4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko slaví vítězství a jistotu třetího místa po podzimní části sezóny


Branky


26
Zruči se již do základní sestavy vrátili na tento zápas bratři Králové, kteří jistě zvedli kvalitu svého týmu, ovšem i tak odjížděl tým z Plzeňska na Šumavu značně okleštěn. Nýrsko se dlouho hledalo, ale nakonec si podmanilo druhý poločas a zaslouženě vyhrálo, čímž si zajistilo 3. místo po podzimu.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Průběh prvního poločasu mohl napovídat tomu, že Zruč bude pokračovat v předváděné aktivní hře z posledních zápasů. Hodně trápila domácí celek zejména ze standardních situací a kolikrát se ani Okula nedokázala dostat svou klasickou přízemní kombinací ve větším počtu hráčů na soupeřovu polovinu. Jenže když se do 30 minut nedokázali hosté prosadit, jakoby domácí zapnuli tlačítko "on" a začalo se s podívanou, která domácím fans voněla. Ve 36. minutě odšpuntoval gejzír radosti Michal Vlček, který se postavil k volnému přímému kopu od postranní čáry, vyslal kroutící se míč do vápna, na který ale ani jeden jeho spoluhráč nedosáhl a jelikož se k němu nedostal ani brankář Fořt, bylo to 1:0. V závěru poločasu pak Čanecký spolu s Jarolímem odvrátili několik šancí na srovnání a šlo se do kabin. Po výměně stran netrvalo dlouho, aby se fanoušci radovali podruhé. Po deseti minutách hry vyzrál Pavlík na Králův centr na hranici vápna, hlavičkou dopředu vyzval další své spoluhráče k protiútoku, na jehož konci byl Zbyněk Mašek, jenž zvýšil vedení Nýrska na 2:0. Od této chvíle většina útoků Zruče končila na velkém vápně a domácí, namlsaní z pravděpodobného zisku dalších tří bodů, se hnali dopředu za dalšími brankami. Prosadit se znovu dokázali v 74. minutě, když dostal příliš mnoho prostoru ve vápně Andrei Antonovics, který po rohovém kopu z voleje mířil z malého vápna pod břevno. Hosté už poté spíše čekali na závěrečný hvizd, což potvrdil pomalý návrat a neschopnost odkopnout míč v obranné akci, v níž po tzv. trmě vrmě skóroval od břevna Tomáš Rubáš. Zápas tedy skončil jasným vítězstvím Nýrska v poměru 4:0.


Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Martin Bastl, záložník: Do zápasu jsme vstoupili lépe než soupeř a během 15 minut jsme si vytvořili asi 3 šance, které jsme bohužel neproměnili a poté jsme se opět vrátili herně do prvního poločasu v Mýtě a přizpůsobili jsme se soupeři. Druhý poločas jsme moc dobře nezačali, ale po pěkných akcích jsme konečně začali dávat góly. Zasloužené vítězství.

TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: S tím torzem, co jsem jel do Nýrska, jsem si říkal, že to zkusíme s těmi mladými kluky, co hráli poslední zápasy. Po průběhu zápasu jsem si ale řekl, že jsem kluky spíš měl vzít na výlet nahoru na Pajrek. Možná by to mělo větší úspěch. Jinak musím poznamenat, že v Nýrsku mají velmi dobré, nebojím se říct i divizní hřiště. To je asi přes šílenou marodku všechno, co bych k tomu mohl říct.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - M. Vlček [-] , M. Bastl [-] (66. T. Rubáš [-] ) , M. Brož [-] , A. Antonovics [-] , Š. Švec [-] (66. D. Vávra [-] ) , Z. Mašek [-] (78. V. Bořánek [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , I. Varga [-] , J. Pavlík [-] , J. Čanecký [-] (78. J. Taušek [-] )

TJ Zruč
J. Fořt [-] - M. Klail [-] , A. Král [-] , D. Král [-] , J. Motyčák [-] (70. J. Dyk [-] ) , P. Korous [-] , D. Sperl [-] , O. Mašek [-] , V. Pavel [-] , O. Kastelic [-] , M. Fryček [-]

Hráči zápasu: M. Vlček , J. Čanecký .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - ŠLAUF Jiří, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Nýrsko doma moc bodů dávat nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích