3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany potvrdily roli favorita


Branky


14

První kolo nabídlo souboj Dobřan a Štěnovic. Domácí tým měl celý zápas pod kontrolou a jen díky několika skvělým zákrokům brankáře Víta neskončil zápas větším brankovým rozdílem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak od úvodních minut

Na perfektně připraveném hřišti se domácí od prvních minut ujali iniciativy a soupeře dostali velmi rychle pod tlak. Štěnovice dokázaly vzdorovat devatenáct minut, ale vše změnil Fabián, který po krásné akci vstřelil první branku Dobřan. Domácí byli při chuti a za necelých 5 minut slavili znovu. Přesný centr ze strany si našel Havlíček a hlavou zvýšil na 2-0. Po zbytek poločasu byla jasná převaha na straně domácích, kteří si vytvořili řadu šancí, ale proměnit je, se jim už nepodařilo. Do šatny se tedy odcházelo za stavu 2-0.

Skvělý výkon gólmana hostů Zdeňka Víta

Štěnovicím se vůbec nepodařil vstup do druhé půle, již v 48. minutě si za obranu šikovně naběhl Š. Mertl a na jeho střelu k bližší tyči byl gólman hostů krátký. Hosté mohli inkasovat i další branky, ale několik nebezpečných střel soupeře bravurně zlikvidoval brankář Vít. Zhruba od 65. do 80. minuty Dobřany trochu ubraly z tlaku a výsledkem byla ztráta několika jednoduchých balónů. Poslední desetiminutovka však opět patřila domácím, ale nadějné šance opět zlikvidoval skvěle chytající gólman Štěnovic. Domácí už další branku nepřidali a úvodní zápas nové sezóny skončil výsledkem 3-0. V druhém kole Dobřany zavítají na půdu Losiné, Štěnovice se představí doma proti Bolešinám.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Karel Kripner, asistent trenéra: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a měli jsme od začátku mnohem více ze hry než soupeř. Hru jsme pořád kontrolovali, výjimkou bylo 15 minut v druhém poločase, kde jsme trošku vypadli ze zápasu a nedařilo se nám kombinovat. Posledních deset minut už to byl zase fotbal, který bychom si z naší strany představovali. Mohli jsme přidat ještě další branky, ale bohužel jsme naše šance nevyužili. Jako hráče zápasu bych chtěl označit celé mužstvo.

TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuchl, hráč: Soupeři skvěle zahrála záložní řada a rukopis trenéra Kožíška je hodně znát. Dobřany mají mladý perspektivní tým a letos budou jistě patřit k aspirantům na postup. Našemu týmu se nedá upřít snaha a bojovnost, ale na domácí to nestačilo, celý zápas byli lepší. Soupeř těžil z rychlého přechodu do útoku a řadu velkých šancí ještě zahodil. Od nás bych ocenil výkony Michala Bočka a taky Zdeňka Víta, který nás svými skvělými zákroky zachránil od dalších inkasovaných gólů. Musíme se z první prohry rychle oklepat a v druhém kole doma porazit Bolešiny.



Sestavy


TJ Dobřany
O. Bouček [-] - P. Smetana [-] , T. Mertl [-] , J. Rajt [-] (62. R. Milota [-] ) , V. Bouček [-] (86. D. Mertl [-] ) - Š. Mertl [-] , L. Radič [-] (86. D. Málek [-] ) , P. Brabec [-] (62. J. Roubíček [-] ) , M. Hohlberger [-] - O. Havlíček [-] (78. T. Klír [-] ) , M. Fabián [-]

TJ Sokol Štěnovice
Z. Vít [-] - M. Matoušek [-] , M. Fabián [-] (67. T. Fink [-] ) , P. Volf [-] , J. Nový [-] , J. Tomašek [-] (56. J. Uxa [-] ) , J. Jůza [-] , M. Kokoška [-] , Z. Švec [-] , L. Sedláček [-] , M. Boček [-]

ŽK: 73. L. Sedláček , 86. Z. Švec .
Hráči zápasu: M. Fabián - Z. Vít .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - KLÍR Michal (N), KOPECKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Václav Stuchl
Tip experta: remíza

Kvalita je na straně domácích, ale nedáme kůži zadarmo, věřím, že si aspoň bod odvezeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích