Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 12:30

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka ve Volduchách


Branky


18. R. Hoblík , 45. V. Žák , 58. F. Škarda (p.) , 88. R. Hoblík - 29. M. Brož , 38. K. Kalaš , 41. M. Brož , 90. V. Bystřický
16

Ve druhém kole nového ročníku 1. B třídy přivítaly Volduchy hráče TJ Město Zbiroh. Protože v prvním kole obě družstva nemohla kvůli nepříznivým povětrnostním podmínkám nastoupit, byla to pro oba týmy letošní premiéra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl 5 branek

Ve Volduchách se zrovna koná slavná Hřebenářská pouť, a tak i tribuna domácího svatostánku byla poměrně slušně zaplněná. Zápas měl od samého začátku poměrně slušné tempo, hosté byli trochu více na míči, ale vyloženou šanci si v počátku nevypracovali. Naopak v 18. minutě kopaly Volduchy roh, na centr si naskočil Hoblík a nekompromisní hlavičkou pod břevno poslal Hřebenáře do vedení – 1:0! V tu chvíli byli domácí na koni, hrozili několika brejky, které ale brankou neskončily. Pak už se dostali ke slovu Zbirožští. Nejprve trefili břevno, což byl zatím pouze zdvižený varovný prst. Pak ale už přišla vražedná čtvrthodinka, která poslala domácí téměř do kolen. Nejprve ve 29. minutě se nedomluvili voldušští obránci s vlastním gólmanem a Brož využil situace k vyrovnání – 1:1! Ve 38. minutě se uvolnil zbirožský Kalaš, naběhl si na centr z levé strany a z voleje převážil skóre na stranu TJ Město – 1:2! Uběhly sotva tři minuty a po dalším kolapsu v zadních řadách Volduch to už bylo 1:3! To skóroval opět Brož, jehož oblouček zapadl přesně za tyč branky gólmana Bílka. Vypadalo to, že domácí jsou na ručník. Jiskřičku naděje ale vykřesal v poslední minutě první půle kanonýr Žák – 2:3!

Volduchy v druhé půlce zabraly

Do druhého poločasu vyběhli Voldušští jako polití živou vodou a začali diktovat hru. Byli více na balónu a vyrovnání viselo ve vzduchu. Toho se voldušské publikum dočkalo v 58. minutě. Po zřetelném faulu hostů ve vlastním vápně neváhal sudí Kovář s nařízením pokutového kopu. Jeho exekuci si vzal na svá bedra Škarda a k radosti fanoušků Volduch proměnil – 3:3! Hra se v dalších minutách uklidnila a vypadalo to, že si oba soupeři body rozdělí. Přišla ale 88. minuta a domácí harcovník Hoblík přidal svůj druhý gól, kterým otočil skóre na stranu Volduch – 4:3! Euforie v hledišti byla zjevná, protože tři body pro Volduchy byly nadosah! Voldušští hráči si ale konec zápasu bohužel pro domácí nepohlídali. Zbytečný faul těsně před velkým čtvercem dal Zbirohu možnost vyrovnání z trestného kopu. A toho hosté bezmezně využili. V 90. minutě Bystřický parádně zakroutil balón k tyči a vyrovnal na 4:4! A protože se od letošní sezóny již penaltový rozstřel nekoná, rozdělily si Volduchy se Zbirohem po jednom bodu. Svůj bodový zisk budou chtít Volduchy rozšířit v příštím kole v Dýšině, Zbiroh se popere o vítězství s plzeňským Slovanem.

 

 

 Autor článku: Jan Vild



Ohlasy k zápasu



TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: Převaha týmů se po celý zápas střídala, chvíli měl ze hry více soupeř, chvíli zase my. V první poločase soupeř vstřelil první gól, ale my jsme dokázali rychle zareagovat a poté jsme asi byli o něco lepším týmem. Po změně stran se hra více rozkouskovala a Volduchy se nám vyrovnaly. Myslím si, že bod za dnešní utkání je spravedlivý.



Sestavy


TJ Volduchy
P. Bílek [-] - V. Žák [-] , J. Černý [-] , R. Pernica [-] (46. L. Pokorný [-] ) , D. Rieger [-] (90. M. Ernest [-] ) , J. Nedorost [-] (69. J. Bezděk [-] ) , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , J. Brych [-] , R. Hoblík [-] , J. Přibík [-] (83. L. Straka [-] )

TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - T. Pondělík [-] (65. V. Bystřický [-] ) , V. Ludvík [-] , L. Lojek [-] , M. Brož [-] , K. Kalaš [-] , P. Chvojka [-] , J. Huňáček [-] , T. Urx [-] (85. F. Sůva [-] ) , M. Švehla [-] , J. Sefzig [-]

ŽK: 40. V. Žák , 68. L. Pokorný .
Hráči zápasu: R. Hoblík - M. Brož .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - BERAN Václav, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Zdeněk Dubček
Tip experta: remíza

Oba týmy měly první kolo odložené, avšak Zbiroh několik let na hřišti Volduch nevyhrál, tak buď se to zlomí nebo bude remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů