Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 18:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov přijel v deseti lidech, přesto se ujal vedení


Branky


29

Zajímavý pohled měli radničtí příznivci fotbalu, včetně domácích hráčů, kteří viděli před zápasem rozcvičovat se pouze 10 hráčů soupeře, a to včetně brankáře. O důmyslnou taktiku, nebo odlákání pozornosti, se však nejednalo. Hosté vážně do utkání nastoupili v deseti lidech... Zbývající spoluhráči byli teprve na cestě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radnice tedy nastoupily v početní výhodě, jenže proti nim stál soupeř, který nepotřeboval hrát dopředu, držel čas jak mohl a využíval sporadické protiútoky. Domácí se snažili kombinací rozhýbat hosty, ale jejich hra byla pomalá a předvídatelná. Takže se minula účinku a když už se domácí dostali do zakončení, trestuhodně jej zahodili. O to více je to mohlo mrzet, když holýšovský Yevhenii Levchenko přečetl ve 21. minutě pomalou a nepřesnou přihrávku mezi obránci a po delším předkopnutí se dostal i ke střele, kterou procedil pod rukavicemi domácího brankáře - 0:1.

 

Voda na mlýn pro Holýšov. Hrát o deseti lidech, vyčkávat na své spoluhráče a s každou rozehrávkou si dávat na čas... Radnice na toto nenašly lék a o poločase se tak odcházelo do kabin za nepříznivého stavu pro domácí.

 

Do druhého poločasu nastoupily dvě změny v domácím dresu, Polášek se Svobodou i opozdilec v dresu Holýšova, Libor Hess. Proti jedenácti se domácím hrálo lépe, i když hosté mohli své vedení navýšit. V 59.minutě uháněl sám na bránu střelec jediné branky zápasu, ale domácí brankář byl tentokrát proti. O pár minut později už se rozvlnila síť hostujícího celku. Z levé strany se do vápna dostal Polášek, který si poradil se dvěma soupeři a namazal před brankoviště Pavlu Aubrechtovi. Ten už věděl, jak s ním naložit.

 

O pár minut později se opět hosté hrnuli do rychlého protiútoku a na poslední chvíli ve skluzu zasáhl Brož, který na hranici vápna odebral míč soupeři. V 74. minutě byl obrat dokonán. Polášek tentokrát dostal míč za obranu z pravé strany, poradil si s vyběhnutým Zachem a z úhlu centroval před bránu. Zde tísněn doklepával hlavou svou druhou branku v utkání, Pavel Aubrecht. A aby toho pro Františka Poláška nebylo málo, tak ke dvěma asistencím přidal ještě gól, když mu míč po pěkné kombinaci na ose Huttr - Habr - Svoboda, naservíroval poslední jmenovaný a "Fanda ještě klička Polášek" uklidil pod víko. Následně se nechal, jako střídající hráč, za diváckých ovací vystřídat, protože byl po 45 minutách moc unavený.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: První poločas byl pro nás doslova jako černá můra. Holýšov dorazil v okleštěné sestavě a dokonce hrál v prvním poločase jen v deseti hráčích. Jenže, že by to pro nás byla výhoda, tak to vůbec ne. Hráli jsme neskutečně naivně, staticky a pomalu, že se soupeř stačil v pohodě posouvat a číst naši hru. Několik šancí jsme si sice vytvořili, ale to zakončení!?!? Ke všemu jsme ještě Holýšovu špatnou rozehrávkou pěkně namazali a ten toho snadno využil 0:1. Do druhého poločasu nastoupil soupeř už v plném počtu, což bylo pro nás asi vysvobození. Naše hra se výrazně zlepšila, začali jsme být živější, pohyblivější a v kombinaci i přesnější. Sedla si herní spolupráce mezi Pavlem Aubrechtem a Fandou Poláškem, kteří za přispění všech hráčů utkání zaslouženě otočili na 3:1.

FK Holýšov
Štěpán Hirschl, vedoucí mužstva: Myslím si, že jsme podali srdnatý výkon s ohledem na sestavu, se kterou jsme do Radnic přijeli. Bohužel na nás dopadly dovolené, takže mančaft byl silně okleštěnej. S výsledkem i s hrou jsme nakonec spokojení, protože jsme to očekávali horší. Muselo se čekat, že neodoláme tomu tlaku a pravděpodobně prohrajeme. Ale beru to jako dobrý zápas pro mladý kluky, kteří nastoupili. Myslím si, že podali slušný výkon, odbojovali to a my jsme je po zápase pochválili. Za nás spokojenost s výkonem, i když jsme prohráli. Oceňuji pak určitě gesto obou chlapů z Béčka, kteří se na poslední chvíli, kdy dorazili domů z jiné akce, sebrali a dojeli si zahrát alespoň druhé poločas do Radnic a doplnit nás.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Rýdl [-] , M. Krč [-] (46. M. Svoboda [-] ) , P. Valenta [-] - L. Aubrecht [-] (46. F. Polášek [-] ) , P. Spěváček [-] , J. Vaščák [-] , Š. Huttr [-] , J. Esterka [-] (72. M. Habr [-] ) , L. Brož [-] - P. Aubrecht [-] (88. J. Draský [-] )

FK Holýšov
M. Zach [-] - R. Kraus [-] , Y. Levchenko [-] , T. Syrovátka [-] , T. Michálek [-] , L. Hess [-] , T. Vítek [-] , L. Bozděch [-] , O. Salák [-] (85. D. Šagát [-] ) , A. Kadavý [-] , D. Zavadil [-]

Hráči zápasu: F. Polášek , P. Aubrecht .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Říha Zdeněk - KŘEN Jiří, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Pavel Šimsa
Tip experta: výhra domácích

I tady věřím domácím, byť jim 1. zápas s Tachovem taky nevyšel, ale Holýšov venku moc neboduje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích