Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 10:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč přijela oslabená a Chotíkov toho využil. Lopata nasázel bůra


Branky


32

Chotíkovští na svém hřišti v prvním domácím zápase sezóny porazili Staňkov 7:1 a po zmrtvýchvstání v Mýtě se doma chtěli ukázat opět v nejlepším rozpoložení. Hosté jim to zároveň velice usnadnili, jelikož chybělo větší množství hráčů základní jedenáctky a start zápasu jasně ukázal, jakým směrem se bude utkání ubírat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejrychlejší gól sezóny?

Domácí se ujali rozehrávky a už po několika přihrávkách mohli slavit první branku. Tu už ve 30. sekundě vsítil na hranici šestnáctky minimálně bráněný Miroslav Lopata a poslal svůj celek do vedení. Hosté se ani nerozkoukali, a už lovili ze sítě druhý míč. A opět z kopačky Lopaty. K němu se po standardní situaci ve vápně odrazil míč a nikým neatakován s přehledem uklidil tentokrát k druhé tyči Klikovy brány.

 

Ve 12. minutě už to bylo 3:0. Po autovém vhazování se za obranu dostal Kellner, který na malém vápně uviděl nabíhajícího Jana Vilda a ten pohodlně zakončil. S hosty to vypadlo špatně, ale do přestávky uhájili alespoň pouze tříbrankovou ztrátu. Jednou při tom vykopávali míč z brankové čáry a ve 34. minutě se za obranu dostal individuální akcí domácí hrající trenér Kučera, který správně vyběhnutého brankáře loboval, ale oslavu branky mu překazil hostující obránce, který na poslední chvíli hlavou odvrátil na roh a po vzoru McGregora se zamotal do sítě.

 

Lopatův hattrick za poločas

Za deštivého počasí pokračoval druhý poločas, na jehož úvodu bylo více aktivnější mužstvo Zruče, zejména díky vytvořeným standardkám. Ale branku hosté nevsítili a svůj tým na správnou vlnu nasměroval opět Miroslav Lopata. Ten se dostal po jednom z prvních útoků Chotíkova ve druhé půli k centrovanému míči a zblízka dokázal Klika překonat v 55. minutě. 

 

Zruč se snažila ještě vzdorovat, případně snížit, ale dál než na hranici vápna se většinou nedostala. V 73. minutě za to vzal opět chotíkovský střelec a svou čtvrtou brankou v utkání zlomil definitivně hostům vaz. Do konce zápasu totiž hosté úplně odpadli a Chotíkov si ještě třemi dalšími brankami nahnal skóre. Nejdříve vsítil v 78. střídající Kuhajda z akce přes pravou stranu. 3 minuty před koncem slavil svou pátou branku zápasu Lopata, jemuž se narozdíl od Kučery vysoký lob přes brankáře vydařil a který se zároveň vyrovnal i tachovským střelcům a během jednoho poločasu dokázal vsítit hattrick. Na 8:0 pečetil výhru aktivní Jiří Kellner, u jehož střely neměl brankář Klik, i díky mokrému hřišti, čisté svědomí.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Soupeř byl hodně oslabený. Nechápu, jak si může v rozehrané soutěži odjet půlka týmu na společnou dovolenou. Bylo to o nás, my jsme k zápasu přistoupili na 100% a chtěl jsem, aby nám to vydrželo po celých 90 minut. S pár výjimkami se to povedlo a byli jsme docela, až na mě, velmi produktivní. Těší mi vysoka výhra i nula vzadu a těšíme se na nepoměrně těžší zápas do Radnic.




Sestavy


FC Chotíkov 1932
L. Šilhánek [-] - M. Lopata [-] , P. Kučera [-] (46. L. Kuhajda [-] ) , K. Rozboud [-] , J. Sluka [-] (46. A. Cirok [-] ) , B. Buchta [-] , J. Kellner [-] , K. Klepal [-] , J. Vild [-] (80. D. Bejdák [-] ) , M. Míka [-] (59. T. Denk [-] ) , D. Míka [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - J. Kučera [-] (46. A. Penven [-] ) , M. Pechman [-] , M. Hakr [-] (46. J. Motyčák [-] ) , M. Lang [-] (86. D. Kuneš [-] ) , F. Korelus [-] , D. Sperl [-] , M. Špicl [-] , Š. Bidzilja [-] (78. J. Dyk [-] ) , M. Fryček [-] , V. Pavel [-]

Hráči zápasu: M. Lopata .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Jakš Jan - PETRŽELKA František, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jan Benedikt
Tip experta: remíza

Chotíkov to nebude mít se Zručí lehké, tipuji vyrovnaný zápas - 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích