V. Agapkin 47. (p.)
1:2
(0:1)
27. T. Denk (p.)
60. J. Vild
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2022 17:00

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě penalty, zraněný brankář a stále neporažený Chotíkov


Branky


47. V. Agapkin (p.) - 27. T. Denk (p.) , 60. J. Vild
26

V pátečním podvečeru se střetla mužstva Rapidu Plzeň s dosud pouze o skóre druhým celkem krajského přeboru, Chotíkovem. Hostům se v sezóně zatím daří, ještě neztratili ani bod a proto na ně je upírána čím dál větší pozornost, jak dlouho jim tato výkonnost vydrží...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas měla na starosti zkušená Helena Šálková, která v zápase nařídila celkem dva penaltové kopy. Ten první byl proti domácím a ve 27. minutě jej proměnil Tomáš Denk. Penaltě předcházel faul domácího Lišky na Lopatu, při němž domácí brankář utržil poranění hlavy, kvůli kterému musel o pět minut později vystřídat. V bráně jej vystřídal v poli hrající Jan Holík a na jeho místo nastoupil ze střídačky Martin Jandík. 

 

Po výměně stran byla nařízena penalta ve stejném pokutovém území, jako v poločase prvním. Jenže toto tentokrát patřilo hráčům Chotíkova a Bejdák tak musel čelit pokusu Vladyslava Agapkina, jenž ale svůj pokus proměnil - 1:1. Rozhozená defenzíva hostů mohla následně z nebezpečné standardky inkasovat podruhé, situaci však ustála a naopak to byli právě hosté, kteří po zbytek zápasu dobývali bránu soupeře. "Nebrankář" Holík několikrát svůj tým podržel, ale na střelu Jana Vilda v 60. minutě byl krátký a Chotíkov si tak odvezl všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: S druhým týmem tabulky, který zatím neztratil ani bod, jsme sehráli vcelku vyrovnaný zápas, ale bohužel pro nás bez bodového zisku. Hrálo se na celkem těžkém a ne moc kvalitním trávníku, který trochu poznamenal snahu o kombinaci, o kterou se obě mužstva pokoušela. Chotíkov byl po celý zápas o trochu lepší na míči a i směrem dopředu byl aktivnější než my. Ale byla z toho v první půli jen jedna jejich šance, kterou ale nejlepší střelec soutěže Míra Lopata naštěstí pro nás neproměnil. Nicméně ve 27. minutě zařídil pro hosty penaltu, když po pěkném prostrčení ve středu hřiště šel sám na našeho brankáře, který ho skokem pod nohy fauloval a následnou penaltu proměnil Tomáš Denk. Bohužel při tomto střetu inkasoval náš gólman úder do hlavy a musel po pěti minutách odstoupit a v brance ho nahradil Honza Holík z pole, který zápas velmi dobře dochytal. Ve druhé půli se nám hned na začátku podařilo snížit také z pokutového kopu a následně jsme zahodili tutovku po rohovém kopu, ale to bylo z naší strany všechno. Naopak Chotíkov měl asi čtyři velice dobré gólové příležitosti a jednu z nich proměnil a asi zaslouženě vyhrál, protože my jsme na rozdíl od něj nebyli vůbec nebezpeční a gólmana Bejdáka jsme, až na střelu z přímého kopu, vůbec neprověřili.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Kvalita fotbalu byla velmi ovlivněna nekvalitním hřištěm. Proto jsme se i my museli v druhém poločase vzdát naší hry a přešli jsme na styl nakopávaná a boj. Pro diváky to tak moc velký zážitek nebyl. Samotný zápas byl těžký. Rapid je letos silný, jeho hráči jsou nesmírně nepříjemní, pracovití a kdyby vinou zranění těsně před sezónou nepřišli o dva kvalitní ofenzivní hráče, tak byl i tabulkově jinde. Myslím, že naše výhra je ale zasloužená, měli jsme víc golových příležitostí a i jsme byli v poli o něco lepší než soupeř. Pochválit bych chtěl i mladého Ježka, výborný fotbalista. Každopádně přeju Rapiďákům ať se jim daří a bodují co nejvíce..



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] (33. M. Jandík [-] ) - M. Černický [-] , J. Holík [-] , T. Ježek [-] , Š. Fikrle [-] (46. D. Matějka [-] ) , M. Čupalka [-] (77. Š. Fikrle [-] ) , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] (46. V. Agapkin [-] ) , P. Řezníček [-] , D. Kořenek [-] , P. Nový [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - K. Klepal [-] , B. Buchta [-] , M. Prais [-] , J. Sluka [-] (61. J. Huml [-] ) , J. Vild [-] (85. A. Cirok [-] ) , L. Kuhajda [-] , M. Lopata [-] , D. Míka [-] , P. Kučera [-] (90. P. Nový [-] ) , T. Denk [-]

ŽK: 25. J. Liška , 84. D. Matějka - 38. B. Buchta , 52. P. Kučera , 84. D. Míka .
Hráči zápasu: J. Vild .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šálková Helena - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Oliver Kastelic, Adam Král, Dominik Mošna, Ondřej Mašek a Radek Kubeš
Tip experta: remíza

Věříme, že Chotíkov poprvé ztratí a na Rapidu nechá dva body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů