2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2022 14:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka skončila remízou, Košutka je stále bez prohry


Branky


25

V původním termínu se nehrálo kvůli dešti a podmáčenému hřišti. Pršelo také ve středu 28. září. Nebyl to ale takový problém, aby se zápas podruhé odkládal. Do Mochtínu přijela Košutka, která v sezóně ještě neprohrála. Po gólovém prvním poločase berou oba týmy bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 7. minutě šli do vedení hosté z Košutky. V šestém zápase v řadě se prosadil Daniel Triner a Košutka v Mochtíně brzy vedla. V táboře hostů bylo po chvíli ještě veseleji. Ve 23. minutě se prosadil Karel Liška. Mochtín ale nechtěl nechat body hostům jen tak. Sedm minut před poločasem snížil mochtínský Zbyněk Smolík, který se prosadil také o víkendu v Malesicích. A do poločasu bylo v Mochtíně dokonce srovnáno. O gól na 2:2 se postaral hlavou po rohovém kopu stoper Jiří Dolejš.

Oba soupeři měli své šance na vstřelení vítězného gólu. To, co se gólmanům příliš nedařilo v prvním poločase, se jim vedlo v tom druhém. Jak Lubomír Kašpar na domácí straně, tak Filip Šatra na straně hostů z Košutky lapili všechny střely a zařídili svým týmům bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda klubu: I tato dohrávka se hrála za dešťových přeháněk a chladného počasí na kluzkém terénu. A úspěšnější vstup do zápasu měli hosté. Již v 7.minutě vedli 0:1 šťastným golem Trinera a když ve 23.min. zvýšil Liška na 0:2, vypadalo to s Mochtínem bledě. Jenže, domácí fotbalisté to nezabalili, právě naopak.Ve 38. min. snížili Smolíkem na 1:2 a o vyrovnání na 2:2 se postaral ve 42.min. po RK přesnou hlavičkou náš stoper a hrající trenér v jedné osobě - Jiří Dolejš. A v náporu pokračovali mochtínští fotbalisté i po přestávce a mnoho nechybělo, aby vstřelili vítězný gol. Brankáři obou týmů však byli ve druhé části utkání vždy úspěšnější, než-li zakončovatelé šancí, skore se nezměnilo, oba soupeři brali po 1 bodu.




Sestavy


TJ Sokol Mochtín
L. Kašpar [-] - J. Dolejš [-] , J. Pretzelmayer [-] (79. T. Velek [-] ) , Z. Smolík [-] , D. Gajdušek [-] , M. Kutka [-] (79. J. Osvald [-] ) , J. Bejvl [-] , J. Lysek [-] , J. Čeleda [-] (26. J. Šafránek [-] ) , P. Blažek [-] , J. Žiak [-]

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - L. Kovařík [-] (46. J. Blažejovský [-] ) , J. Holec [-] (63. F. Fikar [-] ) , M. Kadlec [-] , K. Liška [-] , D. Triner [-] , D. Král [-] , T. Pekník [-] (26. V. Kučera [-] ) , J. Pekník [-] (89. Z. Zelenka [-] ) , J. Hemzáček [-] , M. Primas [-]

ŽK: 69. J. Šafránek , 84. T. Velek - 46. M. Primas , 60. J. Hemzáček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fanfule Adam - FANFULE Ladislav, JÍLOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jakub Čapský
Tip experta: remíza

S Mochtínem jsme hráli vodní pólo, takže se kvalita nedá moc hodnotit, ale vzhledem k tomu, že má do konce týdne pršet, tak očekávám, že hřiště bude v podobném stavu jako proti nám. Na základě Mochtínské zkušenosti s podmáčeným hřištěm dávám remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů