M. Marek 5. (p.)
A. Suchý 27. (p.)
M. Marek 31.
J. Kolerus 60.
A. Vacek 62.
J. Fiala 66.
L. Urs 80.
A. Suchý 90.
8:3
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 16:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy doma smetly Chotěšov 8 góly


Branky


5. M. Marek (p.) , 27. A. Suchý (p.) , 31. M. Marek , 60. J. Kolerus , 62. A. Vacek , 66. J. Fiala , 80. L. Urs , 90. A. Suchý - 57. J. Multrus , 85. P. Braun , 86. M. Vacek
19

Do Klatov přijel Chotěšov a diváci od prvních minut určitě nelitovali, že na fotbal přišli. Domácí výborně vstoupili do zápasu a první poločas opanovali v poměru 3-0. V druhé půlce se hra rozjela na obou stranách a celkově bylo k vidění dalších 8 gólů. Klatovy nakonec zvítězily 8-3 a připsaly si první tři body v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jednoznačně pro domácí

Domácí tým, posilněn o několik hráčů z A týmu, si od začátku poločasu vytvářel nebrezpečné šance. V 5. minutě se dopustil hostující hráč nedovoleného zákroku a rozhodčí pískl penaltu pro Klatovy. Tu s přehledem proměnil Marek. V 27. minutě se situace opakovala a rozhodčí opět posoudil, že byl zákrok hostů za hranicí pravidel. K pokutovému kopu se pro změnu postavil Suchý a ani on nezaváhal. V 31. minutě se po pěkné kombinaci objevil v dobré pozici Marek a přesným zakončením zvýšil na 3-0. Klatovy dobře kombinovaly a soupeře vůbec nepouštěly do zápasu. Fotbalisté Chotěšova se snažili přijít s odpovědí, ale jejich slibné náznaky utla domácí obrana již v zárodku. Do kabin se šlo za stavu 3-0.

Divoká přestřelka v druhé půlce

V druhé půlce nabral zápas na obrátkách. Chotěšov začal hrát daleko aktivněji a odměnou mu byl snižující gól na 1-3, když se po chybě hostující obrany prosadil Multrus. Když už se hosté nadechovali k dalšímu náporu, tak přišel čtvrtý gól domácích. Korelus napřáhl z velké dálky a jeho povedená střela zapadla k levé tyči. O dvě minuty později zvýšil na 5-1 Adam Vacek a v 66. minutě přidal šestý gól domácích Fiala. Hosté byli pod velkým tlakem a domácí si vytvářeli další nebezpečné příležitosti. Jednu z nich využil v 80. minutě Urs, který vstřelil sedmou branku Klatov. Poté domácí fotbalisté přestali trochu hrát a okamžitě toho využil soupeř. Nejdříve v 85. minutě snížil na 2-7 Braun a o minutu později na něj navázal pěknou brankou spoluhráč Matěj Vacek. Za domácí se ještě v 90. minutě prosadil z poslední akce zápasu Suchý a utkání tak skončilo v poměru 8-3.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Tomáš Partyngl, hráč: Zápas jsme začali velice dobře a rychle jsme šli do vedení. Celý první poločas jsme soupeře přehrávali a byli jsme o dost jistější v kombinaci. Do kabin jsme šli za stavu 3:0 s vědomím, že zápas máme pevně ve svých rukou. Chotěšov se v druhé polovině mírně vzpamatoval a dokázal snížit. Následně se nám podařilo vstřelit několik další branek. Za stavu 7-1 jsme mírně ubrali z našeho tlaku a to byla odměna pro soupeře, který dokázal během dvou minut vstřelit 2 branky. To však na konečném výsledku nic moc neměnilo, naopak ještě jsme dokázali z posledního útoku v zápase přidat osmý gól.

TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: Dnes jsme do Klatov jeli s tím, že soupeř dostal v posledních dvou kolech 13 gólů a tedy na nic jiného než výhru jsme nemysleli. Soupeř na minulé prohry bohužel reagoval posilami z A týmu a to jsme zaprvé nečekali, za druhé jsme na to nedokázali adekvátně zareagovat. Domácí na nás naběhli a velmi důrazně nás napadali. V zápase nám moc nepomohl ani výkon mladého rozhodčího, který naneštěstí nedokázal posoudit dané momenty s rozvahou a do poločasu z toho byly dvě penalty a jeden gól z ofsajdu. Do druhé půle jsme šli s cílem otočit zápas, podařilo se nám snížit a vytvořili jsme si další šance, nicméně další branku jsme už nevstřelili. Následné 2 slepené góly soupeře rozhodly zápas. Pak už jsme doslova vyhlíželi konec. I když se nám rozhodčí snažil ke konci zápasu své pochybení vrátit, tak to našemu týmu už nepomohlo. Příští týden musíme tento debakl odčinit a urvat doma 3 body.



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - A. Hošek [-] (68. Š. Tomaka [-] ) , J. Pretzelmayer [-] (62. J. Potužník [-] ) , A. Vacek [-] , M. Marek [-] , L. Urs [-] , T. Partyngl [-] , J. Kolerus [-] , T. Daněk [-] , A. Suchý [-] , Z. Kotáb [-] (53. J. Fiala [-] )

TJ Chotěšov
M. Rada [-] - T. Vacek [-] , J. Hőnig [-] , J. Schamberger [-] , M. Brabec [-] (37. P. Milička [-] ) - P. Braun [-] , P. Znášik [-] (72. M. Vacek [-] ) , J. Zahoř [-] (72. V. Bednář [-] ) - J. Šiman [-] , J. Brabec [-] (46. A. Kavka [-] ) , J. Multrus [-] (72. Š. Louda [-] )

ŽK: 27. M. Rada , 35. M. Brabec .
Hráči zápasu: M. Marek , L. Urs .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: FLESAR Václav - KŘEN Jiří, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Tomáš Partyngl
Tip experta: výhra domácích

Klatovy už konečně musí vyhrát a proto půjdeme do zápasu s maximálním nasazením, navíc se nekryje zapas A týmu a B týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů