Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola Dobřany porazily Horažďovice


Branky


20

Souboj dvou adeptů na postup přineslo 7. kolo. První Dobřany zavítaly na hřiště třetích Horažďovic. Ve 3. minutě poslal domácí do vedení Pavlík. Ve 26. minutě dostal za velmi tvrdý faul domácí Janouškovec červenou kartu. I přesto Horažďovice zvýšily na 2-0. Dobřanům se podařilo vstřelil snižující gól do šatny, když se prosadil Havlíček. Po přestávce hosté vyrovnali, ale v 65. minutě si domácí vzali vedení zpět. Branku na 3-3 zajistil Dobřanům opět Havlíček, který se prosadil tentokrát z penalty. Když už to vypadalo, že si oba týmy odnesou bod, tak udeřili opět hosté. V 88. minutě zkompletoval Havlíček hattrick a zajistil svému týmu tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3 góly a vyloučení

Domácí začali zápas lépe, v 3. minutě se dostal k míči Pavlík a rozvlnil síť soupeře, 1-0 pro Horažďovice. Těžký promáčený terén nebyl optimální pro přesnou kombinaci a obě mužstva se s tím musela popasovat. Ve 27. minutě měl domácí Janouškovec nejspíš rudo před očima a velmi tvrdě zfauloval hostujícího Šimona Mertla. Rozhodčí po právu domácího hráče vyloučil a poslal domácí do deseti. Oslabeným Horažďovicím nezbylo nic jiného než se zatáhnout a spoléhat na brejky. Tato taktika se jim vyplatila. Ve 36. minutě se po rychlém protiútoku prosadil Faltys a vstřelil druhou branku domácího týmu. Hosté více drželi balón a dobře kombinovali, nicméně do vyložených šancí se nedostávali. To změnil až Havlíček. Dobřanský útočník se ve 45. minutě objevil v dobré pozici a snížil na 2-1. 

V závěru utkání vystřelil Dobřanům tři body Havlíček

Hosté udělali po přestávce dvě změny v poli. Do druhé půle naskočili Bruha a Hejhal, kteří nahradili Fabiána a Radiče. Dobřany se snažily o vyrovnání, což se jim nakonec povedlo. V 60. minutě se hosté prezentovali pěknou kombinací, na jejímž konci stál střídající Bruha, který vyrovnal na 2-2. Remízový stav netrval ani 5 minut, v 65. minutě se po hrubce hostujícího týmu prosadil domácí Minařík a vrátil vedení Horažďovicím. V 72. minutě se provinil jeden z hráčů Horažďovic nedovoleným zákrokem v pokutovém území a sudí přisoudil penaltu hostům. Té se ujal Havlíček a svým druhým gólem v utkání srovnal na 3-3. Když už to vypadalo, že si týmy body rozdělí, tak udeřily Dobřany počtvrté. V 88. minutě si dobrou pozici našel Havlíček a zkompletoval hattrick. V závěru ještě přišlo zbytečné vyloučení na straně domácích. Šedivý dostal druhou žlutou kartu a musel do sprch. Dobřany si těsný náskok udržely a pokořily Horažďovice poměrem 4-3.



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V tomto kole jsme se na domácím hřišti utkali s vedoucím týmem. tabulky TJ Dobřany. Naše mužstvo je třeba pochválit za výborný výkon v celém zápase, který byl bohužel ovlivněn brzkou červenou kartou, kterou oprávněně náš Jirka Janouškovec. Od té doby jsme se víceméně bránili, bojovali, ale i přesto jsme sahali až do samého konce po bodech. Bohužel "vyšší moc" byla proti. Příští zápas zajíždíme do Bolešin, kde hrajeme netradičně v neděli dopoledne.

TJ Dobřany
Karel Kripner, asistent trenéra: K dalšímu venkovnímu utkání jsme zajížděli do námi neoblíbených Horažďovic, s kterými máme nepříznivou bilanci. Bohužel ani tentokrát se nám nepovedl vstup do zápasu a již ve 3. minutě jsme prohrávali 1:0. Utkání se hrálo na těžkém promáčeném terénu a v prvním poločase se s ním lépe vyrovnali domácí. Ve 27. minutě dostal za brutální zákrok na našeho Šimona Mertla domácí hráč Janouškovec jasnou červenou kartu. Šimon může být rád, že nemá zlomenou nohu. Od té doby se obraz hry změnil. Domácí se zatáhli do obrany a my jsme museli trpělivě čekat na naše šance. Bohužel z ojedinělého útoku nám domácí vstřelili druhou branku. Naštěstí se nám v nastavení prvního poločasu podařilo snížit na 2:1. O poločase trenér vystřídal dva hráče, kdy na hřiště přišli Petr Hejhal a Martin Bruha. Martin se posunul do útoku a ukázalo se to jako výborný tah. Po nádherné akci Brabec-Bouček-Bruha, poslední jmenovaný vstřelil gól na 2:2. Bohužel přišla naše chyba při rozehrávce a domácí vstřelili gól do úplně prázdné brány. Kluci se ale nevzdali a o sedm minut později jsme srovnali na 3:3 z pokutového kopu. Bylo vidět, že kluci to utkání chtějí vyhrát. Makali a nakonec byli odměněni v 88. minutě, kdy poslední gól na 3:4 vstřelil Ondra Havlíček. Bylo to pro nás strašně důležité utkání a za druhou půli si to kluci zasloužili. Ještě jednou klukům moc gratuluji a pevně věřím, že to v sobotu doma potvrdíme proti Pačejovu.



Sestavy


FK Horažďovice
J. Karásek [-] - J. Pivnička [-] , J. Janouškovec [-] , T. Jůda [-] , A. Rojt [-] , M. Mlnařík [-] (83. P. Klečka [-] ) , J. Pavlík [-] , O. Šabek [-] (68. F. Marc [-] ) , A. Faltys [-] , J. Kodýdek [-] , M. Šedivý [-]

TJ Dobřany
O. Bouček [-] - P. Smetana [-] , T. Mertl [-] , V. Bouček [-] - L. Radič [-] (46. M. Bruha [-] ) , Š. Mertl [-] (90. M. Hájek [-] ) , M. Hohlberger [-] , P. Brabec [-] - R. Milota [-] , O. Havlíček [-] , M. Fabián [-] (46. P. Hejhal [-] )

ŽK: 63. J. Pavlík , 73. M. Šedivý , 75. T. Jůda , 90. A. Rojt - 21. R. Milota , 88. P. Hejhal . ČK: 27. J. Janouškovec , 89. M. Šedivý .
Hráči zápasu: O. Havlíček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stach Vladislav - JAKŠ Jan, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Veselka
Tip experta: výhra hostů

Zápas bude vyrovnaný, ale pokud dají první gól Dobřany, tak si zápas pohlídají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů