2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 13:00

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice přetlačily Bolešiny


Branky


17

Chanovice přivítaly v pátém kole Bolešiny a v závěru poločasu je poslal do vedení Kubaň. Domácí přidali po přestávce druhou branku a vypadalo to, že si zápas pohlídají. Nicméně hosté utkání zdramatizovali po góle Vizingera. Chanovice však v závěru zápasu soupeře k ničemu nepustily a připsaly si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se povedl závěr poločasu

Domácí se snažili od úvodního hvizdu kombinovat, ale výsledkem byla řada ztracených míčů a nepřesných přihrávek. Bolešiny se snažily hru moc nekomplikovat a hrály co možná nejjednodušeji. Po pěkné rychlé akci hostů zazvonila tyč na domácí brance. Domácí si hru zbytečně komplikovali a jejich uspěchaný přístup neslavil úspěch. Přesto to byli oni, kdo nakonec vstřelil první gól zápasu. Ve 45. minutě zahrával Zoubek rohový kop, jeho centr si našel Kubaň a pěkným volejem dal gól do šatny. 

 

V druhém poločase se hra zrychlila

Do druhého poločasu nastoupili hosté daleko aktivněji a ihned dostali domácí pod tlak. Bolešiny si vytvořily několik vyložených příležitostí, ale domácí tým podržel několika skvělými zákroky Timoshenko. Chanovice se z úvodního tlaku soupeře rychle oklepaly a v 62. minutě přidaly druhou branku. Na konci pohledné kombinační akce stál Šlehubr, jenž uklidil míč do prázdné branky. Poté museli domácí kvůli zranění dvakrát střídat a hra se díky tomu změnila. Začalo se hrát stylem nahoru dolů a oba týmy si vypracovaly několik nebezpečných šancí. Domácí sice měli více gólovek než soupeř, ale branku se podařilo vstřelit právě Bolešinám. V 78. minutě se v dobré pozici zjevil Vizinger a snížil na 1-2. Za domácí mohl o několik minut později odpovědět Michal Polena, avšak branku netrefil. Chanovice si už zbytek zápasu zkušeně pohlídaly a upevnily si v tabulce páté místo. 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: Ve třetím domácím zápase v řadě jsme o pouti, ale za nevlídného počasí a v neobvyklém popoledním čase porazili tým Bolešin. Tentokrát jsme hráli výrazně pod své možnosti, ale vyhrávat, když se daří, umí každý. Proto si dnešní výhry velmi cením. Hostům děkujeme za souhlas s výměnou pořadatelství.




Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - D. Pavlovský [-] , M. Šabek [-] - L. Černohorský [-] (81. L. Pavlovský [-] ) , V. Zoubek [-] , M. Šlehubr [-] , J. Petřík [-] (69. Y. Kozhukha [-] ) , J. Šebek [-] - M. Polena [-] , J. Kubaň [-] , L. Pícka [-] (62. M. Jakub [-] )

SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - J. Šmolc [-] , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , M. Ceplecha [-] (63. D. Kuchárik [-] ) , J. Pitel [-] , P. Vizinger [-] (79. T. Novák [-] ) , P. Hodl [-] , J. Brtník [-] , D. Kaiser [-] , T. Stupka [-]

Hráči zápasu: J. Kubaň .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KOŘAN Josef - ORLÍK Vladimír, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

O5 začíná těžkej podzim v našem podání , ale věřím , že zopakujem poslední zapás s Domácíma a vyhrajem

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Radim Šiška
Tip experta: výhra domácích

Je těžké opakovat dobré výkony každý týden, ale věřím, že to zvládneme a v netradičním čase o pouti potěšíme fanoušky i sebe.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích