2:1
(0:0)
47. S. Weber
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice těsně zvítězily nad Klatovy


Branky


71. J. Kubaň , 84. L. Pícka - 47. S. Weber
20

První poločas nabídl velmi vyrovnané utkání, v kterém se dostaly do šancí oba týmy, gól však nepadl. Po přestávce se ujali vedení hosté, když se pěknou střelou prosadil hostující Weber. Chanovicím vyšlo posledních dvacet minut. Nejdříve v 71. minutě vyrovnal Kubaň a v 84. minutě skóroval Pícka, který domácím zajistil vedení. Chanovice otočily utkání a po zisku třech bodů se posunuly na třetí příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Již v 2. minutě mohli jít domácí do vedení, když se v dobré pozici objevil Šebek, ale jeho pokus pokryl brankář soupeře. Oba týmy dobře kombinovaly a snažily se hru držet hlavně na zemi. Klatovy se připomněly o několik minut později. Jeden z hráčů se odhodlal ke střele, ke smůle hostů míč skončil pouze na břevně. Hosté poté předvedli ještě několik zajímavých akcí, které ovšem brankou neskončily. Chanovičtí si vytvořili další nebezpečné šance v druhé části prvního poločasu. Nejprve se k míči dostal Kubaň, který střelou vyzkoušel pozornost hostující gólmana, poté v dobré pozici zakončoval hlavou Jakub, nicméně ani jeho pokus si cestu do branky nenašel. Vyrovnaný první poločas s mírnou převahou hostujícího celku skončil bez branek.

Chanovice zápas otočily

Do druhé půlky vstoupili lépe hosté. Ve 47. minutě se pěknou samostatnou akcí do domácí obrany prezentoval Weber a přesnou střelou k tyči poslal Klatovy do vedení. Chanovice po inkasované brance zvýšily aktivitu a snažily se soupeře dostat pod tlak, jejich úsilí však branku nepřineslo. To se změnilo v 71. minutě. Jeden z hostujících hráčů se provinil faulem a domácí zahrávali přímý kop z výhodné pozice. K míči se postavil Kubaň a krásnou střelou srovnal na 1-1. Vzápětí měli obrovskou šanci rozhodnout zápas hosté. Klatovy sehrály pěknou akci, po které Weber dostal míč za záda domácího brankáře, ale toho výborně zastoupil na brankové čáře Pavlovský a zabránil jasnému gólu. V 81. minutě to přehnal s agresivitou hostující Pretzelmayer a za svůj zákrok si vysloužil žlutou kartu. V 85. minutě domácí rozhodli zápas. Šlehubr přihrávkou našel Pícku a ten vstřelil gól na 2-1. Domácí si těsný náskok pohlídali a utkání dotáhli do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: V dalším domácím zápase jsme chtěli odčinit prohru z minulého týdne a k zápasu přistoupit mnohem zodpovědněji. To se nám nakonec podařilo a po obratu v závěru zápasu jsme se mohli radovat z vítězství.

SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl, hráč: Zápas byl od začátku až do konce velmi vyrovnaný, rozhodovaly individuální chyby. První poločas skončil bezbrankovou remízou, herně jsme však mírně dominovali my. Bohužel jsme své zajímavé gólové příležitosti nedokázali zužitkovat. Soupeř také párkrát zahrozil, ale Honza Herman nás opět podržel. Hrálo se takzvaně nahoru dolů, šance byly vidět na obou stranách. Druhý poločas pro nás začal skvěle, ve 47. minutě otevřel skóre Sebastián Weber, který po pěkné kombinaci využil kolmou přihrávku Jakuba Fialy. Zápas se vyvíjel přesně podle našich představ, Seba Weber mohl naše vedení ještě navýšit, bohužel skvělý obranný zákrok domácího obránce na brankové čáře tento úmysl znemožnil. Domácí vyrovnali v 71. minutě po zbytečném faulu těsně před naším pokutovým územím ze skvěle kopnutého přímého volného kopu. Tato branka domácí nakopla a od té doby nás nepustili prakticky k žádnému protiútoku. V 84. minutě domácí Pícka poslal svůj tým do vedení po zbytečné ztrátě balónu na naší polovině hřiště. Bohužel už jsme na tento gól nenašli odpověď, a tak 3 body zůstaly v Chanovicích.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - L. Pícka [-] , D. Pavlovský [-] , J. Polena [-] (67. Y. Kozhukha [-] ) - M. Šlehubr [-] , M. Jakub [-] (60. L. Ziolek [-] ) , J. Petřík [-] , J. Šebek [-] , M. Šabek [-] (67. L. Pavlovský [-] ) - V. Zoubek [-] , J. Kubaň [-]

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - S. Weber [-] , J. Kolerus [-] , B. Valeš [-] , L. Urs [-] , J. Pretzelmayer [-] , T. Partyngl [-] , Z. Kotáb [-] , J. Fiala [-] , Š. Tomaka [-] (65. O. Javorský [-] ) , M. Barborka [-]

ŽK: 73. J. Petřík - 70. J. Fiala , 81. J. Pretzelmayer .
Hráči zápasu: D. Pavlovský , J. Kubaň .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MOLNÁR Ludovít - KAŠÁK Miroslav (N), JÁNSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Vítek Panuška
Tip experta: výhra domácích

Chanovice budou chtít odčinit ztrátu z minulého kola, navíc Klatovy venku moc nebodují.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů