1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřanům zajistil 3 body Fabián


Branky


20

První Dobřany se představily na domácím hřišti proti poslednímu Pačejovu. Kdo čekal jednoznačný průběh utkání a vysokou výhru domácích, byl na omylu. Domácí sice měli více ze hry a po zásluze šli v 17. minutě do vedení po přesné dalekonosné střele Fabiána, nicméně Pačejov rozhodně nebyl slabým soupeřem a v zápase podal velmi dobrý defenzivní výkon. Diváci další branku v utkání neviděli, a tak si Dobřany připsaly výhru 1-0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěkný gól z dálky

Na Pačejovu bylo od začátku vidět, že bude hrát zejména odzadu a spoléhat na protiútoky. Ve 13. minutě musel z důvodu zranění střídat domácí Hohlberger, na jehož místo přišel Ebelender. Domácí více drželi míč na svých kopačkách a měli herní převahu, k vytváření vyložených šancí to však nevedlo. V 17. minutě už se na to nemohl dívat Fabián a povedenou střelou z dálky vstřelil první gól utkání. Hra se poté uklidnila, Dobřany se snažily navýšit vedení, ale jejich útočné akce končily v samotném počátku nebo byly zastaveny hostující obranou. Dobřany se na konci poločasu dostaly do několika dalších šancí, které ovšem neproměnily. První poločas ovládl domácí tým v poměru 1-0. 

Dobřany měly více ze hry, ale obranu soupeře už nepřekonaly

Na začátku druhého poločasu se udály na hostující straně dvě změny v poli. Štěpán v zápase skončil a na jeho místo přišel Cikán. Druhým novicem byl Klásek, který nahradil Slivoňe. Domácí tým si i nadále udržoval herní převahu, zatímco Pačejov zodpovědně bránil a spoléhal na brejky. V 68. minutě po vzájemném souboji obdrželi žluté karty Štěpán a Hlůžek. Domácím se nakonec vytoužený druhý gól vstřelit nepodařilo, a tak si Dobřany připsaly těsnou výhru 1-0. V tabulce si upevnily první místo, kde mají jednobodový náskok na druhé Měcholupy. Pačejov zůstal na poslední příčce.



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Karel Kripner, asistent trenéra: Tentokrát se nám zápas vůbec nepovedl. Vůbec nic se nám nedařilo, hráli jsme bez pohybu a přizpůsobili jsme se hře hostujícího týmu. Celkově to bylo nejhorší utkání, které jsme na podzim odehráli.

TJ Sokol Pačejov
Vítek Panuška, hráč: Na hřiště favorita soutěže jsme přijeli s tím, že chceme hrát ze zajištěné obrany a soupeři utkání co nejvíce znepříjemnit. To se nám celkem povedlo, až na jednu situaci, kdy se krásnou střelou z dálky prosadil jeden z hráčů Dobřan. S výsledkem jsme spokojení, podali jsme velmi dobrý defenzivní výkon a soupeře jsme do moc vyložených šancí nepustili.



Sestavy


TJ Dobřany
K. Lang [-] - P. Smetana [-] , T. Mertl [-] - L. Radič [-] , P. Brabec [-] , M. Hohlberger [-] (13. J. Ebelender [-] ) , M. Hájek [-] , Š. Mertl [-] , P. Hejhal [-] (61. R. Milota [-] ) - O. Havlíček [-] , M. Fabián [-] (61. D. Mertl [-] )

TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - V. Panuška [-] , F. Štěpán [-] (46. J. Cikán [-] ) , A. Kolářík [-] , D. Hradil [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Ticháček [-] , J. Klásek [-] (73. D. Pešek [-] ) , F. Kába [-] , F. Slivoň [-] (51. M. Klásek [-] )

Hráči zápasu: M. Fabián .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: Rubáš Jakub - BÍBA Zbyněk, PAUR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Vítek Panuška
Tip experta: výhra hostů

To je spíš zbožné přání než tip, ale člověk nikdy neví, co se může stát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích