Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:30

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan rozdrtil Příkosice 8-0


16

Slovan se poprvé představil doma a bylo na co koukat. Domácí uštědřili Příkosicím 8 gólů a potvrdili, že budou v soutěži patřit mezi největší favority na postup. V zápase předvedl skvělý výkon zejména útočník Josef Reischig, který nastoupil až do druhého poločasu, ale i tak se mu podařilo vstřelit 4 góly za 9 minut!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný začátek domácích

Domácí vlétli do zápasu jako uragán a po 8 minutách už to bylo 2-0. Nejdříve se ve 4. minutě prosadil po dobře rozehraném rohovém kopu Vladař. O čtyři minuty později na něj navázal Litványi, který v dobré pozici uklízel míč do prázdné branky. Příkosice nedokázaly na vývoj zápasu reagovat a veškerá aktivita byla na straně domácích. Ve 29. minutě obdržel po tvrdém zákroku žlutou kartu domácí Vladař. Slovan si vytvářel další nebezpečné šance, branku ale nepřidal. Hosté se probrali až v 30. minutě prvního poločasu, předvedli několik dobrých kombinací a soupeře v určitých momentech hry přehrávali, nicméně k brance to nevedlo. 

4 góly za 9 minut Josefa Reischiga

Na úvod druhého poločasu udělal Slovan jednu změnu v poli. Trenér nechtěl riskovat možné vyloučení Vladaře, a tak ho z preventivních důvodů stáhl. Na jeho místo nastoupil, což se ukázalo jako výborný tah. Již v 51. minutě se Reischig dostal do dobré pozice a zvýšil na 3-0. Spoluhráči ho zásobovali přesnými přihrávkami a několikrát prošel do pokutového území zcela sám. V 55. minutě vstřelil gól na 4-0 a o minutu později zvyšoval na 5-0. Svoji kanonádu završil v 60. minutě, když se trefil počtvrtvé a Slovan vedl 6-0. Šikovný útočník domácích tak vstřelil 4 branky za 9 minut a svůj gólový účet mohl ještě rozšířit, když jednou nastřelil břevno a tyč. Hosté byli celý druhý poločas pasivní a vůbec se jim nepodařilo vypracovat nějakou šanci. V 70. minutě skóroval Slovan posedmé, když se trefil Cigler. Gólostroj Slovanu skončil v 90. minutě, kdy skóre na 8-0 upravil Matula



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft, vedoucí mužstva: Do zápasu jsme vstoupili skvěle a celé utkání bylo jednoznačně v naší režii. Až na nějakých 15 minut v prvním poločase jsme byli jasně lepším týmem. Vytvářeli jsme si spoustu šanci, dobře jsme kombinovali a vstřelili jsme 8 gólů. Gólový účet jsme ještě mohli navýšit, ale několik šanci jsme neproměnili. Podali jsme výborný výkon.

TJ Čechie Příkosice
Tomáš Pražák, hráč: Soupeř byl jasně lepší. Hráli jsme hodně pod naši úroveň, v soubojích jsme byli pozdě. Dělali jsme zbytečné individuální chyby, které Slovan okamžitě trestal. Do hry jsme se dostali na nějakých 15 minut v prvním poločase, kdy jsme si dokázali vytvořit jednu dvě šance, ale gól jsme bohužel nevstřelili.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - D. Vladař [-] (46. J. Reischig [-] ) , D. Daniel [-] (66. M. Kolečko [-] ) , I. Pinke [-] , M. Janoušek [-] , P. Matula [-] , O. Litványi [-] (66. L. Mareška [-] ) , D. Dergachov [-] , M. Cigler [-] , J. Nosek [-] , M. Makkai [-]

TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] (46. P. Šmolík [-] ) - T. Pražák [-] , A. Rychlý [-] (71. M. Bajanaru [-] ) , J. Pour [-] (61. T. Forejt [-] ) , J. Kulišan [-] (86. P. Komanec [-] ) , Š. Komanec [-] (61. V. Šmolík [-] ) , R. Krátký [-] , M. Janák [-] , J. Kasl [-] , L. Forejt [-] , J. Burda [-]

ŽK: 29. D. Vladař .
Hráči zápasu: J. Reischig , M. Cigler .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - ŽÁK Adam (N), ŠMÍD Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Zdeněk Dubček
Tip experta: výhra domácích

Slovan považuju za jednoho z adeptů na postup, Příkosice se budou bát, aby nejely domu s nářezem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích