2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 15:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov si doma poradil s Blovicemi


Branky


16

Chotěšov odčinil vysokou porážku z Klatov a domácí zápas s Blovicemi zvládl. Vyrovnaný první poločas začali lépe hosté, kteří šli v 13. minutě do vedení. Domácí zareagovali o 13 minut později, kdy vyrovnal Šiman. V 67. minutě poslal domácí opět do vedení Brabec. Od té chvíle se už diváci žádného gólu nedočkali. a tak Chotěšov po zásluze získal tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

Na podmáčeném terénu byla u obou týmů od začátku vidět snaha vstřelit první gól a úkol nakonec lépe splnili hosté. Po pěkné akci Blovic se v dobré pozici objevil Krásný a pohotově prostřelil gólmana domácích. Chotěšov vyrovnal v 26. minutě, kdy vstřelil branku Šiman. Za vyrovnaného stavu se hra přelévala z jedné strany na druhou a diváci se určitě nenudili. Domácí si vytvořili několik nebezpečných šancí, ale hostující obrana si s nimi poradila. Blovice působily trochu zataženě a spolehály hlavně na brejkové situace, kdežto Chotěšov držel více míč na svých kopačkách. V závěru prvního poločasu si domácí ještě vytvořili několik dobrých příležitostí, avšak selhali v koncovce. 

Druhý poločas se hlavně bojovalo

Domácí tým vstoupil do druhého poločasu beze změn, zatímco hosté vystřídali jednoho hráče. Hra se se oproti první půlce změnila, oba týmy urputně bojovaly na promáčeném terénu a k vidění bylo mnoho soubojů. Těžký terén znemožňoval hráčům přesnou kombinaci, a proto se mužstva snažila hrát co nejjednodušeji. V 67. minutě se po rychlé akci domácích objevil v dobré pozici Brabec a poslal Chotěšov do vedení. Domácí se po vedoucí brance zatáhli a ocitli se pod velkým tlakem soupeře. Blovice hrozily zejména ze standardních situací, ale domácí obrana nebezpečné šance zlikvidovala a když ne, tak Chotěšov podržel jistými zákroky brankář Rada. Domácí nakonec utkání ubojovali a na těžkém terénu zvítězili 2-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: V úvodu zápasu jsme soupeře přehrávali a vytvořili jsme si několik gólových šancí, bohužel jsme je neproměnili a z jednoho nákopu od hostujícího gólmana jsme po brejku inkasovali gól. Naštěstí jsme se nesložili a pokračovali jsme v naší hře, což vedlo k vyrovnání. V druhém poločase to bylo hlavně o oboustranném boji na promáčeném hřišti. Nám se nakonec podařilo vstřelit branku a šli jsme do vedení. Soupeř v závěru utkání hrozil z několika standardek a vytvořil si velký tlak, díky skvělé obraně a výkonu gólmana jsme neinkasovali. Opět bych chtěl pochválit celý tým včetně náhradníků za předvedený výkon, na obtížném terénu jsme 3 body doslova vybojovali.




Sestavy


TJ Chotěšov
M. Rada [-] - T. Vacek [-] , P. Malý [-] , J. Hőnig [-] (59. P. Milička [-] ) , J. Schamberger [-] - D. Křen [-] , P. Braun [-] (83. M. Brabec [-] ) , J. Zahoř [-] (64. A. Kavka [-] ) , M. Vítek [-] - J. Šiman [-] (64. J. Jindřich [-] ) , J. Brabec [-] (83. P. Znášik [-] )

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - R. Kolář [-] , A. Zdvořáček [-] - M. Heřman [-] , R. Rous [-] , J. Diviš [-] , D. Tříska [-] - L. Krásný [-] , J. Rous [-] , J. Vokurka [-] - M. Štětina [-] (46. J. Blaha [-] )

ŽK: 39. J. Hőnig , 61. P. Milička , 66. J. Brabec , 88. P. Znášik - 73. J. Diviš , 77. A. Zdvořáček , 88. J. Rous .
Hráči zápasu: T. Vacek , M. Vítek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOŘAN Josef - BRABEC Tomáš (N), HEŘMAN Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Ondřej Havlíček
Tip experta: výhra hostů

Obě mužstva jsem tipoval před začátkem soutěže na špici tabulky, tak předpokládám vyrovnané utkání, kdy více věřím hostům.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů