0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dýšině se diváci gólu nedočkali


Branky


18

Dýšina ve třetím kolem změřila síly s Volduchami. Domácí tým začal utkání aktivně, ale již v 15. minutě byl po ostrém faulu vyloučen domácí Jiří Mužík a zbytek zápasu to velmi poznamenalo. Domáci fotbalisté se od té chvíle bránili a hosté se snažili přesilovku využít. Nicméně Dýšina předvedla velmi dobrý defenzivní výkon a Volduchy k zakončení skoro nepustila. Diváci se gólů nedočkali, a tak si týmy body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení v 15. minutě

Domácí chtěli napravit vysokou prohru z posledního kola, a proto zápas začali aktivně. Vidina tří bodů byla zničena v 15. minutě. Domácí Mužík viděl po ostrém faulu na protihráče rovnou červenou kartu a musel do sprch. Volduchy ihned převzaly iniciativu a chtěly oslabení soupeře využít. Dýšina se stáhla před své pokutové území a pečlivě bránila nebezpečné útoky. I když měli hosté v poli o jednoho hráče navíc, tak se v prvním poločase jen těžko dostávali do nebezpečných šancí a ani jednou branku soupeře neohrozili. Naopak oslabení domácí mohli jít do nečekaného vedení, když míč převzal Soroka, všiml si vysunutého gólmana hostů a zkusil štěstí z půlky hřiště. Bohužel pro něj skončil jeho povedený pokus na břevně. Do konce poločasu si už ani jeden z týmů vyloženou šanci nevypracoval.

 

 

Domácí se ubránili

Druhý poločas začal přesně, jak každý očekával. Domácí poctivě bránili a hráli dost zataženě, zatímco Volduchy se snažily něco vymyslet. Pár akcí hostů se povedlo dotáhnout do konce, nicméně zakončení bylo hodně nepřesné nebo soupeře podržel brankář. Dýšina hrála v obranné linii organizovaně a až na pár výjimek držela soupeře od vlastního pokutového území. Volduchy zahrozily až v samém závěru zápasu, kdy se dostaly do několika zajímavých příležitost, nicméně znovu selhaly v zakončení. Diváci se nakonec gólu opravdu nedočkali a Dýšina ubránila výsledek 0-0.



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - R. Šašek [-] (65. P. Makovička [-] ) , J. Aubrecht [-] (46. L. Hrdina [-] ) , D. Květoň [-] , V. Muzika [-] , J. Pěč [-] , J. Soroka [-] , V. Totzauer [-] , A. Paum [-] , V. Nový [-] , J. Mužík [-]

TJ Volduchy
P. Bílek [-] - L. Pokorný [-] (83. M. Vávra [-] ) , V. Žák [-] , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , J. Nedorost [-] , D. Rieger [-] (46. J. Přibík [-] ) , M. Pašek [-] , R. Pernica [-] , J. Černý [-] , J. Brych [-]

ŽK: 15. J. Soroka , 63. R. Šašek , 88. J. Fiala - 17. R. Pernica , 19. J. Nedorost , 57. M. Pašek , 59. J. Straka , 77. L. Pokorný , 77. V. Žák , 80. J. Přibík . ČK: 15. J. Mužík .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: STREJCOVÁ Tereza - LIŠKUTÍN Antonín, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Roman Voith
Tip experta: výhra hostů

Volduchy jsou silovější a fotbalovější tým.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů