vedení. My jsme byli špatní v rozehrávce a chyběla nám bojovnost. O přestávce jsme si s klukama nějaké věci řekli a do druhého poločasu jsme vstoupili daleko lépe. Domácí tým jsme celou druhou půlku přehrávali a podařilo se nám snížit. Fotbal se ale hraje na góly a my jsme bohužel už další branky nevstřelili.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - - J. Hucl [-] (85. J. Kubát [-] ) , P. Pěchouček [-] (70. L. Řezáč [-] ) , P. Pancurák [-] , V. Kovář [-] , J. Huleš [-] , J. Fikar [-] , J. Beran [-] , V. Sláma [-] , J. Čech [-] , J. Brož [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - J. Kostifál [-] , J. Špánek [-] (46. P. Baloun [-] ) , J. Mašek [-] , P. Švajcr [-] (82. M. Bórik [-] ) , R. Pour [-] , M. Chládek [-] , P. Korelus [-] , A. Brýla [-] , T. Rada [-] , J. Vitouš [-] (82. J. Šuster [-] )

ŽK: 66. J. Hucl - 44. J. Mašek , 82. R. Pour , 88. J. Kostifál .
Hráči zápasu: M. Sazeček , P. Pěchouček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - HUCL Jan (N), JEŽEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Roman Kokoška
Tip experta: výhra hostů

Chrást má kvalitní tým, jeden z favoritů soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů