1:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 10:15

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice doma vysoko podlehly Blovicím


Branky


53. J. Janouškovec - 15. J. Vokurka (p.) , 71. J. Vokurka , 78. J. Diviš , 79. L. Krásný , 86. J. Rous
13

Blovice byly v úvodu utkání lepší a v 15. minutě dostaly výhodu pokutového kopu, který následně proměnil Vokurka. Po přestávce domácí hru vyrovnali a v 63. minutě se trefil Janouškovec. V rozmezí několika minut museli z důvodu zranění střídat dva obránci Horažďovic a toho hosté okamžitě využili. Od 71. minuty se Blovice prosadily hned čtyřikrát a nakonec slavily vysoké vítězství 5-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili z penalty

Blovice se od začátku prezentovaly rychlým kombinačním fotbalem, který domácím dělal velké problémy. V 6. minutě zajel do jednoho z domácích hráčů hostující Šeba a za svůj zákrok viděl žlutou kartu. V 15. minutě zfauloval jeden z domácích hráčů protihráče v pokutovém území a rozhodčí zapískal penaltu. Tu si vzal na starost Vokurka a bezpečně ji proměnil. Horažďovice nebyly v prvních 45 minutách moc aktivní a nakonec mohly být rády, že neinkasovaly další góly. Blovice si celý první poločas držely herní převahu a do kabin se šlo za stavu 1-0 pro ně.

V poslední 20 minutovce nasázeli hosté 4 góly

O přestávce si hráči Horažďovic zřejmě pár věcí vyjasnili a do druhého poločasu vstoupili velmi aktivně. Dobrým pohybem a napadaním dostali soupeře do nesnází a bylo jen otázkou času, kdy padne vyrovnávací branka. V 53. minutě domácí sehráli rychlou akci, v dobré pozici se objevil Janouškovec a přesnou střelou vyrovnal na 1-1. Nicméně domácí aktivita byla zastavena v rozmezí pár minut, kdy se zranili dva obránci a museli být střídáni. Nově složená obrana domácích nefungovala už tak dobře a Blovice toho ihned využily. Nejdříve se znovu prosadil Vokurka a upravil skóre na 2-1. Poté využil dobrého postavení Diviš a vstřelil třetí branku hostů. Gólové hody dokonali KrásnýRous. Blovice tak nakonec vyhrály vysoko 5-1 a jednoznačně porazily silného soupeře. 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V tomto kole jsme před domácími diváky v neobvyklém čase od 10:15 přivítali mužstvo Blovic. Soupeř je velice fotbalový, hraje rychlý a kombinační fotbal. To vše jsme předem věděli, i přesto jsme do zápasu nevstoupili dobře a prakticky celý 1. poločas jsme byli horším týmem. Polovina hráčů bohužel neodevzdala stoprocentní výkon, celkové nasazení týmu bylo malé a výsledkem toho bylo poločasové skóre 0:1. V kabině měli tentokrát trenéři jediný úkol, probrat hráče a zdravě je nabudit do druhého poločasu. To se docela povedlo, když v prvních dvaceti minutách 2. půle jsme se daleko lépe pohybovali, napadali soupeře při jeho rozehrávce, mírně přehrávali Blovice v poli a začali se dostávat do slibných šancí. Jedna taková se povedla zakončit gólem a srovnat stav na 1:1. Pak se nám během 10 minut zranili dva obránci a po vystřídání naše obrana vykazovala hodně málo zkušeností v mužském fotbalu, což se záhy projevilo jako zásadní, protože jsme během 9 minut třikrát inkasovali a bylo po zápase. Co se dá dělat, mladí musí získávat zkušenosti, příště to bude už určitě lepší. Poslední kolo podzimní části soutěže zajíždíme do Měcholup, kde nás čeká další těžké utkání.




Sestavy


FK Horažďovice
J. Forman [-] - J. Reindl [-] , J. Šimsa [-] (61. P. Pavelec [-] ) , J. Kodýdek [-] , J. Janouškovec [-] (83. Z. Krotkovský [-] ) , T. Jůda [-] , A. Rojt [-] (46. F. Marc [-] ) , M. Mlnařík [-] , J. Karásek [-] , A. Faltys [-] , J. Pivnička [-] (70. P. Klečka [-] )

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - A. Zdvořáček [-] , M. Heřman [-] , R. Kolář [-] - J. Rous [-] (87. L. Břicháček [-] ) , L. Krásný [-] , R. Rous [-] , D. Tříska [-] , V. Šeba [-] - J. Blaha [-] (63. J. Diviš [-] ) , J. Vokurka [-] (83. L. Skřivan [-] ) -

ŽK: 14. J. Šimsa - 6. V. Šeba , 63. D. Tříska , 69. R. Rous .
Hráči zápasu: J. Vokurka , J. Rous .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MOLNÁR Ludovít - LOJÍK Václav, BALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Václav Ryba
Tip experta: výhra domácích

Horažďovice mají mladý a běhavý tým, který potvrdí svoji kvalitu a vyhraje min. o gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích