3:2
(2:1)
21. J. Bayer
59. L. Rada (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 18:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhotě vystřelil všechny body v závěru zápasu Záhrobský


Branky


31. M. Kouřil , 39. M. Švehla , 89. J. Záhrobský - 21. J. Bayer , 59. L. Rada (p.)
27

Ani jednomu se start do nového ročníku nevydařil a ve vzájemném zápase měly oba týmy co napravovat. Jak se říká, každý chvilku tahal pilku, tak tentokrát toho více nařezali domácí. Gólem v 89. minutě vystřelil pro Lhotu všechny tři body obránce Záhrobský, který byl s bilancí 1+1 trenérem označen za muže zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku vsítil po kombinaci přes Hellera a Koláře z blízka zakončující Jan Bayer, který měl dostatek prostoru aby zakončil kamkoliv do brány, ale nakonec zvolil jesle nevyběhnuvšímu Bláhovi. V jednatřicáté minutě byl ale po faulu na Matěje Kouřila nařízen volný přímý kop z poloviny hřiště, k němu se postavil kapitán Kohout, přetaženým centrem našel Záhrobského, který z první našel hlavu právě faulovaného hráče, a ten srovnal na 1:1.

 

Do poločasu proběhla ještě jedna změna stavu a opět to bylo po standardní situaci. Hostující kapitán vyslal míč do soupeřova vápna, kde se kulatý nesmysl po několika odrazech dostal ke Kouřilovi, jeho střelu Vavrík chytil, ale míč se odrazil přímo před Martina Švehlu a ten už se nemýlil. Hostující obrana reklamovala nejdříve ruku při jednom zpracování na vápně, později Kouřilovo ofsajd, ale rozhodčí byli neoblomní, i když zejména ofsajdová situace byla velice těsná.

 

Do druhé půle nastoupily Vejprnice aktivněji a důrazněji. Zvou hrou si vynutili i hosté standardní sitauci poblíž pokutového území hostů, kterou rozehráli technicky a pozdě dobíhající Kohout nestihl míč, ale pouze nohy Roberta Křena. Nařízenou penaltu proměnil zkušeně Libor Rada.

 

Už, už to vypadalo, že se oba týmy rozejdou smírně po bodu, ale osud tomu chtěl jinak. Po dlouhém balonu v 89. minutě a nedůrazu hostující obrany, která nedokázala odkopnout míč z hranice vápna, se do míče opřel Jakub Záhrobský a křižnou střelou na zadní tyč rozhodl o vítězství svého týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: V kabině proběhla promluva. Vím, že máme v týmu fotbalisty, ale nějakou dobu do toho nedávali srdíčko a to se odráželo na výsledcích. Vejprnice byly lepším soupeřem, než Tlumačov, ale my jsme si v prvním poločase vytvořili převahu, kterou jsme přetavili tedy až dvěma góly před poločasem. Po změně stran se role otočila, Vejprnice nás tlačily, a my jsme chybovali v obraně při standardce, podobně jako v Tlumačově, tentokrát z toho byla penalta. Naštěstí se nám povedlo v závěru Kubou Záhrobským vsítit vítěznou branku a získat důležité 3 body.

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Prohráli jsme 3:2, gólem v poslední minutě. To asi hovoří samo za sebe. Zápas jsme ale odehráli poměrně slušně, každým zápasem se lepšíme a ten progres tam byl vidět i teď. Druhý poločas byl v naší režii, bohužel se potýkáme s ne úplně rozumným řešením ve finální fázi a nedokážeme tak vsítit více branek. A do toho nás poráží naše vlastní chyby, kdy jsme snad všechny tři góly dostali po nějakých standardních situacích. Chybí nám tam více důrazu, na čemž budeme muset zapracovat. Prohrát gólem v poslední minutě je škoda, možná i nespravedlivé, ale co se dá dělat. Musíme to napravit v dalším zápase.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - M. Kouřil [-] (46. J. Horník [-] ) , J. Šroubek [-] , J. Kohout [-] , J. Záhrobský [-] - J. Jaroušek [-] , L. Nejdl [-] (26. J. Langer [-] ) , V. Sulek [-] - O. Kotrnoch [-] , A. Vlček [-] , M. Švehla [-] (91. J. Eliášek [-] )

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - R. Křen [-] , A. Heller [-] (80. F. Paum [-] ) , V. Puhlovský [-] , M. Hejduk [-] , T. Kotva [-] , J. Bayer [-] , A. Kolář [-] , L. Rada [-] , R. Dvořák [-] , F. Heindl [-]

ŽK: 61. J. Kohout , 64. J. Záhrobský - 40. R. Křen , 84. T. Kotva .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - RUBÁŠ Jaroslav, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Pavel Šimsa
Tip experta: výhra domácích

I když domácí schytali čtyřku v Tlumačově, tak doma budou 100%.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích