Slovan těsně přetlačil Zbiroh


Branky


19

Velmi vyrovnané utkání bylo k vidění ve Zbirohu, kde se představil Slovan Plzeň. První půlka nenabídla atraktivní fotbal, obě mužstva hlavně bojovala a diváci bohužel gól neviděli. V druhé půlce se hra tolik nezměnila, ale Slovan dokázal využít svou šanci a ujal se vedení 1-0. I když se domácí velmi snažili o vyrovnání a vytvořili si několik nebezpečných příležitostí, tak branku nevstřelili. Slovan uhájil těsné vedení a získal tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase gólový půst

Od začátku bylo utkání velmi vyrovnané. Na obou stranách se hrálo spíše opatrně, hráči si moc hru nekomplikovali a snažili se o jednoduché kombinace. V první větší příležitosti se objevili hosté, ale jejich zakončení skončilo neúspěšně. Po 20 minutách o sobě dal vědět i Zbiroh, ale jeho dva nebezpečné pokusy skončily mimo. Nutno říci, že obě mužstva si počínala velmi dobře v obranné fázi, a proto se v první půlce moc šancí neurodilo. Zbiroh si v závěru poločasu vypracoval další nebezpečnou šanci, avšak opět selhal v zakončení. První půle branku nepřinesla a hráči odcházeli do šaten za bezbrankového stavu.

Slovan rozhodl v 58. minutě

Úvod druhého poločasu začal lépe Slovan, který po pěkné akci nastřelil tyč a o pár minut později si vytvořil další šanci, při níž z brankové čáry vykopával míč domácí obránce. V 58. minutě propadl jeden z domácích obránců v souboji, hostující hráč vracel balón na velké vápno, kde se zjevil Dergachov a technickou střelou k tyčí vstřelil první branku utkání. Vzápětí byl v pokutovém území Slovanu faulován domácí hráč, ale rozhodčí zákrok neposoudil jako faul a hrálo se dál. Zbiroh se od 60. minuty hnal za vyrovnáním, ale jeho slibné pokusy našly buď rukavice soupeřova brankáře nebo končily mimo. V 90. minutě dostal za zdržování hry žlutou kartu brankář Slovanu Feiferlík. Hostům fungovala obrana na jedničku a těsný výsledek dokázali udržet do konce zápasu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: Dnešní zápas byl hodně bojovný z obou stran. Myslím si, že dnes to nebylo o individuálních výkonech, ale hlavně o týmu, jak na naší straně, tak u soupeře. Určitě bychom si za předvedený výkon zasloužili minimálně remízu, ale soupeř měl dnes asi více štěstí. Je škoda, že když už jsme si dokázali vypracovat nějaké šance, tak jsme je neproměnili. I tak si myslím, že jsme neodehráli špatné utkání.

SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: Soupeř se oproti minulé sezóně velmi zlepšil a dnes to bylo nepříjemné utkání. Domácí nás několikrát dostali pod tlak, ale naše obrana si s tím vždy poradila. V druhém poločase jsme vstřelili branku a trochu jsme se uklidnili. Nicméně Zbiroh zápas nevzdal a vypracoval si několik dobrých příležitostí, po kterých nás mohl potrestat. Je pravda, že za předvedenou hru obou týmů by zápasu asi slušela více remíza, ale samozřejmě jsme rádi, že si vezeme domů tři body.



Sestavy


TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - V. Ludvík [-] , V. Bystřický [-] , Z. Dubček [-] (75. L. Lojek [-] ) , M. Brož [-] , K. Kalaš [-] , P. Chvojka [-] , J. Huňáček [-] , M. Švehla [-] , J. Sefzig [-] , T. Pondělík [-] (72. M. Fair [-] )

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - D. Vladař [-] (60. J. Reischig [-] ) , P. Matula [-] , D. Daniel [-] (59. M. Kolečko [-] ) , M. Cigler [-] , O. Litványi [-] (84. M. Otto [-] ) , D. Dergachov [-] , P. Fiala [-] , M. Janoušek [-] , J. Nosek [-] (84. M. Ráb [-] ) , M. Makkai [-]

ŽK: 58. P. Fiala , 90. M. Feiferlík .
Hráči zápasu: Z. Dubček - M. Cigler .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KRAUZ Jan - ŠLAUF Jiří, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 9. 2022 19:38
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Roman Voith
Tip experta: remíza

Slovan je silný, ale domácí, né moc kvalitní trávník, pomůže Zbirohu k remíze.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů