1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:30

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chotíkov ani po čtvrté neztratil a drží se na špici tabulky


Branky


33

Nelítostný boj o každý metr na hřišti, spoustu zajímavých akcí, bojovný fotbal, správná i nesprávná rozhodnutí rozhodčích. To všechno bylo k vidění na hřišti v Radnicích, kde místní celek hostil soupeře z Chotíkova, s nímž odehrál zajímavou fotbalovou partii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástup do utkání měli Radnice bravurní, jen tomu chybělo více štěstí v koncovce. Hned ve druhé minutě si za obranu zaběhl na propadnutý centr domácí Fencl a vyslal prudkou střelu, ovšem přesně do Bejdáka. Z následného rohového kopu vyslali domácí hlavičku k tyči, ale opět kouzlil Bejdák a tak první radnické manévry Chotíkov ustál. Zhruba po čtvrt hodině hry se na druhé straně z otočky opřel do míče Kučera, ale jeho projektyl se od břevna odrazil před brankovou čáru a Lopata z následné dorážky minul. V tu chvíli se začala hra přelévat na kopašky hostů, kteří se téměř usadili na polovině soupeře. Běžela 22. minuta, když Buchta vyslal dlouhý centr k rohovému praporku Radnic, na míč nedosáhl domácí Huttr a centrující Rozbou tak měl dostatek času na přesnost. Centr si ve vápně dlouhou nohou našel Petr Kučera a ihned levou propálil brankáře domácích.

 

První vášně rozdmýchal o pár minut později zákrok Rozbouda na domácího Vaščáka, do něhož hostující hráč vlétl skluzem nataženými nohami, ale od rozhodčího neviděl ani jeden druh karty. Uběhlo dalších pár minut, hosté reklamují hru rukou při zpracování a záchrannou brzdu při protiútoku dává Kellner na půlící čáře a žlutá karta je na světě. Sudí následně po protestech ukazuje, že domácí hráč hrál ramenem. Když se následně radnickým neujal ani pokus z poloviny hřiště po chybě v soupeřově rozehrávce, trestali hosté.

 

Ve 34. minutě se po centru z přímého kopu dostal do zakončení David Míka, trefil tyč, ale od ní se míč odrazil přímo na kopačku Miroslava Lopaty, který jakým směrem byl natočen, takovým zakončil - 0:2. Do poločasu se pak měnilo skóre ještě jednou. Po odvráceném rohovém kopu se k míči dostal domácí Polášek a vyslal do náběhu Matěje Svobodu, který obelstil ofsajdovou past a tváří v tvář Bejdákovi se nemýlil. Ale do konce poločasu se opět diskutovalo. Ve vápně domácích mělo dle hostů dojít ke hře rukou, situace ale běžela dál, až zezadu zákeřně fauloval chotíkovský Vild, který obdržel žlutou kartu. Sudí následně opět čelil výtkám od hostů na předchozí neposouzenou situaci. Další rozohnění proběhlo o minutu později na polovině hřiště, když zezadu fauloval Kellner a hosté opět reklamovali předchozí neposouzený souboj. Ovšem mohli být rádi, za Kellnerovo nevyloučení, jelikož zákrok po druhé žluté kartě volal.

 

Tvrdší hra pokračovala i po výměně stran. Šance se vytvářely na obou stranách a v mnoha případech chyběla jen větší přesnost nebo razance. V 60. minutě zápasu obdržel zbytečnou žlutou kartu za řeči vůči rozhodnutí sudího kapitán hostů poté, co komentoval odpískaný faul, který byl úplně stejný, jako odpískaný faul na jeho osobu před pár minutami - přistrčení zezadu ramenem na vyskakujícího hráče. Právě takové situace mohou následně v úsudku nad některými následujícími situacemi rozhodnout u sudího, jak situace bude rozhodovat, když se mu do jeho práce povídá. A právě to se možná stalo o pár minut později. Sudí nejprve pustil souboj, po kterém zůstal na zemi ležet domácí kapitán a následně špatně nevyřešil faul na Kuhajdu před pokutovým územím, který byl více než jasný. Situace ale pokračovala a skončila až hromadnou strkanicí po přerušení hry na polovině hřiště, při níž do hry vběhli i z lavičky zástupci Chotíkova.

 

Právě tato situace ale rozhodla o tom, že následující souboje již nebyly tak nebezpečné a hráči se soustředili pouze na své výkony. Později se domácí hráči po pěkné kombinaci dostali do zakončení, ale před brankovou čádou uklidil do bezpečí míč Rozboud. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, domácí zahodili několik svých šancí a v závěru přišel trest. Centrovaný míč do vápna nedokázali domácí odkopnout, míč se odrazil k nohám Lopaty a stejně jako v prvním poločase věděl, kam jej umístit. Následné snahy domácích už vzaly za své a podruhé za sebou prohráli rozdílem 1:3.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: Prohra se ctí. Celé utkání se muselo divákům jednoznačně líbit. Chotíkov má posílené mužstvo, plné zkušených hráčů, je silný kombinačně a má velké sebevědomí. Navíc se mu povedl začátek soutěže. My jsme v úplně jiné situaci, ale..! Kluci podali úžasný výkon, plný odhodlání, nasazení, bojovnosti a osobní statečnosti. Konečný výsledkový rozdíl mezi mužstvy udělala jen větší efektivita Chotíkova. My své šance neumíme proměnit.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Doposavad náš nejtěžší protivník. Opět, jako v Mýtě, jsme prospali začátek a domácí měli z kraje navrch a taky dvě velké šance při kterých nás podržel Bejdák. Od 15. minuty jsme vyrovnali hru, začali jsme dobře kombinovat mezi řady a být konečně nebezpeční. Odskočili jsme do vedení 2:0 a to bylo pro zápas rozhodující. Půle nicméně končila špatným ofsajd systémem a korigujícím gólem domácích. Druhá půle to byl tuhý boj, tempo zápasu bylo vysoké, přibylo tvrdých střetů i šancí na obou stranách. My se snažili dál kombinovat, domácí byli zase nebezpeční z brejků a po vysokých balónech. Až na konci jsme se naštěstí vysvobodili uklidňujícím gólem. Zápas hodnotím jako velmi povedený z obou stran. Diváci se náramně bavili, viděli hezké okamžiky z obou stran, velké nasazení hráčů a takhle by to mělo vypadat. Domácím přeju hodně štěstí v dalších zápasech sezóny.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - D. Fencl [-] , P. Valenta [-] , L. Aubrecht [-] , Š. Huttr [-] , D. Rýdl [-] - P. Spěváček [-] , L. Brož [-] - J. Vaščák [-] , F. Polášek [-] , M. Svoboda [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - B. Buchta [-] , J. Kellner [-] , K. Klepal [-] , J. Vild [-] , L. Kuhajda [-] , M. Lopata [-] , D. Míka [-] , P. Kučera [-] , K. Rozboud [-] , T. Denk [-]

ŽK: 70. D. Fencl - 30. J. Kellner , 43. J. Vild , 51. T. Denk , 60. D. Míka , 62. L. Šilhánek , 75. B. Buchta .
Hráči zápasu: M. Lopata .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Pena Miroslav - BOGDAN Gabriel, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jan Pleticha
Tip experta: remíza

Radnice proti nám hrály v přípravě a věřím, že doma proti dobře hrajícímu Chotíkovu uhrají bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů