Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný zápas plný emocí rozhodl v oslabení Kouřil


Branky


29

Jako tomu bylo v minulé sezóně, i tentokrát se odehrál mezi Lhotou a Radnicemi bojovný zápas, který nakonec rozhodla branka v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlhodina hry vypadala tak, že se Lhota snažila kombinací dostat za defenzivní blok Radnic, ale spíše to byli hosté, kteří se z nebezpečných kontrů dostávali do obrovských gólovek. Jenže selhávali v zakončení... Až ve 37. minutě se mohutně skandujicí domácí fans dočkal gólového úspěchu. Na Kotrnochův centr naskočil Švehla, jehož pokus zblízka kryl brankář, ale přes padající těla se k dorážce dostal Adam Vlček.

 

O pár minut později proběhla na hřišti situace, která vyvolala obrovské emoce. Po dlouhém centru za obranu se Švehla dostával za obranu, pomalu vyhýbajícího Voláka přehodil, při obíhání o něj zaškobrtl a ochotně padl k zemi mimo pokutové území. Sudí měl dvě možnosti - odpískat faul a hostujícího brankáře vyloučit, nebo přílišnou ochotu Švehly přehlédnout, jelikož o brankáře schválně zkušeně zahákl nohu, i když mohl pokračovat ve hře. Zvolil druhou možnost, která zároveň dospěla k tomu, že z protiútoku se na zteč vrhl i radnický stoper Daniel Fencl, který si v protiútoku naběhl do vápna a srovnal na 1:1.

 

V prvním poločase došlo na obou stranách k vynucenému střídání, jelikož ze zápasu odstoupili domácí Černý a hostující Vaščák. To byla pro radnické velká rána do útočných řad a druhý poločas tomu napovídal. Lhota se dostávala více do šancí a brzy se mohla dostat do vedení. Ale Volák střelu z blízka vytěsnil. Následoval však secvičený rohový kop, po němž už se skóre měnilo. Na konci všeho byl Ondřej Kotrnoch, který střelou pod víko zavěsil na 2:1.

 

Vedení Lhotě opět nevydrželo dlouho. V 64. minutě chyboval v odkopu Bláha, na správném místě stál František Polášek a že 30 metrů přehodil bezmocného brankáře. Neuběhly ani tři minuty a emoce opět plály... Za obranu se dostával Ondřej Kotrnoch, jeho na kraji vápna zkřižoval radnický Huttr, jenž jej poslal k zemi ale předtím se stačil dotknout míče, aby jej poslal na roh. Domácím hráčům se to pochopitelně nelíbilo, cítili se opět poškození a požadovali pokutový kop. Nicméně mladý sudí ani pomezní asistent byli neoblomní a ukázali pouze na rohový kop a Kotrnochovi za protesty udělil hlavní žlutou kartu. 

 

Aby toho pro domácí kardiaky nebylo málo, tak v 81. minutě přišli o zkušeného Vlčka, který obdržel druhou žlutou kartu. Jenže hra se nezměnila. Hosté stále hráli v defenzivním bloku a chtěli využít některý z rychlých protiútoků, na což však byli domácí připraveni. Navíc závěr patřil jim. Po dlouhém prodlouženém autu do vápna se míč odrazil k nohám Matěje Kouřila a ten z otočky vyslal pumelici do šibenice. Na to už hosté v posledních 3 minutách nedokázali zareagovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Do zápasu jsme vstupovali oslabení, ráno jsem ještě nevěděl, jak to poskládám. Měl jsem trochu obavy ze zápasu, ale doma jsme chtěli určitě vyhrát. Bylo to bojovné utkání, ve kterém jsme dali šťastný gól, ale poločas nakonec skončil 1:1. Chtěli jsme ve druhém poločase být aktivnější, ale Radnice dobře bránily od půle, nenapadali naší rozehrávku, měly zahuštěný prostředek a blok, což asi chtěly a jim se to dařilo. Museli jsme pak hrát dlouhé míče, což nám moc nevyhovovalo a na krátkém hřišti se to ani nedařilo. Bylo to o tom, kdo dá rozhodující gól a po pěkné standardce jsme ho dali my. Jenže po chybné rozehrávce brankáře jsme dostali na 2:2 a tento výsledek trval až skoro do konce. Po myslím přísné druhé žluté kartě pro Vlčka jsme šli do oslabení, ale v závěru nakonec byli šťastnějším týmem, který získal všechny tři body.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Pro kluky mám i po prohraném utkání jen slova uznání. To, jak se v nelehké hráčské situaci perou o každý metr na hřišti je inspirativní. Po Zruči nám vypadl Petr Spěváček a ve Lhotě se nám v prvním poločase navíc zranil Honza Vaščák. Přesto jsme byli proti silné Lhotě až do konce utkání ve hře, dvakrát se nám podařilo srovnat, ale na třetí branku už jsme odpovědět nedokázali. V prvním poločase jsme měli na hřišti zajímavější situace my, druhý poločas už byla lepší Lhota. Body nemáme, ale alespoň se nám vydařilo přátelské posezení všech dospělých fotbalistů a jejich drahých poloviček, což je v dnešní době také důležité.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - Z. Černý [-] (46. J. Eliášek [-] ) , M. Kouřil [-] , T. Diviš [-] (90. D. Fikerle [-] ) , V. Suda [-] , J. Šroubek [-] - P. Suda [-] , A. Vlček [-] , J. Jaroušek [-] , O. Kotrnoch [-] - M. Švehla [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Fencl [-] , Š. Huttr [-] , D. Krč [-] - J. Draský [-] (87. J. Esterka [-] ) , L. Brož [-] - L. Aubrecht [-] , M. Svoboda [-] (81. T. Kroc [-] ) , J. Vaščák [-] (43. M. Habr [-] ) - F. Polášek [-] , M. Krč [-]

ŽK: 45. A. Vlček , 67. O. Kotrnoch - 52. D. Krč , 71. J. Draský . ČK: 81. A. Vlček .
Hráči zápasu: O. Kotrnoch .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRŮS František - ŠKARDA Jiří, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jakub Volák
Tip experta: výhra hostů

I když mi David Křížek slíbil, že nasází hattrick, tak si obávám, že takto střelecky potentní zápas nebude. Může rozhodnout i jen jedna... Ta naše :)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích