Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2022 19:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota ve vejprnickém azylu zničila Černice. Prosadil se i "smolař" Křížek


Branky


15

Ve čtvrtek se odehrála předehrávka 14. kola mezi Sokolem Lhotou a Sokolem Černice. Jelikož má Lhota po náročné sezoně zničené hřiště, dohodla se s SK Slavií Vejprnice na pronájmu hřiště s umělým povrchem na poslední "domácí" zápas. A Lhotě tato volba náramně sedla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 7.. minutě zápasu se prosadil Ondřej Kotrnoch a nastolil tak směr, kterým se pak celý zápas ubíral. Lhota hrála výborně, Černice nestíhaly a podle toho se také měnilo skóre... Do poločasu se prosadili po pěkných akcích nebo standardkách ještě Pavel SudaMatěj Kouřil a znovu Ondřej Kotrnoch, což už před přestávkou hlasitě oceňovali lhotečtí "ultras", kteří přijeli svůj tým podpořit.

 

Po výměně stran se obraz hry výrazněji neměnil, jen se "domácím" zadařilo střelecky o trochu méně. Lhota si ale i mimo parádní fotbalový večer užila i zábavu na své střídačce. V 54.minutě měl jít do hry místo Ondry Kotrnocha David Křížek, ale po rozcvičce přišel za trenérem, že si zapomněl dres v šatně a musel tak běžet přes celý vejprnický areál do kabin. Do hry tak šel místo něj Martin Šindelka. Při Davidově návratu se pak popáté Lhota prosadila díky Martinu Švehlovi a o pár chvil později došlo na další střídání,, v němž už se objevil i "smolař" David Křížek. Ale nakonec si svou smůlu, kterou začala už dlouhá cesta na zápas ze Šumavy a posazení na lavičku, vybral parádně. Postaral se totiž o poslední branku v zápase, kterou v 87. minutě korunoval výsledek na 6:0.

 

Vysokou výhru následně hráči oslavili se svými fanoušky. Video můžete shlédnout zde.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Odehráli jsme fantastický zápas a jak jsem si myslel, že naše výborné utkání se Zručí nic nepřekoná, tak teď se stalo. Soupeř nám možná dovolil více, než bylo třeba, jenže my jsme hráli velmi dobře. Výborně jsme kombinovali, tvořili jsme si velké příležitosti, bojovali jeden za druhého, byli aktivní dopředu i dozadu. Musím pochválit všechny naše hráče. Soupeř byl slabší v obraně standardních situacích, což nám ukázal už záznam ze Stříbra a snad kdyby kluky mnohdy neoslnil reflektor kolem hřiště, padlo i více branek.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Pro nás složité utkání z důvodu složení mužstva,protože se nám kupí zranění a nemocní hráči . V den zápasu se mě omluvili další čtyři a tím jsme byli pro Lhotu snadný a odevzdaný soupeř. V obraně jsme měli velké problémy zachytávat kombinace soupeře a ten s přehledem navyšoval skóre.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - M. Kouřil [-] , P. Suda [-] (83. J. Eliášek [-] ) , J. Šroubek [-] , J. Kohout [-] - Z. Černý [-] (75. D. Křížek [-] ) , J. Horník [-] (83. V. Suda [-] ) , A. Vlček [-] , J. Jaroušek [-] - O. Kotrnoch [-] (54. M. Šindelka [-] ) , M. Švehla [-] (75. V. Sulek [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - J. Miletínský [-] (82. J. Pipaš [-] ) , P. Mastný [-] , E. Eger [-] , M. Chvojka [-] , M. Müller [-] - P. Toman [-] (59. J. Šíp [-] ) , J. Medek [-] - T. Cihla [-] (70. V. Motlík [-] ) , P. Eger [-] , J. Peterka [-]

ŽK: 32. Z. Černý , 40. J. Kohout , 40. M. Švehla - 80. M. Müller .
Hráči zápasu: O. Kotrnoch , Z. Černý , M. Kouřil .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Křen Jiří - MOLEK Eduard, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Umělka nesvědčí ani jednomu týmu i přesto, že jsou v obou celcích někteří futsalisti. Body se budou dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích